-zozeniem dobru guildu - skusenosti mam z casom je to horsie kvoli praci
-nie su dementi
-sa da hrat PVP aj PVE
-nie su cakacky cez vikend ) alebo aspon kde su male
-je nejaka dobra CZ/SK guilda
tak vsetko okrem toho posledneho by sa dalo vybavit na Stormscaly, je to v battlegrupe Cyclone co je velmi kvalitna grupa, nenajdes tam nieakych dementov ktory maju 10 rokov a chodia killovat low lvly do startovacich lokacii, mas tam kvalitne PvP, PvE ale neviem ci je tam nieaka cz/sk komunita ale s anglictinou nebudes mat problem dostat sa do guildy, nehovorim sice z vlastnych skusenosti ale z kamaratovych, ale viem ze nedavno(mozno aj davno) najlepsi pvpckari migrovali na stormscale
newhinuj s tym gankovanim , to iste robia alici , gankovacky v STV som zazil ked som si lvloval alta dal mi ho 3x relogol som na maina prisiel som ho rozibt , dal som ho par krat a nakoniec si zavolal este kamosov tak som aj tak ostal skodny ja
Ach jaj , stale neviem kam ist , kde hravate vy vsetci ? Viem ze vas je tu dost tak urcite mate poprezeranych viac serverov
Zajtra dojde wowo a ja este neviem kam pojdem parit
hawk pot na DT .. je tam naj uz nieje preplneny a pot za hordu sami hordak vsade a o Q sa neusis bat je to akurat .... a hlavne je tam sami cech a slovak ... slovensko cesky server
a ty druhy co chces radu www.wowhead.com .... ak mas lepsi PC .. a ces vediet tie staty tak si odpis nazov tej veci ... shiftom a klickom a ctrl+c a potom daj do wowhead byhladavaca ctrl + v a najde ti tu vec kliknes a uvidis tam tie staty
sice drahe to bolo ale oplatilo sa mylujem toho paladina
a chudak moj main ostal na sucho nevadi .. ja si ho este vybavim inak s naxxu 25 a voa a eoe ... atd atd
Grond napísal:newhinuj s tym gankovanim , to iste robia alici , gankovacky v STV som zazil ked som si lvloval alta dal mi ho 3x relogol som na maina prisiel som ho rozibt , dal som ho par krat a nakoniec si zavolal este kamosov tak som aj tak ostal skodny ja
ale sak ja nehovorim ze horda, alici su rovnake kur*y, ja to beriem ako globalny pohlad na miestnu klientelu DT chapes
mRx napísal:a ty druhy co chces radu www.wowhead.com .... ak mas lepsi PC .. a ces vediet tie staty tak si odpis nazov tej veci ... shiftom a klickom a ctrl+c a potom daj do wowhead byhladavaca ctrl + v a najde ti tu vec kliknes a uvidis tam tie staty
Ak si tymto myslel mna tak staty si na woheade najdemtake iste ako su v hre ale ja chcem addon co mi v hre zobrazi to co je na tom obrazku v zatvrke zltej to +parry ci co tam je presne za tou stamkou atd.
Diablo napísal:mRx,niesom si isty,ale myslim ze tie Bind on Account plate shouldre idu aj od 1 lvl aj ked plate naucene este nemas....aspon som par ludi tak videl no
rozsah levelov 1-80 je tam koli tomu vzorcu inak pochybujem ze postava mensia ako 70 lvl by mohla nadobudnut tuto vec
sheep,videl som uz aj 17 lvl paladina s tyma shouldrami aj s axe takze to ide,osobne tiez prave na ne farmim.Paladina by som siel hocico okrem belfa no mam humana 30 a chcem ho doexpit lebo retribution sa mi teraz paci ako je,len do kedy to este v takom stave vydrzi to neviem.A na BB je dost cz/sk guild hlavne za ali.
H@wk napísal://edit: co poviete na Burning Blade PvP ? cital som ze tam su nejake cz/sk aliancne guildy na fore
na BB by mal byt pomer ali:horda celkom vyrovnany, ale niekedy mam pocit, ze ty hordaci su chudaci...lebo som vyhral asi 3x za sebou wintergasp a to sme 3x ubranili...no u aliancie je vacsina byvalych ali guild z DT...
mRx napísal:hawk pot na DT .. je tam naj uz nieje preplneny a pot za hordu sami hordak vsade a o Q sa neusis bat je to akurat .... a hlavne je tam sami cech a slovak ... slovensko cesky server
a ty druhy co chces radu www.wowhead.com .... ak mas lepsi PC .. a ces vediet tie staty tak si odpis nazov tej veci ... shiftom a klickom a ctrl+c a potom daj do wowhead byhladavaca ctrl + v a najde ti tu vec kliknes a uvidis tam tie staty
sice drahe to bolo ale oplatilo sa mylujem toho paladina
a chudak moj main ostal na sucho nevadi .. ja si ho este vybavim inak s naxxu 25 a voa a eoe ... atd atd
ty mas preboha kolko rokov? z DT vsetci normalny hraci uz davno odisli prave koli tomuto, kazdy kto ovlada anglictinu radsej ide na nieaky normalny server kde sa da PvE hrat globalne po celom servery a nie len s 2-3 guildami a tiez ked chce hrat PvP urcite nepojde do battlegroupy Reckoning, DT je cele na pi*u, pokazila to prave ta velka populacia malych deti ako si ty...
jako sorry mne je 18 .. a na DT mi ide hlavne o PVE ... raidovanie ... ked mas dobru gildu je to pohode mne sa tam paci .. mam tam uz 3 80 tky a 4 70 tky ktore doexpim ... a to ze dakedy si na creepa cakal 2 minuty kym sa respavnol aj to ti ho hent dakto ukradol je teraz minulostou vetsina hracov odisla a tym padom je to tam teraz ako za starych cias .