Komisionalky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Robili ste niekedy Komisionalky

Hlasovanie ukončené 06 sep 2006, 12:50

Ano
3
7%
Nie
43
93%

Celkom hlasov: 46

zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

RoQa napísal:mozu sa robit komisionalky aj na polrok ? nieje to nejaka hlupost ? lebo profesorka s tym stale strasi ...
pokial viem tak mozu ak mas malo znamok. Alebo ak sam chces.
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Komisionalky možeš robiť aj na polroku ak to chceš ty alebo ti ich profesor môže dať iba v tom prípade že si vymeškal viac ako 30% hodín alebo nemáš určitý počet známok. Ten počet známok sa odvýja od toho koľko hodín máš určitý predmet za týždeň. Napr. Mi máme dejepis len raz do týždňa a potrebujeme mať 1 známku z písomky aby ma mohol klasifikovať.
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

a ked vychyta niekdo numero 5 na polroku v maturitnom roku, co s nim? :P
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

LJ napísal:a ked vychyta niekdo numero 5 na polroku v maturitnom roku, co s nim? :P
Myslim že sa nič nedeje. Veď je to len polrok.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

LJ napísal:a ked vychyta niekdo numero 5 na polroku v maturitnom roku, co s nim? :P
mali sme 9 takych pripadov ... :) pokial neposielas vysledky z toho predmetu na vysku, nemusi ta to trapit...
LJ
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LJ »

mirak2 napísal:mali sme 9 takych pripadov ... :) pokial neposielas vysledky z toho predmetu na vysku, nemusi ta to trapit...
Ale vzdy ti to tam bude svietit ked vyplnis znamky do prihlasky :P
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Komisionalky

Príspevok od používateľa Janio »

No takže, končí škola a rozhodol som sa oživiť túto tému :D

Mám istý problémik, ktorý dúfam ešte v pondelok vyriešim, no ak predsa len nie, tak sa chcem poinformovať :)

Ak boh dá, tak budem na konci roka vyznamenaný (PVD určite...) Až na telesnú výchovu. Môj problém spočíva práve v telesnej mali sme ju 2x do týždňa, čiže za polrok t.j 40 hodín. Naša telesná celý rok spočívala v tom, že učiteľ prišiel hodil loptu a 45 minút sme mali behať za kúskom gumy... Pretrpel som tak celý jeden rok... Spolužiak, ktorý vôbec nechodil dostal aj tak 1 na vysvedčení, aj keď bol len na prvej hodine. Preto som v druhom začal "flákať" aj ja (Ak sa to dá nazvať flákanim) Za celý polrok som takto flakol 6 hodín :D (z cca 40) Pred necelým týždňom som sa dozvedel, že mi dal neklasifikovaný z veľkej neúčasti. Nabehol som za telocvikárom, že čo a ako... Povedal, že on nevie, že mám ísť za triednou nech mi spočíta koľko mám vymeškané... Triedna ma poslala zase za učiteľom a on zase za triednou (proste demence) Nakoniec som sa dozvedel od triednej, že mám vymeškané 6 hodín zo 16 (Čo je evidentne blud mať 16 hodín za celý polrok) + Učiteľ sa vyjadril, že nedá prejsť tomu, kto nebol na lyžiarskom (čiže ja, keďže nemám peniaze, tak nepôjdem, čo nevie pochopiť) známky tam vraj mám. A ešte jednej tretiečke dal 3 na vysvedčení, ktorá na TV vôbec nebola...
Môžem sa proti tomu odvolať (čo asi aj urobím) len zaujímalo by ma, ako by som mal postupovať, ísť s tým za riaditeľom aj s rodičmi poprípade niečo iné ? A ešte, ak by sa nepodarilo neviete čo budem robiť na komisionálkach z TV to mi dá normálne cvičiť, alebo čo ? :D
Vopred THX

//Prosím nereagujte na zakladateľa témy z roku 2006, ale na mňa thx
DiX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DiX »

Viacero ludi tu uz pisalo ze ich nasilu tlacili do lyziarskeho, v poslednom case z toho maju provizie asi aj telocvikari... ale ine som chcel.. Vacsina ucitelov si chybu nikdy neprizna, jedine riesenie je asi fakt nacupitat za riaditelkou aj s rodicmi a zj*bat seckych pod ciernu zem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Uz roky su dristy, ze plavecky ci lyziarsky su povinne kurzy, ktorych sa treba zucastnit. A aj tak ich mnoho ludi ignoruje a nic sa nedeje. Nechapem vsak ucitela, ktory ide robit problemy kvoli telesnej vychove, najma ak sa ide ohanat tymito nezmyslami, ktore tu pises. Myslim si, ze najlepsie riesenie je ist s rodicmi do skoly, resp. poslat ich, aby sa isli informovat, pretoze je tam urcite iny pristup v komunikacii a informovani medzi rodicmi a ucitelom/riaditelom ako keby si tam bol ty.
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Filein »

Nemáš prístup do triednej knihy? Spočítaj hodiny, ktoré by mali byť vypísané v tabuľkách niekde v druhej polovici tr. knihy spolu s činnosťou tej-ktorej hodiny. Ak nie, tak to bude v prvej polovici, kde sú podpisy pre každú hodinu s absenciami. Zisti počet a dokáž, že tých 6h. netvorí percento znamenajúce neklasifikáciu. Na margo lyžiarskych/plaveckých: to je asi všeobecný trend, že sú telocvikári butthurt...
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

To je raz tak ze telocvikari su ti najvacsi tupci - vlastna skuenost. Urcite chod minimalne za zastupkynou az riaditelkou/om pretoze len tak sa veci pohnu, popripade si potom zavolaj rodicov keby to nebrali dost vazne. Ak chodis do skoly co i len trochu na urovni tak sa to vyriesi v tvoj prospech. GL.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No to je pravda, telocvikari sa vacsinou robia dost dolezity :D.

Unac co boli neklasifikovany, bud sa nejak dohodli a prisli napr. na 0-tu a odcvicili si z inou triedou. Alebo boli aj taký čo prišli cez letne prázdniny a malovali čiary na dvore :D
Napísať odpoveď