Policajná škola (potrebujem radu)
Policajná škola (potrebujem radu)
Chcel by som sa stať policajtom v budúcnosti. Chcel by som stáť na tej druhej strane byt oddaný štátu a niečo za tú kariéru dokázať. Hovorí sa že za policajtov chodili najväčší blbci ale to bolo v minulosti korupcia a úplatkárstvo. Tak ak má niekto nejaké skúsenosti alebo je sám policajtom veľmi by som bol rád za inf. Chodím na strednú školu zatiaľ 3 ročník. Takže po maturite by som chcel ist ďalej. NA svk je v Pezinku akadémia tak ak tam neikto chodil pls info. Je tam viacero odvetvie štúdia 2 ročné -4 až 6 . ževraj sú tam ťažké skúšky z dejepisu a nosky a to vobec nemám tak sa asi uspokojím s menej náročnými odbormi z výberu. No neviem preto som založil túto tému že ak niekto vie tak nech napíše. Ďakujem vopred.
bohuzial korupcia bola aj bude....drzim ti palce aby si sa nenechal zlakat......mojej mami kamarat je policajt.....no ten zaraba nacom sada.....ten sa necha podplatit aj kde sa neda
.....ovsem existuju mnohi policajti"spraavnaci" ktorym nejde len o peniaze....mali by sa urobit silnejsie inspekcie.......ale ked kolkokrat(co ja som pocul)tak este aj ta inspekcia je zkorumpovana...
no ale myslim ze cestnyvh ludi policajny zbor potrebuje 
No jedine v takom, kde je to nebezpecnejsie a mas dochodok skor a este aj vyssiFlinstone napísal:ja sa chystám ísť za požiarnika .... myslím že robiť v štátnom podniku má veľa výhod
Najlepsie to maju asi v armade, no ale k policajtom:
Kamos chodil na nejaku skolu v KE, myslim vsak, ze to nebola akademia, lebo to robil asi iba rok alebo dva.
Rozhodne to nie je nejaky debil, ale normalny chalan a pokial viem, tak ani uplatky neberie. Ale zas je to len o ludoch, niektori su schopni dat maximalnu pokutu aj dochodcom a niektori zas odpustaju kde sa da, takisto je to asi aj s uplatkami.
Zaklad je vsak ten, ze policajti neplatia pokuty za rychlost a chybajuce dialnicne znamky
Este k tej skole - co viem, tak nebola nejak extremne narocna, ale mam pocit, ze na zaverecne skusky sa aj ucil, takze to urcite nebude len tak zadarmo.
PS: robia sa aj testy fyzickej vykonnosti
Sravit policajnu skolu je pomerne uspech lebo robota je zabezpecena a aj pomerne dost vysoky dochodok.
To co sa hovory o policajtoch ze su debili a pod. palit na tych pochodzkarov co maju spraveny len nejaky zakladny kurz a nizku hodnost.
Abslovent policajnej akademii je uz clovek s hodnostou a ma pod sebou ludi ktorych diriguje resp sedi niekde v kancli (zavisi od zamerania).
Na druhu stranu to je pre mna ale naozaj zodpovedna robota a bars akeho lajdaka a pod. nenechaju prejist.
To co sa hovory o policajtoch ze su debili a pod. palit na tych pochodzkarov co maju spraveny len nejaky zakladny kurz a nizku hodnost.
Abslovent policajnej akademii je uz clovek s hodnostou a ma pod sebou ludi ktorych diriguje resp sedi niekde v kancli (zavisi od zamerania).
Na druhu stranu to je pre mna ale naozaj zodpovedna robota a bars akeho lajdaka a pod. nenechaju prejist.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tu je uz jedna o tom, nie je to sice ono, ale je to podobne
http://www.hojko.com/akademia-policajne ... t=akademia
a tu si pozri jedno forum
http://www.wingchun.sk/phpBB2/index.php

http://www.hojko.com/akademia-policajne ... t=akademia
a tu si pozri jedno forum
http://www.wingchun.sk/phpBB2/index.php
-
qwerty-xyz
Re: Policajná škola (potrebujem radu)
ja som na FŠI,pri bezpecakoch a tiez planujem nieco take po skole vysokej--sa dakde stretneme hehe...Amerigo napísal:Chcel by som sa stať policajtom v budúcnosti. Chcel by som stáť na tej druhej strane byt oddaný štátu a niečo za tú kariéru dokázať. Hovorí sa že za policajtov chodili najväčší blbci ale to bolo v minulosti korupcia a úplatkárstvo. Tak ak má niekto nejaké skúsenosti alebo je sám policajtom veľmi by som bol rád za inf. Chodím na strednú školu zatiaľ 3 ročník. Takže po maturite by som chcel ist ďalej. NA svk je v Pezinku akadémia tak ak tam neikto chodil pls info. Je tam viacero odvetvie štúdia 2 ročné -4 až 6 . ževraj sú tam ťažké skúšky z dejepisu a nosky a to vobec nemám tak sa asi uspokojím s menej náročnými odbormi z výberu. No neviem preto som založil túto tému že ak niekto vie tak nech napíše. Ďakujem vopred.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hlupost...miso03 napísal:Policajna skola .. 3tiak na strednej .. no .. najvyssi cas prestat sa ucit.
tiez som o tom vazne uvazoval.co to som si o tom pozistoval.skola je to tazka,dostat sa je tiez tazke (ak nemas prislusne znamosti) a co som mal moznost kecat s policajtom vo vysokej funkcii tak zbor je plny a dostat sa don hoci aj s ukoncenou akademiou je bez znamosti nemozne.tiez sa mi donieslo z roznych zdrojov ze korupcia je tam neunosna a vysetrovatelia su casto vydierani.nic pre mna veru
hasici
uvazujem o praci profesionalneho hasica. momentalne som na strednej a tak sa obzeram ako by som sa v zivote uberal dalej .
rad by som sa dozvedel nejake info ohladom nejakej skoly ktoru musia hasici profesionalny absolovovat a tak proste ako sa mozem stat profesionalnym hasicom
dakujem
rad by som sa dozvedel nejake info ohladom nejakej skoly ktoru musia hasici profesionalny absolovovat a tak proste ako sa mozem stat profesionalnym hasicom
dakujem
Pre tych co tu chceli byt za hasicov
http://www.tuzvo.sk/sk/organizacna_stru ... dbory.html
Vo ZV na technickej mas poziarnikov.
Bc. - Ochrana osob a majetku pred poziarom
Ing. - 1. Hasičské a záchranárske služby
- 2. Technická bezpečnosť osôb a majetku
Doktorantsky - Protipožiarna ochrana a bezpečnosť
staci si tu stranku pokukat.
prosim ta este sa ta chcem opytat na ten odbor hasicske a zachranarske sluzby z akych predmetov su prijimacie skusky nevies nahodou plsVlado6230 napísal:Pre tych co tu chceli byt za hasicov![]()
http://www.tuzvo.sk/sk/organizacna_stru ... dbory.html
ok dakujem ti pomohol si miVlado6230 napísal:no to je tak ty sa zo strednemj mozes prihlasit iiba na ochrabu osob a majetku pred poziarom. a ked to spravis 3 roky Bc. a potom si mozes dat na hasicke a zachranarske sluzby. a primacky neviem -fyzika a matika asi. ale minuly rok brali na Bc. bez primaciek
Ono ist za policajta sa da aj priamo po strednej.. staci si podat ziadost na okresny policajny zbor oni ta zaeviduju budu to posielat na krajsky zbor abo ako tusim
...aaa potom pojdes na pohovor po pohovore fyzicke skusky psycho testy , zdravotna prehliadka a tak nastupujes do skoly ktora trva 6mesiacov .. po skole ta zaradia uz na niekde do kraja abo kresu z ktoreho si na policiu nooo a po 2 rokoch sa mozes vypracovat vyssie po pripade dat ziadost na tie rozne zasahove jednotky neviem co to vsetko Slovensko ma UBOK a neviem jake .... aa co sa tyka volnych miest neviem ako kde jak ale tu v SNV su vraj podstavy a 6flekov na kriminalistike je volnych .. nastupny plat je asi cosi cca 16 000SK cisteho abo tak niejak neviem .....