(byvala) najlepsia kamaratka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

(byvala) najlepsia kamaratka

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

Mam (mal som) jednu najlepsiu kamaratku.. ale vsetko to zacalo nieco pred vianocami ked sme boli naposledy vonku pytala ci moze prist jej kamarat ja ze ano sak snou budem aj na dalsi den.. no nestalo sa na dalsi den isla na brigadu a takto mala cely cas iny program (aj ked mi ten dalsi den slubila) prislo par dni pred vianocami a niak ma cely den ignrovola ked prestala pytal som sa jej co sa stalo povedala ze to nemam riesit ze spravila hlupost a ze ju to mrzi tak okej neriesil som... prislo par dni po vianociach a znovu som ju volal von ona ze nema cas skusal som to dalej an silvestra uz mala dalsi program po silvestri som skusal ju zavolat von niekolko dni po sebe vzdy nemohla aj ked myslim si ze bola vonku od prveho dna co som kvoli jej kamaratovi siel domov ubehol uz mesiac nenasla si na mna cas aj ked na ostatnych ludi ano.. a pritom tvrdi ze som jej najlepsi kamarat na silvestra mi volala kusok po polnoci a chcela pocut ze ju mam rád =( a na vianoce to isté... no dnes mi pukli nervy a niak som jej to vyhodil na oci.. co si o tom myslite .. mal som to spravit? alebo nie?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

poviem ti len jedno...a to ze takyto clovek ta nemoze nazyvat najlepsim kamaratom a takisto ani ty jeho....v tomto pripade ju...ocividne ta degradovala tym ze si na teba nenasla cas a pritom na inych ano,takze je to dost divne preco ti volala,ked sa takto sprava...bolo by to pochopitelne keby si cas nenasla na nikoho,ale nie len na teba,takze si osobne myslim ze si urobil spravne :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zalezi na tom akym sposobom si jej to vyhodil na oci - IMHO nechat to plavat by nebolo dobre, treba zistit cim to je.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

vdaka za nazor =) uvidime mozno sa zmeni... dam jej este sancu ... ale poslednú uz som si kvoli nej vytrpel dost =)

//autoeditácia príspevku ( 13 Jan 2009, 17:38 )
Fabo napísal:Zalezi na tom akym sposobom si jej to vyhodil na oci - IMHO nechat to plavat by nebolo dobre, treba zistit cim to je.
povedal som jej za na ostatnych si nasla cas a na mna nie... aj ked ma nazyva svojim najlepsim kamaratom... bolo mi nato povedane ze je iba s jednou osobou.. ale bohuzial viem ze snad bola s kazdym koho poznam ja aj ona coz ma najviac natom nastvalo.. a ani na ten vianoci darcek cas nebol btw
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

co si nejaky psycho? vsak ked sa nechce s tebou rozpravat tak ju nechaj na pokoji, nie? casom ju to dufaj prejde
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kupo napísal:co si nejaky psycho? vsak ked sa nechce s tebou rozpravat tak ju nechaj na pokoji, nie? casom ju to dufaj prejde
ked sa so mnou nechce rozpravat.. nech netvrdi ze som jej najlepsi kamarat nech mi sama nepise a nia nevola

nestojim o kamaratstvo cez telefon a cez internet
kupo
Medium Professional
Medium Professional

SmrtiKridlo napísal:ked sa so mnou nechce rozpravat.. nech netvrdi ze som jej najlepsi kamarat nech mi sama nepise a nia nevola

nestojim o kamaratstvo cez telefon a cez internet
tak v tom pripade ta asi nechce len vidiet ;)
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kupo napísal:tak v tom pripade ta asi nechce len vidiet ;)
bolo by jednoduskie kebyze mi to povie

btw: ako casto ta clovek nechce vidiet ale zavola ti? o.O
kupo
Medium Professional
Medium Professional

SmrtiKridlo napísal:bolo by jednoduskie kebyze mi to povie
no zeny/dievcata niesu jednoduche, a z nejakeho dovodu si myslia ze my muzi vieme citat myslienky... tak si na taketo spravanie zvykaj :)

spat k teme: proste urob co chces... ak chces ostat kamarat, tak s nou mozes byt aj po telefone...
ak nechces byt iba kamarat na telefon tak ju posli do <> a nedvihaj jej telefon...
zalezi na tom ako chces pokracovat dalej
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kupo napísal:no zeny/dievcata niesu jednoduche, a z nejakeho dovodu si myslia ze my muzi vieme citat myslienky... tak si na taketo spravanie zvykaj :)

spat k teme: proste urob co chces... ak chces ostat kamarat, tak s nou mozes byt aj po telefone...
ak nechces byt iba kamarat na telefon tak ju posli do <> a nedvihaj jej telefon...
zalezi na tom ako chces pokracovat dalej
pokial sa nezmeni... tak je koniec ale ak sa posnazi zmenit.. budem radsej =)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

IGNORUJ JU nech sa dievca uvedomi, kasli na to, nezatazuj si s tym hlavu, ak zochce ozve sa sama a ver tomu, ze sa ozve. len sa jej "nepchaj" do zadku (priaznie). proste sa jej neozyvaj, nevolaj, nepis jej. neurob to ako prvy. pockaj na to, az ked sa ona ozve.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Nieco podobne sa stalo aj mne same slubovania ze pôjdeme a este teraz sme nesli. Tiez som jej to vyhodil na oci a potom bolo asi tak 2 cca 3 tyzne ticho kym sme sa uplne nahodou stretli v OC ale stihli sme maximalene pozdrav potom jej doslo ze ano ze nenasla si cas ze nekcela sa somnou vidiet ale ze teras uz kce ale stale nam to neako nevyjde :( nepoviem nic keby sme daleko od seba ale ona je moja takmer suseda 3 min cesty max

Cize ktebe nechaj to chvilu plavat kym jej to dojde ze oco prichadza a ked jej to stale nedojde po asi dost dlhom case , tak sa jej opytaj ci ma vyunam vase kamaratstvo
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

niak sa to dnes pred cvhilou riesilo... bolo mi povedana vo stvrtok na chvilku... povedal ze o chvilku nestojim...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dobre si spravil co si spravil...Nema ta co lutovat, takyto cin..Zato, ze ona si robi co sa jej zachce a ked ma chvilku utlmu, tak si spomenie na teba ako na svoju "butlavu vrbu"..
Kdeze..bud si uvedomi kto si, alebo nech ide do pic...

Strata casu podla mna sa aj s nou zaoberat..To, ze chcela pocut, ze ju mas rad a pod bolo isto len, aby ti poplietla hlavu..Keby to naozaj chcela pocut, tak si najde na teba cas a povies jej to osobne..

btw: Kazdemu komu by zavolala, tak by jej samozrejme povedal, ze ju ma rad.. Kebyze lubis ma? to je ine.. Ale rad? vsak jasne, ze jej chalan nepovie: Nie neznasam ta a to na Vianoce ci Silvestra :)

Momentalne jej rob to, co ona tebe..Vrav jej, ze nemas cas, chut , ze mas iny program a pod..Nech sa uvedomi deva.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

suhlasim so Sovietom, presne tak ako pise :) ignoruje teba ignoruj aj ty ju..

//autoeditácia príspevku ( 14 Jan 2009, 1:05 )
jednu vec mozem potvrdit. ze ked holku ignorujete ona sa ozve. mam to zarucene, oskusane na kamoske, ku ktorej citim nieco viac. a funguje to :-D i dnes sa mi ozvala po tyzdni, ze o mne dlho nepocula (sice cez ICQ ale ozvala sa)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

a nenašla si iba chalana? a ten žiarli na teba .. pochopoteľné.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ak aj ano nema na mna tatko kaslat.. aspon to ej moj pocit.. je rozdiel byt s niakym stale a obetovat jeden den s mesiaca =)... dohodol som sa snou na najblizsi pondelok uvidime ako to dopadne =)) ak sa nmna znovu vykasle kaslem ja uz nanu a definitvne
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Smrtikridlo kde je problem?? Sak ty sa spravas jak keby to uz bola tvoja priatelka.
Ked mam najlepsiu kamaratku a ta nahodou na mna nema cas. A? Ja neviem od toho je moja naj kamaratka ze ju velmi dobre poznam a tiez ma svoj zivot.
Nemozes od nej vyzadovat ze ti zaskacka pred tebou kedykolvek ty zaluskas.
A s priatelom duplom. Ma priatela?? Mal by si byt ako jej najlepsi kamarat rad ze si nasla spriaznenu dusu a dopriat im cas ktory chcu.
Byt tvojou naj Kamaratkou sa na teba vyserem skor.
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

Shark NX napísal:Ma priatela?? Mal by si byt ako jej najlepsi kamarat rad ze si nasla spriaznenu dusu a dopriat im cas ktory chcu.
...či tam neni ten "fígeľ", že k nej cítiš viac než priateľstvo, ona to vycítila (možno si jej to nejakým spôsobom jemne naznačil...) a teraz sa snáži takýmto spôsobom z toho vykľučkovať, aby ťa neranila...
- a ako písal Shark nemožeš očakávať, že bude stále s tebou, ako priateľka ste len kamaráti...
A keď sa na teba vykašle aj tento raz, tak už len ...fuck off girl :!:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Smrtikridlo kde je problem?? Sak ty sa spravas jak keby to uz bola tvoja priatelka.
Ked mam najlepsiu kamaratku a ta nahodou na mna nema cas. A? Ja neviem od toho je moja naj kamaratka ze ju velmi dobre poznam a tiez ma svoj zivot.
Nemozes od nej vyzadovat ze ti zaskacka pred tebou kedykolvek ty zaluskas.
A s priatelom duplom. Ma priatela?? Mal by si byt ako jej najlepsi kamarat rad ze si nasla spriaznenu dusu a dopriat im cas ktory chcu.
Byt tvojou naj Kamaratkou sa na teba vyserem skor.
Naposledy ked som snou mi bolo slubene ze pojde so mnou von na dalsi den preto som isiel kvoli jej kamaratovi domov.. nieje to ten jej chalan..
od vtedy som ju niekolko krat volal nemala cas... fakt si myslis ze "kedykolvek ty zaluskas" je vhodne? mala cas aj an ostatných a kedo niekom to tvrdim ze je moj najlepsi priatel tak by sa patrilo ked som mu naposledy nieco slubil a potom na nho kaslal...

aswer napísal:nemožeš očakávať, že bude stále s tebou, ako priateľka ste len kamaráti...
no ja to ani neockavam ale jeden den boli aj vianoce aspon kvoli darceku... nikdy nechcem po nikomu aby sa iba mne venoval ale aspon raz za cas

//autoeditácia príspevku ( 14 Jan 2009, 16:06 )
ok vyriesil som to takto nechal som to na nej zrusil som ten pondelok pretoze som zisitl ze nebudem mat cas a povedal jej ked bude mat cas a chut nech ma ona zavola ale ze nebudem cakat zas vecne =/ niake vyhradi voci tomuto rozhodnutiu?

aspon jedine plus je ze som sa poucil do buducnosti =) a vyvarujem sa niektorim veciam =)
Napísať odpoveď