Mirrors Edge
Akční FPS akce Mirrors Edge od švédského studia Dice je nejočekávanější střílečkou roku 2008. Tvůrci totiž slibují do hry vnést nové principy, zejména co se týká vlastní hráčovy postavy. Mirrors Edge má nabídnout hráčovi pocit že má vlastní tělo, vizuální zpracování se nemá soustředit pouze na ruku držící zbraň, ale má simulovat kameru tak, že bude organicky reagovat na pohyb, váhu a hybnost. Výsledkem tak bude realistický dojem z pohybu. Další novinkou v Mirrors Edge má být vybavenost nepřátel, kteří budou naddimenzovaní a setkání s nimi bude vždy problém. Zatímco u ostatních FPS hráč tlačil nepřátele před sebou, v Mirrors Edge z něj bude doslova štvaná zvěř. Děj se odehrává v totalitním městě budoucnosti, kde přežívají poslední buňky odporu v podzemí. Spojení probíhá pomocí kurýrů běžců a hráč se zhostí role kurýra v podobě asijské dívky Faith.mamutv napísal:O co sa jedna v tejto hre?
zdroj: net
-
lekoklatik
VIP
Dalsia recenzia 8/10
Kód: Vybrať všetko
http://gameplayer.com.au/gp_documents/Mirrors-Edge-Review.aspx-
webmasterr
Medium Professional
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vcelku slusna hra ,z pociatku som sa tesil jak maly na to ake to bude ..no ked som zapol hru odradilo ma to trosku no ale aj tak z trucu som si to zahral cca 20 min a musim uznat ze fakt skvele chytilo ma to a je to nieco nove zas trochu posun v hrach grafika vyborna ale trochu ma hneva vela bielej v prostredi ked to hravam vecer na LCD 82 cm.. tak to je dost o hubu z ocami ..ale inak oporucam vsetkym. (XBOX 360)
// sa aspom podpis ciarkomaniak ked davas k-
// sa aspom podpis ciarkomaniak ked davas k-
-
Old Dirty Bastard
Guru
davnejšie som sledoval nejake physx effects videa... a poviem vam, už len kvôli tomu zaujimavemu prostrediu a revolučnemu ovladaniu by som si to zahral 
asi to bude chcieť aj lepšiu kartu nech mi to žere physx
vyzera to husto som dlhšie nehraval hy.... omrzelo ma to... ale ten rozmach čo nastava.... tolko skvelych hier, no nestiham to dobiehať

asi to bude chcieť aj lepšiu kartu nech mi to žere physx
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zatial len Xbox a ps3 verzia tusim .ale pc zatial nie ..i ked pred 2ma dnami na istom trackery uz bolo clone dvd ale stiahli to zrejme slo o fake pretoze 1seed a xyz leechov a kazdy mal len 3,1%..1danco22 napísal:na tiscali je recenzia pc verzie.....neviete ci sa to uz da niekdestiahnut lebo ja co som zatial hladal nic som nenasiel
taka lahodka
http://www.bornegames.com/mirrors-edge-beta/
podla mna tam bude urcite nejaky freerun... ze proste mozes behat po meste atd... DICE nemoze sklamatAXO napísal:som si na tom vsimol dve veci
ze cestu mas vzdy vyznacenu cervenou(neviem ale ci to je konecna podoba v tom videu) a hrac ma pocit ze ma volnost, po budovach moze chodit kade chce, ale medzi nimi mi pripada vzdy len jedna cesta prechodna.. napr. ta rura po ktorej sa spustila, potom pri konci ako stoji na tom remene zeriavu...