Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
mackousko007
Expert
Pozri tu.IMI napísal:kde kupujete tie lacne kotuce .. lebo v optime za 2.5kg kotuc (2ks) chcu 420sk ..
http://www.najlacnejsisport.sk/kotuce-tyce-c-69_80.html
//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 10:49 )
Ak mas polohovatelnu lavicku na benchpress, tycku a zavazia tak najlepsie su tlaky. Ak mas iba jednorucky zo zavazim tak napriklad mozes robit rozpazovanie na lavicke. Ak ani to nemas tak jedine s vlastnou vaho tela a to kliky ale nejaky vecsi objem na prsach neuvidis ak chces objem tak najlepsie cviky su jedine tlaky a rozpacovanie s jednoruckami.jarji napísal:chcel by som sa spýtat?
aké cviky doma sa dajú robit pre prsné svaly?
Protein+ mliekoleaded napísal:Ahojtemožte mi tu hodit nejaký bliekovinovy napoj z mlieka ? Diky
//autoeditácia príspevku ( 28 Jan 2009, 19:40 )
5-6x denne male porcie jedla + beh alebo bicykel alebo akakolvek pohybova cinnost a vynechat netdrave jedla-vyprazane,biele pecivo,sladkosti,pomenej ovocia( kvoli fruktoze) a zeleniny mozes jest kolko len chcesAres011 napísal:zdravim, pls nevedeli by ste mi poradit nejaky rysovaci trening??? alebo aspon dake info. o tom.thx
Surove vajce ? si sa zblaznil ?leaded napísal:no ano ale nechcem ziadne prasky .. sksual som mlieko + banan + vajce + cukor ale nwm ci pomoze
Proteiny su doplnok,nie anabolicke steroidy
KEd chces zacat s cvicenim musis sa este vela ucit
//autoeditácia príspevku ( 28 Jan 2009, 20:56 )
http://www.f-sport.cz/print.php?id=7Ares011 napísal:okeey...thx a nejaky odborny clanok o tom??
Prosim
Tak si vymyxuj mlieko s tvarohom. Na hovno je akurat to, ze to obsahuje vela kazeinu, co je pomaly stravitelna bielkovina a to je dobre len na vecer pred spanim.no ano ale nechcem ziadne prasky .. sksual som mlieko + banan + vajce + cukor ale nwm ci pomoze
Inak neviem co vsetci zaciatocnici maju s tymi surovymi vajcam, to je akurat tak na blitie.
Ares011, co sa rysovania tyka tak trenin k tomu je len nieco ako doplnok, podstatna je dieta, ci uz nizkotucna alebo nizkosacharidova.