Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Zdravim,

chcel som sa len opytat, ze dokedy ako ma byt hore ten text "Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...". Nie zeby mi to nejak vadilo, len sa pytam.

Od Noveho roku preslo uz 10 dni :)
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

nechcem vyryvat, ale mohli by ste vratit normalnych smajlikov? :)
tito vianocni su divni
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

axXis napísal:nechcem vyryvat, ale mohli by ste vratit normalnych smajlikov? :)
tito vianocni su divni
pripajam sa :) Nieze divny ale zbytocne to nesedi v texte :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

vymazte si cache.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

mne tu chyba daka historia avatarov jednotlivych userov v profile. mozno zbytocnost ale vela userov si pamatam ako obrazok a nie ako zhluk pismen. preto dakedy pozriem na avatara a mam asociaciu. ked si ho zmeni je to premna castokrat iny clovek.... hodila by sa v profile daka miniatura 1-2 avatarov dozadu nech clovek vie na com je :) mozno je to len moj problem s pamatanim si mien ale obrazky su strasne kuul :)
ak by to zaberalo prilis vela miesta tak som pardon (iked disk space je dnes pomerne lacna vec, mozno tiez otazka transfeu dat)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zamieta sa
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

a "rejzn" nam nepovies ? :) obcas to tiez postradam...meno mi skoro nikdy nic nehovori :|
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

a co takto zakazat menit avatary? mohol by si si dat iba 1x a koniec :lol:
to by vyriesilo vas problem :cookies:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

A co ludia, ktori si avatar menia raz za 2 mesiace napr.? Nemozes zas chciet, aby sa to obmedzilo uplne. Kto si nezapamata nick, tak je to IMHO jeho problem.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

nemyslim celu historiu len zopar 1-2 avatary dozadu nech sa clovek zorientuje. dake miniaturne thumbnaily len proste vidiet tie farby a tvary....
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

A pomohlo by to max. 10 jedincom. Podla mna zbytocnost.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

dlho som tu nebol a mozno zase dlho nebudem .. len chcem podakovat tomu co zbuchal to vyhladavanie v teme ... este som to neskusal ale budem vam verit ze to funguje :) :smt023 :smt006

//edit .. takze dik audiotrackovi ktory ma vyslysal .... a btw naozaj to funguje :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

možno by bolo dobré otvoriť novú sekciu ŠKOLA je tu mnoho tem tohto žánru neustále sa tu opakujú témy z názvom matika príklad pomoc
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tie témy sú tu neželané, nebudeme ich ešte podporovať a takto priťahovať lenivú mládež
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Zaxman napísal:možno by bolo dobré otvoriť novú sekciu ŠKOLA je tu mnoho tem tohto žánru neustále sa tu opakujú témy z názvom matika príklad pomoc
imho decka by mali v prvom rade davat pozor v skole a zapnut mozog..

//autoeditácia príspevku ( 21 Feb 2009, 18:27 )
asi tak ako audiotrack napisal som to myslel :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Nebolo by to zle, pokial by sa tam stanovili jasne pravidla proti zneuzivaniu. Temy, kde chce niekto zadarmo spravit ulohu by sa zamykali a tie ostatne, kde sa riesia nejake seriozne problemy by boli pokope a kto ma cas a chut nieco riesit, by vzdy pozrel do tej sekcie. Nie je to zly napad, ja by som bol za
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ľudia nedodržiavajú globálne pravidlá, nie to ešte špeciálne (pre bazár, pre lvp..) ktoré sú iba v daných sekciách. Myslíš že by teda nejaké presne vymedzené pravidla pomohli? Navyše čo dáš do pravidiel? Že sa majú pokúsiť to spraviť sami? Tak do prvého príspevku dopíšu "skúšal som ale neviem hnúť". Keď niekto bude hladať pomoc s úlohou, a práve kôli takej sekcii nájde toto forum, tak sú dve možnosti: niekto mu pomôže a vráti sa znova lebo vo fore uvidí možnosť ako si nechať spraviť úlohy zadarmo, možno zavolá spolužiakov a budeme tu charita pre nevzdelancov, alebo druhá možnosť je že sa mu nepomôže a prestane sem chodiť. Ani jeden, ani druhý typ užívateľa tu nie je žiadaný. Navyše: neriešilo sa nedávno niečo v tom zmysle, že priemerný vek návštevníkov klesá a to spôsobuje úpadok fora? Myslíš že toto sem pritiahne skôr stredoškolákov a vysokoškolákov (prápadne pracujúcich), alebo základoškolákov?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Jedine, co by sa zmenilo oproti doterajsiemu stavu je to, ze by to malo samostatnu sekciu a nezahlcovalo ine. Plus by sa do nej dali pravisla ako do bazaru, ktore podla mna funguju. Temy, co by boli mimo pravidiel sa zmazu, zamknu, alebo odignoruju, ved nemyslim, ze tu je niekto az tak hlupy, aby nevycitil zneuzivanie. Sak ale netrvam na tom, neni to az tak postatne...ale je to jeden z tych lepsich napadov, co tu zazneli
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Aj ja by som bol za zriadenie tejto sekcie.. Hoci je vedenie zatiaľ proti tomu.. o škole sa dá diskutovať stále (z ľuftu spolužiaci, trapasy v škole, nuda v škole, obľúbena hodina, učitelia, predmety a veľa veľa ďalšieho).. a k tomu riešeniu príkladov.. požiadať o pomoc raz za čas je v pohode.. ale zneužívať to, spamovať ľahkými úlohami.. že dostal niekto olympiádu, ani sa nepozrel do papierov a hneď to hodí na net že "riešte prosím!" Ja sám som dnes hodil jednu úlohu, s ktorou som si fakt nevedel rady a presedel som nad ňou dosť času.. pomohli mi, poďakoval som, hodil som karmu.. a keď budú tí, ktorí mi pomohli niečo potrebovať, rád pomôžem.. ako by sa to dalo vyriešiť? Buď pravidlo o zákaze pridávania takých tém.. alebo jedna dôležitá téma "Pomoc s príkladmi" a tam by to bolo pokope.. kto by mal chuť a čas, riešil by, kto nie proste by odišiel z témy..
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Privital bych nejake normalni uzivatele :)
Zamknuté