Akú pesničku by ste si nechali zahrať na pohrebe ?
-
mastermind
VIP
Neviem ale mne by to bolo asi jedno však to už stejne nebudem počuť! ( jedine že by ma pochovávali za živa
. Ale asi najskôr dajaké techno ä sranda musí byť aj ked mi nebudeme!
)

Tak sa nechaj pochovať v Amerike budeš to mať bližšie k svojim priateľom!Les napísal:Americku hymnu, lebo tato krajina mi dala prilezitetost, ako ziadna ina, v citane zial aj Slovenska, kde som sa narodil.
Co si ostatni z Vas nechaju zahrat je mi uplne fuk, napr. ti preskakovaci vatier a hejslováci si mozu nechat zahrat Meciarovu "zbohom idem od vás, neublizil som vám.."
Mam uz predplatene miesto na cintorine a na nej mam vyrytu americku zastavu. Slovenska tam asi nebude, nebudem vysvetlovat, ze preco..
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
constantine
Light Expert
-
harvester15
Zablokovaný
-
DarthVader
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
stale viac a viac ma utvrdzujes v tom ze si iba decko... btw k teme, teraz momentalne by to to bol chris rea - road to hell...Les napísal:Americku hymnu, lebo tato krajina mi dala prilezitetost, ako ziadna ina, v citane zial aj Slovenska, kde som sa narodil.
Co si ostatni z Vas nechaju zahrat je mi uplne fuk, napr. ti preskakovaci vatier a hejslováci si mozu nechat zahrat Meciarovu "zbohom idem od vás, neublizil som vám.."
Mam uz predplatene miesto na cintorine a na nej mam vyrytu americku zastavu. Slovenska tam asi nebude, nebudem vysvetlovat, ze preco..