Ahojte,
vedel by mi niekto poradit, ako by som mohol preinstalovat legalnu verziu XP, v anglickom jazyku na slovensky jazyk tak aby povodna verzia ostala oficialne legalna ??? niekde som zachytil ze je to mozne.
vdaka za info.
legalna zmena jazykovej verzie xp
potrebujes Slovak Language Interface Pack - skus http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=sk
interface pack
no, skusal som to ale ked som sa to snazil nainstalovat tak mi vypisalo, ze
windows slovak interface pack sa da nainstalovat iba na system czech windows XP
co je teda poriadna keketina, neda sa to nejako obist ?????
D
windows slovak interface pack sa da nainstalovat iba na system czech windows XP
co je teda poriadna keketina, neda sa to nejako obist ?????
D
hmm..ja mam original anglicke XP SP2 a ked som tam nainstaloval Slovak MUI (ma to okolo 100 MB), tak to nemalo ziadny vplyv na legalnost celeho systemu - normalne som mohol stahovat aktualizacie a aj vsetky softy, ktore vyzadovali validaciu boli bez problemov 
\\no to uz neviem..bolo to dost davno a dal mi to nejaky kamarat..ale mozes skusit pohladat nejaky multilanguage pack a tam by mala byt aj slovencina..v kazdom pripade tu to nenajdes..
\\no to uz neviem..bolo to dost davno a dal mi to nejaky kamarat..ale mozes skusit pohladat nejaky multilanguage pack a tam by mala byt aj slovencina..v kazdom pripade tu to nenajdes..
preistotu to tu pridam pre ostatnych
nakoniec som to nasiel, ale dakujem za snahu
//autoeditácia príspevku ( 23 Mar 2009, 14:16 )
//del, ziadny warez
po na instalovani to nemam vplyv na legalnost celeho systemu, preslo to aj overenim pravosti na stranke microsoftu
//autoeditácia príspevku ( 23 Mar 2009, 14:16 )
//del, ziadny warez
po na instalovani to nemam vplyv na legalnost celeho systemu, preslo to aj overenim pravosti na stranke microsoftu