ja by som ich tam chcel mat viac, ale zatial je na prvom mieste Metallica - Orion... mozno este manha da carnaval... no neviem, tazke rozhodnutie
btw super tema
Americku hymnu, lebo tato krajina mi dala prilezitetost, ako ziadna ina, v citane zial aj Slovenska, kde som sa narodil.
Co si ostatni z Vas nechaju zahrat je mi uplne fuk, napr. ti preskakovaci vatier a hejslováci si mozu nechat zahrat Meciarovu "zbohom idem od vás, neublizil som vám.."
Mam uz predplatene miesto na cintorine a na nej mam vyrytu americku zastavu. Slovenska tam asi nebude, nebudem vysvetlovat, ze preco..
mozno ze dum holubi hehe,ale neviem ci to stihnem niekomu povedat kym zomriem...hlavne nech mi tam vypustia mrte vela holubov,to je aspon na efekt
a Les toto je krasna ukazka tvojej inteligencie...aj tak ti uz neverim ani slovo...kaleraby chod tlacit inym ludom
Les napísal:Americku hymnu, lebo tato krajina mi dala prilezitetost, ako ziadna ina, v citane zial aj Slovenska, kde som sa narodil.
Co si ostatni z Vas nechaju zahrat je mi uplne fuk, napr. ti preskakovaci vatier a hejslováci si mozu nechat zahrat Meciarovu "zbohom idem od vás, neublizil som vám.."
Mam uz predplatene miesto na cintorine a na nej mam vyrytu americku zastavu. Slovenska tam asi nebude, nebudem vysvetlovat, ze preco..
rofl ja nemozem muheheh
nech mi hraju hocco okrem "uz ma obklucili, smutocne zvony zahrobia uzkosti..." ci ako sa to spieva... daco vesele nech pustia... vsak umieram len raz ne