Ahoj hrabal som sa v nastaveni grafickej karty a monitora, a omylom som nastavil rozlisenie 2000x1900 a hasol mi monitor jak keby nemal signal. Potrebujem surnu pomoc lebo sa nedostanem do pc ale ked pripojim monitor na notebook tak ide ...
Asi nemás moznost napojiť tam druhý monitor že?
keď ešte niesi vo windowse tak monitor ide?to znamená že by si sa vedel dostať do biosu resp. núdzového režimu.. su-do ma predbehol(asi som dlho rozmyslal xD)
mal som safe mode a v mojom profili som si dal normal rozlisenie a nepomohlo. ked som resetol pc zasa hasla obrazovka.... Potrebujem nieco urobyt s tym asi format pc? a reinstall win ze
//autoeditácia príspevku ( 13 Jan 2009, 17:24 )
a napojil som to na 24" mponitor nepomohlo ten ma max rozlisenie 1600/nieco tak neviem skusil by som este na plasma TV ale nemam kabel
1600x nieco je stale menej ako 2000x ci kolko si to tam spominal, takze je logicke, ze to nepojde. Ak pojdes do nudzoveho rezimu (pri bootovani PC stlacas F5) a prihlasis sa ako uzivatel pod ktorym to nejde, resp. ako administrator, zmenis rozslisenie, restatnes to a vratis sa spat, tak to ist musi. Ak nie, tak odinstaluj v nudzovom rezime ovladace od grafickej karty, hladaj tam ATI Catalyst (mozno AMD ATI Catalyst) alebo nVidia Forceware. Potom si ich nanovo stiahnes a nainstalujes.
a nepouziva safemode vgasafe driver cize bezi stale v 800x600 ?
neni nahodou rozlisenie v registry? Xresolution a Yresolution
toto som nasiel na nete: alebo skus pri bootovani stlacit F5 vybert "Enable VGA mode". zmen nastavenia a restartuj komp