Anti-travian
Nie všetci ku šťastiu potrebujú špičkovú grafiku.. niektorým naozaj stačí jeden obrázok, keď dobre vedia, že aj ten jeden obrázok im prinesie potešenie.Panzerfaust napísal:Keby to bola aspoň normálna hra, ale však to je jeden obraz kreslenej "dediny" a tam sa kliká...
Ale možno máš pravdu.. nie je to normálna hra.. je to niečo viac.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak..niekoho bavi travian, niekoho futbal a tak..Niekoho nemrzia prachy, ktore investuje do nejakych zlatiek a pod..brm napísal:Každý míňa peniaze na to, čo ho baví a na čo má....
Napriklad ja som taky, ze pozeram takmer kazdy zapas NHL (Tampy) v noci okolo 2hej, i ked rano idem o 7mej do prace..taktiez ma netrapi dat do toho prachov a prachov, aby som to mohol pozerat nazivo cez net..
Takze ja takychto ludi neodsudzujem, kedze aj ja mam aku taku zavislost do ktorej vrazim prachy
I ked travian som raz zacal hrat a absolutne ma to nudilo..
-
Panzerfaust
Expert
-
Mrk
Professional
ked vyhorel zdroj na pc ktore vyuziva zbytok rodiny, som perfektne videl ako niekto moze byt na tom zavisli, moja sestra tu lietala kricala, ze sa musi prihlasit a neviem co vsetko
z mojho notasu ma vyhadzovala aby si mohla "odkliknut" a co ma najviac na tom sere, ze rodicia jej platia zlatky...no omg
-
Soviet
Darca
uz bezime..Wooow to je nadhera..Beybo napísal:Chlapci odporucam asi skor ako travian radsej www.divoke-kmene.sk a prihlaist sa na svet 4 je cool nechcem robit reklamu ale je to lepsie graficky spracovane a aj takticky:)
-
Panzerfaust
Expert
Zavádzaš.r2nger napísal:No mne to je trochu smiesne toto citat, pretoze travian som hral asi pred rokom sposobom: rano vstanem, hram asi 5 min travian, idem do roboty, vecer sa vratim z roboty, pustim si travian asi na polhodku... ziadne gamblenie ani zavislacenie. a to som bol v top aliancii a farmil som vsetkych okolo, mal som obrovske mnozstvo jednotiek. sediet za tym cely den sa snad ani neda (teda da ale neviem co by som tam robil), potom sa postavil div sveta a znamenalo to pre mna koniec hry. ani ma to netaha znovu hrat, skusil som, ale ze by ma to nejak chytilo sa neda povedat
-
Panzerfaust
Expert
heh travia n prestal bavit ked ma parkarat zncili...divoke kmene tiez prestali ale stale ficim na gladiatusovi xD....klikam tam jak debil par krat denne
ale zase nemozem povedat ze som zavisli ze len kvoli tomu chodim na net....pocas toho co sedim na nete do toho par krat kliknem a je to....ale ci ma to bavi neviem povedat. s povinnosti 
-
Panzerfaust
Expert
No ja ho osobne nehrávam, ale poznám min. 2 ľudí, ktorí sú na tom dosť závislí - spolužiak a profesor informatiky
K tomu keď prídete do kabinetu, tak má zapnutý Travian a ešte tomu spolužiakovi vysvetľuje rôzne taktiky. Je to s ním ťažké, raz sa mu kamoš snažil prehovoriť do duše, no a on naňho pekne nahučal.
Tak ale pokiaľ viem, Travian funguje iba ako nejaká virtuálna hra, čiže nevidím, čo sa v mojej dedine deje, a to ma možno odrádza skúsiť si to zahrať...Radšej by som namiesto Travianu hral Hockey Arenu
Tak ale pokiaľ viem, Travian funguje iba ako nejaká virtuálna hra, čiže nevidím, čo sa v mojej dedine deje, a to ma možno odrádza skúsiť si to zahrať...Radšej by som namiesto Travianu hral Hockey Arenu
Nechapem zmysel tejto temy preboha, mate tu temu Travian, tam si vsetky prispevky ohladne tohoto piste, takto tu mozem zaspamovat cele forum dalsimi anti- temami, absolutne bez zmyslu. Zanadavas si tu, postazujes sa ako ta ti ludia trapia a to je vsetko... Je to len a len ich vec co robia so svojim casom a kam investuju peniaze.
-
lekoklatik
VIP