One Tree Hill
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
One Tree Hill
neviem ci poznate tento serial...asi v nasich koncinach nie je taky rozsireny, ale urcite sa najde niekto kto to pozera a urcite potvrdi moje slova ze to je skvely serial...akurat koncim prvu seriu a fakt nemam slov...vynikajuce 
-
Robbie42
Light Professional
to bude postupom casu len a len lepsie, v 3. a hlavne vo 4. to graduje a tam je to uz vazne parada...
napriek tomu po uvodnych par castiach som sa na 6. seriu vykaslal, pripada mi moc slaba, ale dam tomu este jeden pokus neskor.
a vedeli ste, ze nazov kazdej casti ma hudobny podtext? teda bud je to nazov pesnicky, alebo albumu. no kazdopadne tych 80 hodin zivota nelutujem
napriek tomu po uvodnych par castiach som sa na 6. seriu vykaslal, pripada mi moc slaba, ale dam tomu este jeden pokus neskor.
a vedeli ste, ze nazov kazdej casti ma hudobny podtext? teda bud je to nazov pesnicky, alebo albumu. no kazdopadne tych 80 hodin zivota nelutujem
neznasam americke Teen Dramas..... OC som videl jeden diel a bolo mi na grcanie, ale toto je ina kava.... pred 2 tyzdnami som skoncil 5. seriu a cakam kedy skonci siesta a vyjde DVDrip.... kazdopadne velmi dobre prepracovane, zamotany dej ako sa patri a medziludske vztahy - no dajme tomu ze to trosku prehnali aby v 17 rokoch taketo veci fungovali... ale je to amerika a je to len serial.... kazdopadne mozem odporucit
-
djxtreme
Light Professional
a aj co sa tyka soundtracku je to uplne pecka...fakt som nevidel film alebo serial s tak uzasnym vyberom pesniciekRobbie42 napísal:to bude postupom casu len a len lepsie, v 3. a hlavne vo 4. to graduje a tam je to uz vazne parada...
//autoeditácia príspevku ( 14 Jan 2009, 0:39 )
edit :vidim ze tento serial je velmi malo rozsireny...skoda...vazne neviete o co prichadzate
-
djxtreme
Light Professional
ver ze toto sa ti bude pacit,som si isty,ved pocujes od nas len chvaly a my vieme co je dobreGangy napísal:No neviem chalani, ja teenagerske serialu z duse neznasam, kadekaje oc california ci gilmore girls mi vzdy len liezli na nervy. Ale teraz je pre mna serialove sucho, mam tomu dat sancu?
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
djxtreme
Light Professional
ked moze mat miestnost taky dexter http://www.hojko.com/dexter-t61005.html ... ght=dexter preco by nemohol mat One Tree Hill,tak neviem co riesis?lekoklatik napísal:Áno mám s tým problém. Preto som to sem napísal![]()
Sám si písal že je neznámy. tak čo máš zas?
-
mirak2
Hardcore addict
ja nechapem preco si spomenul prave dextera...lebo je to uplne iny zaner a je to podla hodnoteni aj na vyssej kvalitativnej urovni...keby som nevytvoril temu tuna Dexter, bo ho vie kolko ludi by sa k nemu dostalo ovela neskor...a tieto debilne prispevky si nevsimaj...pri dexterovi stranyu prispevkov trvalo kym vsetci pochopili ze to nie je Dexter's Laboratory...
-
djxtreme
Light Professional
mozno ani vdaka tejto teme by ludia nespoznali skutocne kvality tohot serialu...aj ked ok, sto ludi,sto chutimirak2 napísal:ja nechapem preco si spomenul prave dextera...lebo je to uplne iny zaner a je to podla hodnoteni aj na vyssej kvalitativnej urovni...keby som nevytvoril temu tuna Dexter, bo ho vie kolko ludi by sa k nemu dostalo ovela neskor...a tieto debilne prispevky si nevsimaj...pri dexterovi stranyu prispevkov trvalo kym vsetci pochopili ze to nie je Dexter's Laboratory...