neviem ako vy, ale posledná časť bola taká trošku divná.. už to neni tá klasika, a chýba mi tam Lois, 3 časti vonku a ešte tam nebola, neni tam sranda, snad už v najbližšej časti sa objaví... a samozrejme ani náš známy Doomsday tam ešte nebol, nejake vlažné to je po tej pauze..
lois by mala prist v 8x16 tusim a uz bude normalne pokracovat dalej, len ju producenti pustili aby mohla natocit nejaky iny film tak ju odpratali do Star City
ako tento seriál som mal veľmi rád ,no po 7 sérii som ho prestal pozerať.Už nakonci serie boli tie casti dost divné az nezmyselne aj ked vyvrcholenie bolo fajn no pre mna smallville skoncil 7.seriou(hlavne pre odchod hlavných producentov).
s tym máš pravdu, teraz to je skôr tak inak poňaté, mne to sem tam pripomína HEROES, ale zas na druhej strane serial ide 8 sezonu, a herci sa nemôžu správať ako 17 ročný stredoškoláci ako to bolo v prvych seriach.. je to zaujimavo poňaté aj teraz aj ked momentalne som sklamaný, ale dúfam že sa to zlepší
a aj Lois , len škoda že až 12. marca, stále som nepochopil tie prestávky... ved človeku za ten mesiac výjde z hlavy to čo bolo v predchádzajúcich častiach...
ale som zvedavý či tam ešte bude Lana, lebo v tejto sérii som si ju nejako oblubíl nie ako v predošlích dvoch
no po cakani na titulky som konecne pozrel 15 cast a som zroneni ako to dopadlo moc to natahuju nalepsie by bolo keby to koncilo osmou seriou a clark by skoncil s Lois
16 cast zas len natahovacky ziaden posun pribehu len vypocitavost zo strany Mercy ale nic moc .. kedy konecne nejake ozajstne vzrusenie ?!? nejake odhalenie .. chjo uz to zas natahuju..
tak táto epizoda bola taká všeliaká, ale aspoň sa tam už objavil aj Jimmy, možno pojde za CLARKOM a a povie mu o DAVISOVI... len škoda že tam nebola Lois