Zmenšenie suboru avi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jopo3
Light Expert
Light Expert

Zmenšenie suboru avi

Príspevok od používateľa jopo3 »

Potrebujem poradit.Skopiroval som video s kamery.Prerobilo mi ho do formatu avi,ale je vo velkom formate 12 GB.Chcem sa opytat,aky program dokaže subor zmänšit priklad na 1GB s tym,aby ostala kvalita obrazu.Ak ma niekto skusenosti,prosim poradte mi.Ďakujem vam vopred :)
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

skus soft Virtual dub..otvor si v nom to video a daj to ulozit a v rolete Video Mode vyber Direct Stream Copy :)

\\minob: no je to mozne - ked som strihal videa, tak som vzdy pouzival DSC (bez toho malo video par GB), ale je mozne, ze to funguje tak, ze zostane zachovana velkost :)
minob
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa minob »

Direct Stream Copy, skopiruje STREAM 1:1.
Video treba skomprimovat, vyber kodeku zalezi na uzivatelovi Xvid,DivX,Mpeg2,x264...
Inak suhlasim, Virtual dub - sice narocnejsi na obsluhu, ale naovdy na nete su..alebo original soft ku kamere...
jopo3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jopo3 »

konyk87 napísal:skus soft Virtual dub..otvor si v nom to video a daj to ulozit a v rolete Video Mode vyber Direct Stream Copy :)

\\minob: no je to mozne - ked som strihal videa, tak som vzdy pouzival DSC (bez toho malo video par GB), ale je mozne, ze to funguje tak, ze zostane zachovana velkost :)
dikes v ktorej kolonke sa nastavuje velkost videa?
Napísať odpoveď