Plyn

Diskusie na politické témy...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

kriza za krizou ked sa neco sere tak poriadne ne?
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ja tiez mam pocit, ze vlada robi vsetko preto, aby tie bohunice spustila a je im to jedno co si mysli EU. energetici povedali, ze spustenie bohunic je zbytocne, ze elektriny je dost.
predpokladam, ze dnes vecer pustia rusi plyn,ta tak vo stvrtok by mal byt u nas.
je pekne, ze fico si to berie na vlastnu zodpovednost, ale tie pokuty on platit nebude, iba my. tak nech nevravi, ze to berie na seba. bo pochybujem, ze ma niekolko stoviek milionov € na ucte.
ked energetici povedia, ze vsetko je v OK a ze prud je zabezpeceny a nie je nic ohrozene a ze spustenie bohunic je zbytocne tak verim odbornikom a nie politikom.
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

som zvedavy teda ako to dopadne. ale tu vidno aspon ze sme zavisli na inych, a bez nich sa nepohneme.

http://www.topky.sk/cl/11/386849/Rusi-n ... i-Ukrajina
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

stanulik napísal:ja tiez mam pocit, ze vlada robi vsetko preto, aby tie bohunice spustila a je im to jedno co si mysli EU. energetici povedali, ze spustenie bohunic je zbytocne, ze elektriny je dost.
predpokladam, ze dnes vecer pustia rusi plyn,ta tak vo stvrtok by mal byt u nas.
je pekne, ze fico si to berie na vlastnu zodpovednost, ale tie pokuty on platit nebude, iba my. tak nech nevravi, ze to berie na seba. bo pochybujem, ze ma niekolko stoviek milionov € na ucte.
ked energetici povedia, ze vsetko je v OK a ze prud je zabezpeceny a nie je nic ohrozene a ze spustenie bohunic je zbytocne tak verim odbornikom a nie politikom.
ked predseda JAVYsu povedal ze dovazame 500MW elektriny (jeden blok v bohuniciach ma 440MW) a pouzivaju tercialnu regulaciu teraz problemy s dalsiou elektrarnou, tak si myslim ze sa do toho rozumie ked povie ze treba prifazovat bohunice....
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

akoze podla mna treba prifozavat bohunice aj kvoli tomu dovodu ze ked bude plyn zacnu vsetky podniky vyrabat bude vatci napor na sustavu a moze byt este horsie ako keby nebol plyn inac vcera som pocul ze bohunice je mozne prifazovat vo vynimocnich situaciach ze je to aj v pristupovej zmluve neviete nieco otom?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Neviem, co som videl Jahnatka vcera v nejakych relaciach, mal som z neho dojem ze tie Bohunice naozaj treba spustit, jednak uz ideme nadoraz a staci mala nehoda a budeme bez elektriny, druha vec je ze ako vidime tak Rusi a Ukrajinci sa stale hadaju a aj ked k nam plyn dojde nevieme na ako dlho, tak chcu radsej Bohunice nechat funkcne, kym nebudeme mat plne zasobniky a cela siet nebude poriadne zastabilizovana.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Gajdy napísal:akoze podla mna treba privafozavat bohunice aj kvoli tomu dovodu ze ked bude plyn zacnu vsetky podniky vyrabat bude vatci napor na sustavu a moze byt este horsie ako keby nebol plyn inac vcera som pocul ze bohunice je mozne prifazovat vo vynimocnich situaciach ze je to aj v pristupovej zmluve neviete nieco otom?
Áno, vo výnimočných situáciách, ale len do troch rokov od vstupu do EÚ, čo bolo v r. 2004
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

no dnes bol skoro blackout, ked v novakoch horela elektraren, teda aspon to tvrdia
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

Tomasko napísal:no dnes bol skoro blackout, ked v novakoch horela elektraren, teda aspon to tvrdia
kamarade toto ze neni sranda uz nemame rezervy vsetko vyraba elektricku energiu naplno a to neviem zo sprav a este aj teraz s timi novakami kde uz zapojili dalsie zdroje tak len dufajme ze sa nic nepokazi
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zevraj zajtra sa plyn pusta..Takze v stvrtok by mal byt uz tu :))

http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... d4db12e059
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tentokrat to Gazprom zrusi pre zle rozostavenie planet... sledujte spravy, dam na to Goťarovu hlavu.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

mi-chau napísal:Tentokrat to Gazprom zrusi pre zle rozostavenie planet... sledujete spravy, dam na to Goťarovu hlavu.
:lol: :lol:
inak aj ja si myslim ze hio nespustia zajtra urcite si najdu zase nieco
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

nuz neviem, ale keby som s niekym podpisal zmluvu a on si tam prihodil dodatok o ktorom predtym nebola rec, tiez by som tu zmluvu zrusil....ale asi rozmyslame inak.....
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Frco napísal:nuz neviem, ale keby som s niekym podpisal zmluvu a on si tam prihodil dodatok o ktorom predtym nebola rec, tiez by som tu zmluvu zrusil....ale asi rozmyslame inak.....
Más uplnu pravdu, ked nieco podpisem tak urcite len to co vidim na papieri, a hentá pi*a tam este dopisala vecy s cistim perom.. :roll:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

takze si mam kupit kovovy sud a budem si kurit tak ako bezdaci v americkych filmoch ? a vykupit vsetky sviecky sveta ?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Soviet napísal:Zevraj zajtra sa plyn pusta..Takze v stvrtok by mal byt uz tu :))

http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... d4db12e059
Dpc, ja som myslel ze nahodim mikinku a budem si v case ked by mala byt skola robit konecne tie achievementy pre Pyra... dpc...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Flinstone napísal:takze si mam kupit kovovy sud a budem si kurit tak ako bezdaci v americkych filmoch ? a vykupit vsetky sviecky sveta ?
Ak si pesimista, realista sa uz rovno uci po rusky...
(just joke)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

tak plyn uz pustili,ale len na skusku, takze nic nie je iste

http://tvnoviny.sk/spravy/ekonomika/zac ... kusku.html
Hrobonka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hrobonka »

ze skusobna prevadzka? to znamena co? doplnenie zasob a zase nam zavru kohutiky? :cry:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tak Rakusania maju ine nervy, kazdu hodinu to omielaju v spravach vo vsetkych radiach a TV, vsade len same Slovensko a Bohunice, na plyn uz pomaly aj zabudli :)
http://www.topky.sk/cl/11/386313/Rakusk ... iu-Bohunic
Napísať odpoveď