pridám pár hlášok ktoré padli u nás v škole za 4 roky:
multimediálne opice
krabie papuče
som vysoký jak k.k.t a široký jak p:ča.
ty prídeš nadržaný a ona by tam máčala
orechy.
hodvábne monštrum.
naše rozhovory vždy končia pri sexe a
fekáliach.
rozbijem mu mikrovlnku a unesiem kocúra
ja viem že tu ste,ale vy tu nieste
malé doj.bance
komentator STV3 v zápase Manchester - Chelsea :
"A tu uz je evra ktory sa medzitym vratil do hry, DALSI SKVELY CENTER ..oooo TO JE SANCA a GO... a tak nie to bol len opakovany zaber golu na 2-0 ehmm"
Steven666 napísal:komentator STV3 v zápase Manchester - Chelsea :
"A tu uz je evra ktory sa medzitym vratil do hry, DALSI SKVELY CENTER ..oooo TO JE SANCA a GO... a tak nie to bol len opakovany zaber golu na 2-0 ehmm"
hej pozeral som ten zapas fakt to aj povedal skoro tak... to je jeden z hlavnych dovodov preco si zaobstarat stv3..ti komentatori su proste super antikomentatori ..len horsie je ked pozerate v noci bo vsetkych pobudite v okoli 1 kilometra
Prvý deň po prázdninách, sedeli sme v šatni a prišiel jeden spolužiak:
A: Máme ešte 9 dní aby sme si opravili známky.
B: Ja si ich nepotrebujem opravovať.
A: A načo si sem potom prišiel?
B: Aby som zistil čo som robil v sobotu a v nedeľu (chlapec bol na chate)
Berieme uhľovodíky či čo tam.. a spolužiačku učiteľ vyvolal ale povedala všetky druhy alkánov..
Metán, Etán, Propán, Bután, Pentán, Sexan, Septan, Oktán, Onan, Dekán..
dnes v skole mame takeho skolnika co pije a furt to z neho citit a kamarat vytopil cele zachody a ja idem na wc a skolnik na to: ,,do matky pi*i vy ste najjebnutejsia trieda na skole raz rozjebete tabulu potom vytopite ten zachod do pi*i vam rozbijem s tym hasakom hlavy od vcerajska sa snazim dat hadicu dole z umyvadla lebo ste to tak zatiahli ze asi rozjebem cele umyvadlo.."presne tak to povedal citoval som ho.. skoro som sa postal od smiechu
K-: ano sme mas pravdu .. ale podpisat by si sa mohol sice viem ze tvoje vysokointeligencne schopnosti su na bode mrazu a iq ako vejuca sa trava...