Anti-travian

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Jimmy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

niekoho to bavi, niekoho nie...ja osobne som za monstersgame 8)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Čo je travian? :smt064
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

lekoklatik napísal:Čo je travian? :smt064
No kedze sme v teme "anti-Travian", tak je to uplna chu**** najvacsia, nici zivoty ludi. Skus v teme "Travian", tam to bude najlepsia wegame na svete.
engWar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa engWar »

vobec nerozumiem zmyslu tejto temy... pretoze (svoju) pravdu ma vpodstate kazdy, kolko ludi tolko chuti... koho to bavi ten do toho investuje cas a peniaze, tak ako niekto iny do bicyklovania, citania knih atd. ... koho to nebavi ten to nehra

tak je zbytocne sa tu prezentovat dogmatickymi pohladmi na vec, Panzerfaust, vedie to len k hadkam... ja osobne to nehravam, ani to nemam v plane a zcasti s tebou suhlasim ...kedze som bol svedkom toho ako sa moj 14 rocny brat na to namotal a drtil to vkuse...ak sa to da "drtenim" nazvat... na druhej strane to netrvalo nijak dlho a nemal najmensi problem skoncit s tym na vsetkych serveroch...

su ludia co to hraju aby si nieco dokazali ale to je ich vec a kto trpi predsudkami tak by sa mal liecit

zaver: tiez to povazujem za nezaujimavu hru, ale ako sa vravi, proti gustu ziaden...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Hovorí k Vám bývalý Travian hráč.. hral som asi 5 serverov, na každom army cez 50k na konci, na jednom sa bližila k 100k útoku.. nikdy som nehral viac serverov naraz, to je podľa mňa závislosť.. hral som to vždy s dualmi z Indonézie a Miami - a hral som len keď sa mi chcelo.. ale už ma to nebaví tak som prestal..
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

moosha napísal:No kedze sme v teme "anti-Travian", tak je to uplna chu**** najvacsia, nici zivoty ludi. Skus v teme "Travian", tam to bude najlepsia wegame na svete.
kazdemu nieco nici zivot. Niekou ho "nici" ako to nazyvas travian, niekoho nici warcraft, CSko, alkohol, x inych veci kotre tak mozno nazvat.Ja to takto nenazyvam. Ked niekto hra CS tak nepoviem ze si nici zivot. Samozrejme, ak to berieme s mierou...

edit: haha neprovokuj lekoklatik :lol: :D
lekoklatik
VIP
VIP

pls UNLOCK "Anti-warcraft" :-P
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

pls unlock "Anti Counter-Strike" :roll:

edit: nestojis mi ani za reakciu na tvoju demenciu, sam sebe sa divim ze toto pisem...
lekoklatik
VIP
VIP

Akože to má znázorňovať našu závisť, že taká dobrá téma ako bol anti-warcraft ktorá sa fakt držala a mala zmysel :-P má lock co sa napr. o antitraviane povedať nedá. Veď tu ani len fiktívne questy neplnia. čo je to a anti?
Poprosím o lock. Aby sme sa vyhli závistiam, pretože ja osobne závidím skutočne a hnevá ma že antiwarcraft je lock...
:cajicek:
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

[ťažký bývalý závislák na Traviane sa chystá písat správu]

Travian je poriadne svinstvo. Kedysi som ho hrával ale už v živote takú cybu neurobím. Zo začiatku som mal jednu dedinku, bol som tam asi 20 minút denne. Potom som ale mal armádku, druhú dedinu a ešte som musel riešti nejakú tú diplomaciu. čas strávený pri traviane sa predĺžil na cca hodinu denne.
Potom prišli dalšie dediny, dalšie starosti, vela nepriatelov a neustále posielanie armád na boj proti nepriatelom. Začal som nad tým strácat kontorlu takže som vysolil 10 € za zlatky na svoje zlepšenie. Už som tam trčal 5 hodín denne a skoro úplne som prestla chodit von. Pred koncom herného kola zomrel (áno naozaj zomrel) jeden člen nepriatelskej aliancie a z toho sa pár ludí vyslovene tešilo. Už mi z travianu bolo zle a ked skončilo herné kolo tak som sa zaprisahal, že už sa na Travian ani nepozriem.
Ked teraz niekoho vidím hrat tú kravinu tak sa už len pousmejem alebo mu rovno poviem, nech s tým nestráca čas. Ale poznám rovno z dediny jedného bohatého človeka, ktorý už minu na travian asi stovky €. Ked mi raz ukazoval účet tak tam mal cca 960 zlatých.

Najdlhšia doba strávená pri traviane: 9 hod
abstinujem: viac ako rok :)
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Tiez som hraval travian dokonca som si kupoval zlatky ale iba z mobilu. Mam kredit a vzdy mi pred koncom platnosti zostali nejake peniaze tak som to poslal na travian. Hral som to rok v podstate od zacatia a takmer do konca serveru. Neviem preco ale znicoho nic ma to prestalo bavit a som tomu rad lebo obcas mi uz s toho sibalo, ked som si nastavil par krat vecer budik aby som vstal a prebral nekomu dedinu.
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

ako vsetci co tu pisete aj ja mam bohate skusenosti s travianom, vzdy to bol iba jeden server(kvalita zvitazila nad kvantitou). zacinalo to minutami denne, s dalsimi dedinami to prerastlo do hodin. po polroku hrania ma neprestala otravovat myslienka na travian...co sa moze stat, potreboval som sa ist presvedcit ci nie je moja army na cucky atd. ked to uz prerastlo do nespavosti a kontrole uctu aj v noci tak som s tym skoncil. zo dna na den a bez akehokolvek abstinenceho priznaku.
neodsudzujem hracov, bavilo ma to ako rozne ine cinnosti, po case to zacalo byt stereotypne a jednotvarne tak to bola hra "z nutnosti". ani zavislaci pri tom nemusia stravit cele dni...zlatky za prachy ktore niekomu vobec nechybaju a cas v praci su jednoducho zanedbatelne...
dve rady na zaver: kto s tym este nezacal, nech to ani neskusa :) a neberte tuto drogu, nikomu! :D ...na fore lietaju za to iba karmy, ale v realite to moze prerast do poriadnych konfliktov
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Ked som bol u bratranca tak sa to docela hravalo, avsak najma on :) Prosim checkni to a postav to ... pozri Traviana ... proste stale dokola, az mi to slo na nervy, avsak chapal som jeho zavislost. Nie je to zdrave, avsak proste nemas z toho ziadne uzitocne myslienky, len tupe a zabavne zazitky vratane internetovej socializacie.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Tak necital som cele styri strany ale len potvrdim, zacne to nevinne a potom clovek nechape ako nad tym sedi. Ja som do toho viedol najvacsiu ally na prvej s1, takze som si este uzival nad ramec hrania. Diplomacia, organizacia, atd atd. Fakt nie a uz nikdy. Par ludi si o mne myslelo svoje, ale stale si budem zastavat svoj nazor, ze keby som mal pristup k auto skriptom (myslim ako k dobrym autoskriptom) tak ich vsetky bez ostych pouzivam.
Kliknut par budoviek a potom cakat tri hodiny na dalsiu znie prvy den pekne. Vyklikavat 20 dedin a viac, planovat utoky mensej skupinke ludi z aliancie, starat sa o celoserverovu diplomaciu a spehovanie, riesit interne aj vonkajsie problemy medzi ludmi, byt stale na irc a zohnatelny pre ludi, co furt nieco potrebuju, starat sa o forum ... No nie, nabali sa to a zrazu clovek nevie a to som ani nespomenul vsetko.

Co dodam k prvemu postu, pan zakladatel ma uzasne doveryhodne zdroje. To niekto vyhlasil, lebo je moc tupy nieco pochopit a to chcem toho cloveka urazit v plnom rozsahu :) Uz si niesom isty, ci si vsetky tie formulky pamatam, ale vedel som ich a vysledok boja sa dal vypocitat na vojacika presne vzdy. Ratal sa def proti inf, proti jazde, hero bonus, pop rozdiel, atd atd ... Ako som niekde zahliadol, je to cista matematika bez faktoru nahodnosti.
Simulator funguje presne ako algoritmus co vypocitava straty v klasickych bitkach a keby si nasimuloval presne tu istu situaciu s presne tymi istami cislami, kazdy krat by ti aj vysiel ten isty vysledok, len by to bolo jemne zlozite.
owned
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owned »

travian hram resp. zacal som ho teraz hrat len ako vyskusat to.
inak si myslim ze miesto travianu , gladiatousov a tak je lepsie hrat runescape :twisted:
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

vsetky tyto hry so uplne kktiny podla mna aj WOW aj CS aj TRAVIAN a dikoke kmene :roll:
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

som total antitravian ale ine online hry si zahram pokial nezaberu vela casu...
lekoklatik
VIP
VIP

ktora online hra nezabera vela času?

//Thek SVK. Mám nové questy do A-W :P
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Bigbob napísal:[ťažký bývalý závislák na Traviane sa chystá písat správu]

Travian je poriadne svinstvo. Kedysi som ho hrával ale už v živote takú cybu neurobím. Zo začiatku som mal jednu dedinku, bol som tam asi 20 minút denne. Potom som ale mal armádku, druhú dedinu a ešte som musel riešti nejakú tú diplomaciu. čas strávený pri traviane sa predĺžil na cca hodinu denne.
Potom prišli dalšie dediny, dalšie starosti, vela nepriatelov a neustále posielanie armád na boj proti nepriatelom. Začal som nad tým strácat kontorlu takže som vysolil 10 € za zlatky na svoje zlepšenie. Už som tam trčal 5 hodín denne a skoro úplne som prestla chodit von. Pred koncom herného kola zomrel (áno naozaj zomrel) jeden člen nepriatelskej aliancie a z toho sa pár ludí vyslovene tešilo. Už mi z travianu bolo zle a ked skončilo herné kolo tak som sa zaprisahal, že už sa na Travian ani nepozriem.
Ked teraz niekoho vidím hrat tú kravinu tak sa už len pousmejem alebo mu rovno poviem, nech s tým nestráca čas. Ale poznám rovno z dediny jedného bohatého človeka, ktorý už minu na travian asi stovky €. Ked mi raz ukazoval účet tak tam mal cca 960 zlatých.

Najdlhšia doba strávená pri traviane: 9 hod
abstinujem: viac ako rok :)
Uf, tak len dúfam, že môj závislý spolužiak takto nedopadne. Toto asi bolo už naozaj vážne, keď si nemohol existovať bez Travianu. Je to hrozné, keď vidím, ako sa stále viac a viac mojich kamošov stáva Travianistami a neni s nimi reč o ničom inom ako o Traviane :cry:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pilifo.. daj sa aj Ty na travian a budeš sa s nimi mať o čom rozprávať.. ;)
Napísať odpoveď