vybijanie baterie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
molotov356
Medium Expert
Medium Expert

vybijanie baterie

Príspevok od používateľa molotov356 »

Neviem či davam do dobre kategorie ale. Mam sony erikson w760i novy od vianoc ale baterka sa rychlo vybyja cca 2 dni kamarat mi vravel tym že mobil je na 3G hovori ale ja nemam 3G sim kartu preto sa bateria vybyja, Je to pravda ?dakujem
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

kvoli SIM isto nie, len kukni ci ti nechyta 3G siet.ja mam w960i a on pri zakladnych nastaveniach stale hladal 3G siet aj ked nebola a tiez bol mrtvy za dva dni. ked som to vypol, taha 5-6 dni
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

bohuzial ked sa na to pozvies triezvo, 2dnova vydrz baterie pri stalom vyuzivani mobilu je bezna. Casom, kedze ho mas od vianoc sa moze vydrz trocha zvysit ale viac od toho necakaj... mne posledne tri mobily vydrzali 1-2 dni, ked som ho nepouzival a dal donho druhu simku kt som mal polozenu na stole vydrzal aj tyzden....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak prepac, neviem co myslis vyuzivanim telefonu, ale ak to neznamena 1+ h hovorov denne, tak dvojdnova vydrz je hanba. Ja osobne ocakavam od mobilu, ze vydrzi v beznej prevadzke, co u mna znamena priblizne 1,5 minuty a 0.5 sms denne, plus na par minut mp3 ASPON 4 dni. Idealne 6 - co priblizne splna aj moj sucasny telefon.
j.mihi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa j.mihi »

Holubar napísal:hladal 3G siet aj ked nebola a tiez bol mrtvy za dva dni. ked som to vypol, taha 5-6 dni
Svata pravda, aj u mna po vypnuti 3G vydrzi ovela dlhsie
molotov356
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa molotov356 »

No mal som 3G signal a vypol som a už mam len obyčajny GSM. Očakavam od noveho mobilu vydrž aspon 4-5 dni lebo ho nevyuživam na hry a hudbu ale len na volanie a sms.
Inak vdaka za ochotu
Napísať odpoveď