Niečo podobné tu bolo, ale neviem, či rovnaké... Každopádne stojí za prečítanie..
Plyn
-
Začiatok Konca
Professional
A opat raz sa potvrdila jedna vec. hlupy slovaci doplatia na svoju hlupost, vsetko svoje slovenske zavrieme rozpredame vstupime do EU budeme zit draho a bude nam na p... . nebyt hlupej EU a toho krpateho cigana dzurindu a jeho vlady tak slovensko sa ma dobre, mali by sme vlastne elektrarne a nie ziadny enel ... mali by sme jadrove elektrarne, ktore vyrabaju nielen elektriku ale ako to maju vymyslene v jaslovskych bohuniaciach tak tym ako ochladzuju jadro tak tou parou vyhrievaju TT aj Hlohovec... Jadrova elektraren pri spravnom zaobchadzani a s rozumnymi pracovnikmi od robosov po vedenie je jedna z najbezpecnejsich elektrarni... Takto krasne by som vystaval pri vacsich miestach JE a bol by pokoj... el.energie ze by sme mohli predavat do zahranicia teplo do radiatorov a tepla voda by s nich tiez bola a plyn co by sme potrebovali tak by uz naozaj bolo potrebne len pre tovarne a pre domacnosti s plyn.sporakmi. moj osobny nazor je ze cela EU a euro je blbost.jedine vyhody maju podnikatelia. sorry za OT ale je to z casti aj k teme.ked tu uz rozoberate aj tie JE
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
kamo ty si privrzenec socializmu alebo coBASELESS napísal:A opat raz sa potvrdila jedna vec. hlupy slovaci doplatia na svoju hlupost, vsetko svoje slovenske zavrieme rozpredame vstupime do EU budeme zit draho a bude nam na p... . nebyt hlupej EU a toho krpateho cigana dzurindu a jeho vlady tak slovensko sa ma dobre, mali by sme vlastne elektrarne a nie ziadny enel ... mali by sme jadrove elektrarne, ktore vyrabaju nielen elektriku ale ako to maju vymyslene v jaslovskych bohuniaciach tak tym ako ochladzuju jadro tak tou parou vyhrievaju TT aj Hlohovec... Jadrova elektraren pri spravnom zaobchadzani a s rozumnymi pracovnikmi od robosov po vedenie je jedna z najbezpecnejsich elektrarni... Takto krasne by som vystaval pri vacsich miestach JE a bol by pokoj... el.energie ze by sme mohli predavat do zahranicia teplo do radiatorov a tepla voda by s nich tiez bola a plyn co by sme potrebovali tak by uz naozaj bolo potrebne len pre tovarne a pre domacnosti s plyn.sporakmi. moj osobny nazor je ze cela EU a euro je blbost.jedine vyhody maju podnikatelia. sorry za OT ale je to z casti aj k teme.ked tu uz rozoberate aj tie JE
-
Andrew007
Guru wannabe
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/v ... edockame_1
Vsimnite si najme posledne sekundy videa, kde Fico uz skoro place..
Vsimnite si najme posledne sekundy videa, kde Fico uz skoro place..
financna kriza sa predpokladala dlho mnohi odbornici to tusili. Trh ktory je tak nastaveny nemoze fungovat donekonecnaRammer napísal:Jemne odbocim od temy. Pozrite si Nostradamove predpovede. Viem, su to len jednoduche verse, ktore mozu pasovat kamkolvek, ale ked si k tomu pripocitam mytus o roku 2012 spolu s financnou krizou, problemami s plynom, tak sa mi zda, ze svet smeruje do riadnych sraciek.
Mozno len prilis konspirujem, ale kto by pred 2-3 rokmi povedal, ze bude nejaka kriza alebo ze nam Rusi odstavia plyn
niesom privrzenec socializmu ani ziadneho politickeho "citenia" mna len stve ze na Slovensku ty co sa snazia poctivo zarobit nezarobia z toho dovodu ze ty nasi uzastny politici vzdy nieco vymyslia aby im to znemoznili.a v podstate s casti sa stotoznujem z myslienkami ktore mal socializmus ale len s niektorymi. kto robil mal sa dobre. a teraz je to pravy opak. kto nerobi ma sa dobre.awtt napísal:kamo ty si privrzenec socializmu alebo co
Poslankyně EU Bobošíková: Zaplatíme nyní daň za rusofobii a nekritickou podporu ukrajinské oranžové
Štrasburk 14. 1. 2009 - Dámy a pánové, přes veškerou momentální snahu Evropské Rady i komise zůstávají některé členské státy bez dodávek ruského plynu, jejich ekonomiky jsou ohroženy a občané se bojí mrazu. Je to vysoká daň za krátkozrakou zahraniční a energetickou politiku Evropské Unie. A platí ji ti nejslabší.
Dámy a pánové, prázdné plynové potrubí, omezení výroby a zima ve školách je daní za zbytečnou rusofobii některých členů Unie, kteří se bránili a brání obnovit jednání s Ruskem o strategickém partnerství. Je to daň za nekritickou podporu oranžové části ukrajinského politického spektra a za snahu řídit z Bruselu politiku východní Evropy. Je to daň za fanatické odmítání jaderné energie. A je to daň za dlouhodobou snahu o zasahování do národních energetických politik jednotlivých členských zemí. Co byste poradili slovenskému premiéru Ficovi, když ve dvacetistupňových mrazech z východu nedostává plyn a z Bruselu mu komise vyhrožuje sankcemi za spuštění jaderné elektrárny v Jaslovských Bohunicích? Má snad nechat továrny zkolabovat a lidi zmrznout?
Dámy a pánové, teď se ukazuje, jak je důležitá energetická soběstačnost jednotlivých členských států. Jak je dobrá teplá domácí košile, namísto chatrného unijního kabátu. Měli bychom se z toho poučit a nepřipustit převedení pravomocí v oblasti energetiky do Bruselu, tak jak to chce Lisabonská smlouva.
A video ktore sa tyka aj lisabonskej zmluvy
Štrasburk 14. 1. 2009 - Dámy a pánové, přes veškerou momentální snahu Evropské Rady i komise zůstávají některé členské státy bez dodávek ruského plynu, jejich ekonomiky jsou ohroženy a občané se bojí mrazu. Je to vysoká daň za krátkozrakou zahraniční a energetickou politiku Evropské Unie. A platí ji ti nejslabší.
Dámy a pánové, prázdné plynové potrubí, omezení výroby a zima ve školách je daní za zbytečnou rusofobii některých členů Unie, kteří se bránili a brání obnovit jednání s Ruskem o strategickém partnerství. Je to daň za nekritickou podporu oranžové části ukrajinského politického spektra a za snahu řídit z Bruselu politiku východní Evropy. Je to daň za fanatické odmítání jaderné energie. A je to daň za dlouhodobou snahu o zasahování do národních energetických politik jednotlivých členských zemí. Co byste poradili slovenskému premiéru Ficovi, když ve dvacetistupňových mrazech z východu nedostává plyn a z Bruselu mu komise vyhrožuje sankcemi za spuštění jaderné elektrárny v Jaslovských Bohunicích? Má snad nechat továrny zkolabovat a lidi zmrznout?
Dámy a pánové, teď se ukazuje, jak je důležitá energetická soběstačnost jednotlivých členských států. Jak je dobrá teplá domácí košile, namísto chatrného unijního kabátu. Měli bychom se z toho poučit a nepřipustit převedení pravomocí v oblasti energetiky do Bruselu, tak jak to chce Lisabonská smlouva.
A video ktore sa tyka aj lisabonskej zmluvy
-
molotov356
Medium Expert
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Nesúhlasím s privatizáciou strategických podnikov, ale aký by bol rozdiel v dopade plynovej krízy, keby bolo SPP v rukách štátu?stanulik napísal:zaujimave, ze dzurinda sa ani neozyva, ma tiche obdobie. vdaka nemu sme vsetko sprivatizovali, tak zeby zistil, ze spravil chybu ?
com teraz nevycita Ficovi jeho postupy? furt ma nejake pripomienky, ale teraz je zalezeny jak mys.
samozrejme,ze ziaden vplyv by to nemalo, SPP ci by patrila statu abo neviem komu by nemal plyn tak ci tak. mne islo len o to, ze dzurinda vsetko sprivatizoval urobil vela volovin a ked je kriza utiahol sa do uzadia. je to az divne, ako furt kritizoval Fica a zrazu je ticho.
zaujimalo by ma na co este ti ukrajinci cakaju ? tymoschenkova uz davno mala volat a oznamit, ze pristupuju na ficov plan. jaj ona musi zavolat do USA a tam je casovy posun tak to musi nejako skonsolidovat.
zaujimalo by ma na co este ti ukrajinci cakaju ? tymoschenkova uz davno mala volat a oznamit, ze pristupuju na ficov plan. jaj ona musi zavolat do USA a tam je casovy posun tak to musi nejako skonsolidovat.
-
Shark NX
Addict
A co ma robit?? Pindat do neho ze je neschopny?? Ze robi co moze aby slovensko dostalo plyn??stanulik napísal:samozrejme,ze ziaden vplyv by to nemalo, SPP ci by patrila statu abo neviem komu by nemal plyn tak ci tak. mne islo len o to, ze dzurinda vsetko sprivatizoval urobil vela volovin a ked je kriza utiahol sa do uzadia. je to az divne, ako furt kritizoval Fica a zrazu je ticho.
Teraz je uplne zbytocne trepat sem Spory Koalicie a Opozicie, kedze v tejto veci drzia obaja spolu.
mna ako dzurinda nezaujima, ale ide o to, ze fakt nema ziadne pripomienky ani alebo navrhy, furt mal nejake navrhy. je tu az barz tichoShark NX napísal:A co ma robit?? Pindat do neho ze je neschopny?? Ze robi co moze aby slovensko dostalo plyn??
Teraz je uplne zbytocne trepat sem Spory Koalicie a Opozicie, kedze v tejto veci drzia obaja spolu.
ale konecne je klud na politickej scene a koal a opoz sa nevadia. len skoda, ze to nie je tak vzdy a nespoja sily, vyzeralo by to kus inak. ved vsetkym ide o to, aby sa ludia na SVK mali lepsie a stat prosperoval (no aspon myslim, ze o to ide vsetkym)
//miso3 uz som sa nejak domotal v tom
ale back of topic, moc som odbocil, sry