AKO JE TO Z NAPAJANIM CEZ PoE???
AKO JE TO Z NAPAJANIM CEZ PoE???
Zdravim ako je to s napajanim cez PoE na kolko metrov to je?? 
A proste o to ide...Z kabla sa stane cievka a na 30metrov budem potrebovat ake napajanie teda aky adapter.nitrox napísal:Neviem čo tu chceš počítať, veď predsa ak bude to napájanie jednosmerné, tak by s tým nemal byť žiadny veľký problém, ale ak by to bolo striedavé, ako sa stalo aj mne, tak na takej vzdialenosti už budeš mať porblém, lebo sa ti ethernet bude správať ako cievka a indukovať rušivé prudy.
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ethernet kabel je vo vnutry točený, tak len preto tá cievka, mne to so striedavým napätím nechcelo fungovať, musel som zameníť za jednosmerné.sebci napísal:s kabla sa stane cievka co ides kablom spravit 1000 zavitov okolo 5 x 5 ma miestnosti?
POEcko fakci v klude aj na 100 metrov s 5V a 500mA
//
ja mám doma router, ten s tých najlacnejších, a ten má striedavý napájanie. Keď som ho mal napájaný cez ethernet striedavým napatím z orogináll zdroja, nešiel ani ping, teda striedavé napätie zrejme ruší aj LAN komunikáciu, a nešlo poriadne ani to zariadenie, stále sa reštartovávalo, preto som ho vymenil za DC.
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme, že to nieje 230V, ale 12V, no je to AC, je tam trafo, ale to v sebe nemá žiadny usmerňovač a stabilizator už vobec nie...
, nevymyslel som si to.
Je to táto mašinka
za tuto cenu sa ani nečudujem, že to má porblémy. 
Je to táto mašinka
Kód: Vybrať všetko
http://fokus.sk.orchidej.biz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=297470-
fikus-kukis
Guru wannabe
Striedavinu do kábla nepúšťaj, Power over Ethernet nebolo na to určené. A funguje to na toľko, aký je kábel dlhý. Čím je kábel dlhší, tak pri konštantnom prúde budeš ma na druhom konci nižšie napätie. A pamätaj na rozumnú prúdovú hustotu než tam začneš ládovať veľké prúdy (a primárne na čo bol ten kábel telekomunikačnej techniky primáne navrhnutý).