no chcel by som sa spytať... nainštaloval som si zakladnu hru(teda trojku) a všetko je ok... potom som spustil datadisk RoE a začal sa mi inštalovať patch 1.2 a hned potom datadisk... všetko bolo OK, neskôr som musel hru odinštalovať a teraz pri opätovnom inštalovani mam problem s patchom... znova som si nainštaloval zakladnu hru a chcel som si nainštalovať aj datadisk, lenže pri inštalacii patchu mi stale system vyhodi chybu, že patch nie je možne nainštalovať, pretože tam už je... a tu je ten problem... bez patchu nemôžem nainštalovať datadisk... a celkom to teda nechapem.. hra je kompletne odinštalovana, vyhodil som ju aj z registrov a taktiež som vymazal všetky subory z HDD čo sa tykaju doom 3... ako je možne, že mi to hlasi chybu ohladom toho, že patch už je nainštalovany, ked nie je? je tam len zakladna hra a nič viac... da sa to nejako zvratiť?
Z toho vypliva
- patch nemam = nepôjde mi datadisk
- datadisk nenainštalujem bez patchu
-patch nenainštalujem, lebo tam už udajne "je"
Som v bludnom kruhu a neviem čo dalej

patch nemôžem nainštalo
//autoeditácia príspevku ( 13 Jan 2009, 2:46 )
fakt nikto nevie? raz som ten patch mal... hru som dal preč... chcem ju znovu zahrať, ale ta sprosta inštalačka dookola omiela, že hra je už patchnuta(pričom nie je) a vraj patch nemôže byť reinštalovany... ved je to komicke... teraz mam akože formatovať disk, aby som znovu mohol nainštalvať patch?

nikto ste sa s tymto nestretli?
//aj ked si kontrolujem verziu hry Doom 3 tak je vo vlastnostiach napisane 1.0, pričom po aplikovani patchu by to mala byť verzia 1.2 .. patch nemam, ale mudry system si mysli, že ano