htfrg
SPS Elektrotechnicka si normalny? Nechod na tu skolu, hrozne daco.Shamway napísal:SPS Elektrotechnicka v KE -> priemyselna informatika
A druhu... nemam ani paruale bud SPS Dopravna abo nejaky gympel
DJBass K2 rulz
A ty tiez si dobry omg dopravna aj hutnicka...Flinstone napísal:Spš dopravná - technika a prevadzka dopravy ... po pripade Spš elektrotechnicka - pocitacove systemy ... alebo hutnicka - polytechnik
ale moj hlavny ciel je dopravná hlavná 113 Košice![]()
Shamway, Flinstone na strednych skolach (zejmena SPS a OA) panuje tak trochu ina politika ako na tych zakladnych hlavne co sa tyka pristupu ucitelov tam panuje velka zaujatost. A skok medzi zakladnou a SPS v narocnosti je tak obrovsky ze vacsina novych ludi sa zapise so zlymi znamkami a potom to uz len nejak tahaju pretoze v nich vsetci vidia lajdakov. Navyse su to technicky zamerane skoly preto nie kazdy ked tam pride ma ozrejmene o co ide, takze ked raz nieco nepochopis alebo ti vznikne medzera(napr si dlho chybal pre chorobu) tak mas smolu a nedobehnes to, ucebne osnovy su pevne naviazane na seba a preto na pochopenie neskorsich uciv musis vediet tie predchadzajuce a casto krat je to spojene aj s ostatnymi technickymi predmetmi. Ako vazne ja som na tej skole bol a nastastie som uz odisiel pretoze ked sa ta pi*a pyta comu nerozumiete, sa prihlasim a vrieska ze preco to neviem a nakoniec to zaklincuje tym ze ci ma uniesli martania tak to je retardace proste. Rocne prepadne cca 50 ludi, a ti dalsi sa nejak prebili. Vela sa skusa a celkovo je to dost narocne. Pridelene triedy tam niesu a pred hodinou sa uz hovno naucis lebo vsetci stoja na chodbe a hluk vsade naokolo. Takze ak ste sa nechali zlakat s hovadinami typu ze maju 7 pocitacovych ucebni, asembler a neviem co za somariny tak otvorte oci, realita je zcela ina a podobne to mate jak s SPS dopravnou tak aj Elektrotechnickou aj Hutnickou. Ked mas zaujem o techniku tak lepsia varianta je SOU a ked ides do netechnickeho odboru tak Gympel alebo OA, su to tiez narocne skoly ale zeby tam niekto prepadol je dost raritne. Na SOU mas zase odlahcenu teoriu ale viac praxe a ked z nej dostanes rovnaky papier ako z SPS tak preco nie. Navyse nato ze to bola SPS tak vobec to nevyzeralo ze tam pracuju profesionali v odbore elektrotechniky. Pretoze ked v dielni nemaju pred trafom ani poistku a cele to zhori pocas zaradenia poskladaneho obvodu do tej siete tak neviem no
ucitelka informatiky sa rozjima nad tym ze jeden pocitac sa neda zapnut pricom vzadu na zdroji bol prehodeny spinac, naspat sa ucit vyvojove grafy elektrickych suciastok a dalsie hovadiny. Ako ked chcete chodte tam, mozno ste v tom fakt dobri a dotiahnete to daleko, ale nedalo mi nevarovat vas
. SPSky sa odporucaju pre machrov ktori chcu ist na vysoku ale rovnako je to mozne aj z SOU.
Tak výber čaká aj mňa - ale ja som už pevne rozhodnutý že ďalšie 4 roky budem trpieť na gymnáziu v Snine hmm.. nemám veľmi na výber - je tu už len SOŠ (kde by bol jediný odbor kt. pripadá do úvahy OA - ale tam učí mama takže nejdem tam ani pi*i) a ešte SPŠ (keďže nie som veľmo technický typ - túto možnosť som hneď vylúčil)..
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Absolútny súhlas.. keď sme boli na prehliadku školy, bol deň otvorených dverí či jaka tam somarina.. a keď som vošiel do triedy OA - 1/3 boli otrasné zmaľované 'krásavice'.. 1/3 boli škraty na ktoré som sa pozrel a zarosili sa mi okuliare od hrôzy.. Zvyšná 1/3 boli chlapci hehe.. tam by som nešiel ani keby zaplatili.. veď šeci vieme že najkrajšie baby sú na gymku xDpershing napísal:a OA je dnes naco? ved tam tak vychovavaju sekretarky a emacky![]()
cest vynimkam...
btw sheep to pekne popisal...zakladna a stredna je jeden velky rozdiel...to ze ako to je na SPSE neviem, ale keby dakoho zaujimalo ako to je na srobarke tak rad odpoviem na icq