prosim o radu - uprava webu
prosim o radu - uprava webu
zdravim prosim o radu
potreboval by som spravit na webe /nie blog/ taku moznost aby uzivatel po prihlaseni mohol upravovat obsah webu doplnat foto a pod.
je na to nejaky navod, template...?
diky
potreboval by som spravit na webe /nie blog/ taku moznost aby uzivatel po prihlaseni mohol upravovat obsah webu doplnat foto a pod.
je na to nejaky navod, template...?
diky
mozes skusit joomla je velmi jednoduchy, alebo drupal.:M4jco:. napísal:Návod asi nie, a template taktiež...skús si vybrať nejaký free redakčný systém...napríklad wordpress, php-fusion, k:cms....
koniec koncu zbytocne ich vymenuvavat pozri si http://php.opensourcecms.com
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Co myslis pod pojmom silna prevadzka? Kolko ludi....Lebo momentalne som chcel nieco rozbehnut a drupal mi prisiel ako najvhodnejsi....teda hodi sa na vsetko....Co som pozeral tak ho pouziva napriklad nokia, nhl, google(neviem presne aky projekt) a vela podobnych da sa povedat gigantovchrono napísal:Pri systémoch ako Drupal... mysli na to, že nie sú vhodné na stránku so silnou prevádzkou (príliš zaťažujú server, takže ani na free-webhosting sa nehodia).
skus
Kód: Vybrať všetko
http://e107.org/Nemyslím pod tým nič konkrétne, ale akonáhle budeš mať veľa ľudí na tej stránke v jednom okamihu určite prídeš na to, že Drupal nie je najvhodnejšia voľba (a rovnako aj napr. WordPress).tom.tom11 napísal:Co myslis pod pojmom silna prevadzka? Kolko ludi....Lebo momentalne som chcel nieco rozbehnut a drupal mi prisiel ako najvhodnejsi....teda hodi sa na vsetko....Co som pozeral tak ho pouziva napriklad nokia, nhl, google(neviem presne aky projekt) a vela podobnych da sa povedat gigantov
To, že Drupal používajú veľké firmy nemá pre teba žiadny význam (teda ak nemáš také serverové vybavenie, ako majú oni).
-
tom.tom11
Star
Jaaaj tak ja som myslel ze ked mas viac ludi tak uz je drupal nepouzitelnychrono napísal:Nemyslím pod tým nič konkrétne, ale akonáhle budeš mať veľa ľudí na tej stránke v jednom okamihu určite prídeš na to, že Drupal nie je najvhodnejšia voľba (a rovnako aj napr. WordPress).
To, že Drupal používajú veľké firmy nemá pre teba žiadny význam (teda ak nemáš také serverové vybavenie, ako majú oni).
-
audiotrack
VIP