DYMOVNICA
http://www.pyrotechnikapanda.sk/downloa ... l_2006.pdf
Tu su nejake na 7. strane mam pocit
Ked niekto skusite, tak napiste ci to fungovalo apodobne.
Lol tomuto tipkovi to zacal oriadne dymiy, skoro ani nevidel kadial chodi, susedia museli mat radost
Tu su nejake na 7. strane mam pocit
Ked niekto skusite, tak napiste ci to fungovalo apodobne.
Lol tomuto tipkovi to zacal oriadne dymiy, skoro ani nevidel kadial chodi, susedia museli mat radost
-
aughostino
Medium Professional
kto by mal zaujem nielen o dymovnice ale aj o ine vybusniny, prskavky, delobuchy, petardy poslite mi vas mail ja vam nasledne poslem navody bo je to vo formate .doc a do prilohy sa to neda dat 
// nizsie je to v prilohe
edit: 25.10.2010 niekto je asi slepy a a nevidi ze je to nizsie v prilohe na SS ani na spravy na facebooku, icq nereagujem prispevok je skoro 3 roky stary a ja to uz v PC nemam
dakujem za pochopenie
// nizsie je to v prilohe
edit: 25.10.2010 niekto je asi slepy a a nevidi ze je to nizsie v prilohe na SS ani na spravy na facebooku, icq nereagujem prispevok je skoro 3 roky stary a ja to uz v PC nemam
dakujem za pochopenie
-
nejakymarko
Addict
Skolacik a ostatny tu to mate poslal mi to....dufam, ze som to tu mohol dat

Upozornujem, ze to robite vsetk ona vlastnu zodpovedost a nezvalujte nic na mne, ze som vam dal navody. Inac co ma prekvapilo bol navod ako vyrobit napalm
Upozornujem, ze to robite vsetk ona vlastnu zodpovedost a nezvalujte nic na mne, ze som vam dal navody. Inac co ma prekvapilo bol navod ako vyrobit napalm
- Prílohy
-
- Encyklop_dia_V_bu_n_n.rar
- (1.81 MiB) 1073 stiahnutí
heh tak hento uz mam isty cas doma ale este som nic z toho neskusalLub0$ napísal:Skolacik a ostatny tu to mate poslal mi to....dufam, ze som to tu mohol dat![]()
urcite to nie je nelegalne, ak to sem pastnes... konieckoncov na vacsinu (vlastne v podstate vsetky) potrebujes chemikalie, ktore zozenies tazko a urcite nie najlacnejsie. navyse tiez takmer ziadnu z tych vybusnin nevyrobis bez akych-takych znalosti z chemie.
co ta prekvapilo na napalme? sak to vie vyrobit aj dieta
internet je plny receptov ako ho podomacky vyrobit (aj videi na youtube)
-
DFC
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Ak niekto chcete kupit KNO3pripadne Siru napiste mi na mail cena privetiva nie moc vysoka predava sa na kila sira na 100g.. podla potreby... mam aj bohate skusenosti s dymovnicami,pusnym prachom, aj karamelove dymovnice. fselijake vlastne vydea navody... a tak dalej ak su nejake otazky ozvyte sa na mail 
-
machernajawe
Novice
-
Svagi7
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
a ten dusičnan draselný by som kde mohol kúpiť?....lebo niekto mi navrhol aby som v kvetinárstve kúpil nejaké umelé hnojivo, ale tam je že vraj len nejaký podiel toho dusičnanu, alebo že vraj v drogérií sa to dá kúpiť, ale neviem či fakt....tak mi poradte prosímStenky napísal:zmiesas KNO3 a cukor v pomere 6:4 max 100 gramov zmesi (60g+40g) a nechas rozpustit
1. je lepsie pouzivat elektricky sporak koli moznemu vznieteniu zmesi z otvoreneho plamena, pri troche opatrnosit/zrucnosti mozes pouzit aj plyn. ak robis s plynovym varicom maj nachystane vedro vody.
2. tvrdi sa ze je lepsie najprv skaramelizovat cukor a az ku koncu don nasypat KNO3. dalsia prevencia pred vznietenim zmesi.
Sporak musi ist na minimum a zmes musis stale miesat. Cukor zacne karamelizovat a stale to miesas dokym to nevyzera ako arasidove maslo. Potom pridas cajovu lyzicku sody bikarbony (inhibitor exotermickej reakcie). Vmiesas. Pridas praskove organicke farbivo (3 velke lyzice (na 100g zmesi) ak nepridas budes mat biely dym). Vmiesas.
Naplnis tubu, spravis otvor, nechas vychladnut, do dury das zapalnu snuru a utesnis vatou. Tubu omotas lepiacou paskou a hore musis nechat otvor na unik plynu.
Zapalis
Paranitrilová červeň
Keby mal niekto záujem o paranitrilovú červeň (organické farbivo) , môžme sa dohodnúť.