Aký odporúčate ? Čo najjednoduchší a samozrejme najlepší a mohol by byť aj freeware ,, čistiť registre idem prvý krát ,dúfam že sa zvýši výkon pc - niekde som o tom čítal ...
Skoro každý zálohu ponúka..ale pri tychto programoch sa nemusíš báť ono ti to ponukne len nepotrebne registre ktore su určene k zmazaniu..samozrejme aj tam si možeš vybrať či chceš ten dany vymazať/opraviť alebo nie...ja som s tym problemy ešte nemal..iba ak raz a to som dal defragmentovať registre..neodporučam
mam problem..
ked dam vlastnosti disku C:, ukaze mi ze mam pouzitych 25GB, ale ked oznacim VSETKY subory na C-cku a dam vlastnosti(aj skryte), ukaze mi ze subory zaberaju len 8GB..
presiel som pocitac asi 3ma programamy na 'cistenie' a nic..
mam cim dalej tym menej miesta na disku a neviem co s tym je..
marcus-16 napísal:mam problem..
ked dam vlastnosti disku C:, ukaze mi ze mam pouzitych 25GB, ale ked oznacim VSETKY subory na C-cku a dam vlastnosti(aj skryte), ukaze mi ze subory zaberaju len 8GB..
presiel som pocitac asi 3ma programamy na 'cistenie' a nic..
mam cim dalej tym menej miesta na disku a neviem co s tym je..
windows vista? kdesi som cital o tomto bugu vo vistach..., ked tak sa na to mozem skusit spytat, tusim, ze aj jeden kamarat s tym mal vo vistach rovnaky problem, len teraz neviem, ci sa mu ho nakoniec podarilo vyriesit, alebo presiel na XP... Kazdopadne ale skus nahodit service pack a aktualizacie, tam by to uz mohlo byt vyriesene