Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Diablo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Diablo »

jerichoo napísal:H@wk vybral si si zlú stranu na bb! :twisted:
viem, že v ally je tam dosť vela cz/sk guild, ale zase v horde je len jedna ale je najs na serveri..
gl v lvloch
http://www.wowjutsu.com/eu/burningblade/
btw. odporucil by som mining+random,ale to je jedno,zarobis so vsetkym..skoro :D
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

inak ale docela dobre to vymyslely z tym bind on account si predstavte takeho 1 palacha co ma tamtie veci :D sak to je dost brutal napr taka 19 lvl si da tamtu sekeru a pojde napr wsg a nikto nema sancu :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

tak som na BB z nickom "Quik" takze po case zahrame mozno aj v nejakej raid grupe :D
JV
Light Professional
Light Professional

este sa chcem opytat ludia existuje uz frostmourne myslim ako equipovatelna zbran pocul som nieco take od kamarata plus som nasiel nejaky screen nieje to fake?
Prílohy
171507_Frostmourne2.JPG
Diablo
Light Star
Light Star

myslim ze to bolo prezentovanie blizzom na nejakej show,teraz neviem ktorej uz :D hail to the king,baby!....to hovori za vsetko :D a nie,este neexistuje ako item ktory sa da equipnut,blizz este ani nevie ci ho vobec do hry da,ale mozne je vsetko kedze wow zacina byt LoreKiller.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

JV napísal:este sa chcem opytat ludia existuje uz frostmourne myslim ako equipovatelna zbran pocul som nieco take od kamarata plus som nasiel nejaky screen nieje to fake?
voe sak to by mal horsie staty ako top axe z naxxu, na to ze to ma byt endgame item by to bolo dost slabe :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

H@wk napísal:tak som na BB z nickom "Quik" takze po case zahrame mozno aj v nejakej raid grupe :D
No fasa, chalani, pomozte mu expit :D .
xH4wK

Sheep napísal:No fasa, chalani, pomozte mu expit :D .
jo jo pomozte mi :D
som alik human palach :D
btw dnes som doobjednal wotlk takze zajtra instalujem
JV
Light Professional
Light Professional

SchYzo napísal:voe sak to by mal horsie staty ako top axe z naxxu, na to ze to ma byt endgame item by to bolo dost slabe :wink:
No lenze nemozes vediet co moze znamenat to you will be new lich king :lol: a ako to ze sa rozhoduju ci ho tam vobec daju?? sak normalne nech dropuje z arthasa :D
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

JV napísal:inak ale docela dobre to vymyslely z tym bind on account si predstavte takeho 1 palacha co ma tamtie veci :D sak to je dost brutal napr taka 19 lvl si da tamtu sekeru a pojde napr wsg a nikto nema sancu :D
Noo, nečítate takmer vôbec novinky ohľadom wow.

Tie "Bind on account" veci menia staty od levelu 1 až po 80 (To znamená, že na leveli 1 pridá napríklad 5 spell power a na leveli 80 pridá 350 spellpower). Ich vlastnosti sú ekvivalentom modrej veci na "danom" leveli (ale samozrejme všetci vieme, že za starých čias bola modrá vec o 5 lvlov nižšia lepšia než vec zelená na danom leveli). Takže je to fajn na expenie, keďže máte equip, ktorý Vám vydrží dlho.

Kapišto? :)
JV napísal:este sa chcem opytat ludia existuje uz frostmourne myslim ako equipovatelna zbran pocul som nieco take od kamarata plus som nasiel nejaky screen nieje to fake?
Podľa mňa na 99 percent Fake. Veď to má byť ultimátna zbraň. A aj ten komentár na konci je trochu priteplený. :oops:
xH4wK

Nightmear napísal:Noo, nečítate takmer vôbec novinky ohľadom wow.

Tie "Bind on account" veci menia staty od levelu 1 až po 80 (To znamená, že na leveli 1 pridá napríklad 5 spell power a na leveli 80 pridá 350 spellpower). Ich vlastnosti sú ekvivalentom modrej veci na "danom" leveli (ale samozrejme všetci vieme, že za starých čias bola modrá vec o 5 lvlov nižšia lepšia než vec zelená na danom leveli). Takže je to fajn na expenie, keďže máte equip, ktorý Vám vydrží dlho.

Kapišto? :)
Na ofioch som novy a teraz mi povedz kde vobec tu vec ziskam :D
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

H@wk napísal:Na ofioch som novy a teraz mi povedz kde vobec tu vec ziskam :D
Tieto veci môžeš získať za Emblémy (padajú v heroikocch z bossov, alebo raidov na normálnej obtiažnosti), alebo za Stonekeeper's Shardy (Ak máte Wintergrasp, tak z bossa padajú 4 shardy, prípadne za daily WG questy máš okrem goldov aj 3 shardy). Čiže najprv musíš mať char 80-ku :) Je to pre twinkov a podobne.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

JV napísal:No lenze nemozes vediet co moze znamenat to you will be new lich king :lol: a ako to ze sa rozhoduju ci ho tam vobec daju?? sak normalne nech dropuje z arthasa :D
racej by som bol keby sa k nemu dostavalo nejakou tazsou cestou ako drop (napr craftit ako sulfuras), aby ho nemal kazdy nub....btw moja gilda na TH chce sa transfernut na iny realm ale taky novy ja by som tam nesiel....tak by sme mozno s kamosmi sa transferli na burning blade, hra tam niekto za ally? a neni tam ally taka shitna ako na DT?
Nightmear napísal:Tieto veci môžeš získať za Emblémy (padajú v heroikocch z bossov, alebo raidov na normálnej obtiažnosti), alebo za Stonekeeper's Shardy (Ak máte Wintergrasp, tak z bossa padajú 4 shardy, prípadne za daily WG questy máš okrem goldov aj 3 shardy). Čiže najprv musíš mať char 80-ku :) Je to pre twinkov a podobne.
este dodam ze tie za emblemy su lepsie na expenie lebo davaju +10% expov....tie za shardy su zas lepsie na pvp lebo davaju nejaky ten resilience :)
Diablo
Light Star
Light Star

JV napísal:No lenze nemozes vediet co moze znamenat to you will be new lich king :lol: a ako to ze sa rozhoduju ci ho tam vobec daju?? sak normalne nech dropuje z arthasa :D
rozhoduju sa preto,lebo by porusili cely pribeh warcraft III.vsak ten mec ma cucat dusu z cloveka tak chcem videt behat retri paladina s frostmourne :D podla mna to tam nedaju....mozno ak tak ako nejaky ulomok z neho a potom chain....a mozno to bude normalny legendary sword do Titans Gripu :D
Edit:Ja hram na BB za ali a poviem ti ze je to tam zatial super,par dementov z DT ali preslo aj na BB a privlastnuju si uz aj trade po cesky a ked ich na to upozornis tak nakoniec si na vine ty :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal:rozhoduju sa preto,lebo by porusili cely pribeh warcraft III.vsak ten mec ma cucat dusu z cloveka tak chcem videt behat retri paladina s frostmourne :D podla mna to tam nedaju....mozno ak tak ako nejaky ulomok z neho a potom chain....a mozno to bude normalny legendary sword do Titans Gripu :D
alebo bude class obmedzenie na DK :wink:
Diablo
Light Star
Light Star

DK uz na 80 mam takze v poho :) sice ho este neequipujem lebo expim retri paladina,to je nieco hrozne expit do 50 kde uz je konecne aspon crusader strike :shock:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal:DK uz na 80 mam takze v poho :) sice ho este neequipujem lebo expim retri paladina,to je nieco hrozne expit do 50 kde uz je konecne aspon crusader strike :shock:
furt lepsie ako warrior, taky slaby je teraz... :( mam dva Deadly gladiator veci ale aj tak mam doost velke problemy s niektorymi classmi :? na retri palacha neni sanca...arcane mag detto...a aj dobry rogue ma da jak nic...(ale nesom nub keby nieco...ale za warra to je teraz fakt tak tazke)
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

SchYzo napísal:furt lepsie ako warrior, taky slaby je teraz... :( mam dva Deadly gladiator veci ale aj tak mam doost velke problemy s niektorymi classmi :? na retri palacha neni sanca...arcane mag detto...a aj dobry rogue ma da jak nic...(ale nesom nub keby nieco...ale za warra to je teraz fakt tak tazke)
presne tak.. palacha nedam ani keby som co chcel... nastastie mam este drujda... 80 :P
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ta hlaska Bind to account znamena ze ten item mozem pouzivat na vsetkych postavach na svojom konte iba sa to neda predat ale mozem si to poslat na alta napr.?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:Ta hlaska Bind to account znamena ze ten item mozem pouzivat na vsetkych postavach na svojom konte iba sa to neda predat ale mozem si to poslat na alta napr.?
jj :wink:
Napísať odpoveď