V Slovnafte sa ozval silny vybuch
V Slovnafte sa ozval silny vybuch
Poculi ste niekto cca 5 min. dozadu tu slehu? Smerom od Slovnaftu sa na oblohe objavila pomerne silna ziara a nasledna tlakova vlna otriasla oknami (Petrzalka). Delobuch to urcite nebol : ) takze pokial by mal niekto blizsie infos, postujte sem.
-
speq
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Slovnaft , sedim za pocitacom a zrazu mam oranzovu izbu a kukam na okno a vonku cele take oranzove ( byvam v podkrovi takze mam vyhlad priamo na slovnaft ) a tam nieco sa im rachlo aj druhy krat este
// kamaratov otec robi v slovnafte a zevraj vypustali daco bud daky tlak sa uvolnoval alebo nieco sa iba vypustilo ..
// kamaratov otec robi v slovnafte a zevraj vypustali daco bud daky tlak sa uvolnoval alebo nieco sa iba vypustilo ..
-
MP4-27
Guru wannabe
Slovnaft vybuchol !
Dnes o 21.25 vybuchlo nieco v Slovnafte tipujem na Referming 5 bol to asi 5sekundovy cca 100 metrovi ohen a to nezartujem byvam vo Vlcom Hrdle cca 200 m od Slovnaftu a navyse aj otec mi tam robi v kazdom pripade kukajte zajtra spravy 
Edit bude zajtra, otec ide na rannu...
Edit bude zajtra, otec ide na rannu...
-
Kibo
Hardcore addict
nieco podobne sa uz parkrat v minulosti udialo, ale vzdy to bolo sprevadzane iba plamenmi z kominov, ale toto bolo na urovni budov, navyse tlakovou vlnou to bolo sprevadzane prvy krat co si pamatam...
haluz je, ze ked som naposledy zalozil obdobnu temu, tak ma skoro ukamenovali
// na rodziel od tejto temy, urcite si tu zacal rozoberat daku kktinu : ) Tomasito
ani nie, zalozil som to vtedy na zaklade toho, ze som mal celu izbu vysvietenu na oraznovo a plamene boli velke ako v Kuvajte
// plamene ako "v Kuvajte" boli len minuly rok niekolko krat, takto silny vybuch pokial ja viem prvy krat, ty Kuvajt : ) Tomasito
only joking
haluz je, ze ked som naposledy zalozil obdobnu temu, tak ma skoro ukamenovali
// na rodziel od tejto temy, urcite si tu zacal rozoberat daku kktinu : ) Tomasito
ani nie, zalozil som to vtedy na zaklade toho, ze som mal celu izbu vysvietenu na oraznovo a plamene boli velke ako v Kuvajte
// plamene ako "v Kuvajte" boli len minuly rok niekolko krat, takto silny vybuch pokial ja viem prvy krat, ty Kuvajt : ) Tomasito
only joking
TA3 (Nocny zurnal): "Podrobnosti o vybuchu o chvilu".
//
PS 4 speq & MP4-24: Good work!
//
speq napísal:// kamaratov otec robi v slovnafte a zevraj vypustali daco bud daky tlak sa uvolnoval alebo nieco sa iba vypustilo ..
That´s itMP4-24 napísal:mno nove info ak sa tomu niekto rozumie zevraj nastala dekompozicia etilenu 2 alebo 3,klasicke uvolnenie velkeho tlaku plynu mno preco ale buchol to uz neviem
PS 4 speq & MP4-24: Good work!
-
Deafboy
Darca
jj klasika
jj musim potvrdit... klasiak to je ale urcite nie takto hlucne. Najskor som myslel ze sa my len zatriasla postel... a potom dobehla segra ze jej sa zatriasla sedacka... tak sme usudili ze cely barak sa asi hodne otriasal
.
Predvcerom bola este odstavena prevadzka, takze se to asi nepovedlo dneska
btw. clovek ani nevie kolko ludi zo slovnaftu je na hojkovi az kym nieco nebuchne
Predvcerom bola este odstavena prevadzka, takze se to asi nepovedlo dneska
btw. clovek ani nevie kolko ludi zo slovnaftu je na hojkovi az kym nieco nebuchne
-
MP4-27
Guru wannabe
Re: jj klasika
JJ Slovnaft je velkyDeafboy napísal: btw. clovek ani nevie kolko ludi zo slovnaftu je na hojkovi az kym nieco nebuchne