2 zo spravania kvoli nenahlaseniu bitky?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
micpu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa micpu »

nic z toho nebude...problemy budu mat ak tak iba ti bitkari...ja som raz jednemu dal slapaka na pistalu a daako ho to zmohlo :D nahlasil to riaditelke ze ma zlomenu nohu a ma predvolali...vedel som ze nosieva so sebou kasera tak som povedal ze ho na mna vytiahol...prehladali ho a ked ho nasli tak mna poslali prec a jeho si este podali :lol: noha samozrejme zlomena nebola..iba napuchla...a tiez mi chceli dat dvojku a nakoniec ju nedali ani spominanemu chalanovi...Na zakladke a aj na strednej sa tymi dvojkami vyhrazaju casto. A neviem preco by si mal dostat ked si sa iba pozeral...Ja byt ucitel tak im zoberiem palice a im poviem ze nech si to medzi sebou vybavia...ale klasickym stylom...ziadne udery iba pasovanie...kto skonci znehybneny na zemi...proste chlapsky sposob...potom ak su chlapi si mozu podat ruky a byt zase kamosi
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pinacolada napísal:priznajste sa ! kto tu neni z najhorsej triedy na skole??
kks toto je ale svata pravda vsafe kde som bol tak to bolo najhorsie ..najhorsie turnusy v taboroch a aj trieda na skole ... :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

sorac ze otvaram tuto temu ale ... :?
takze mam 5 neospravedlnenych hodin + drze spravanie , takze asi bude 2 zo spravania :(, ale chcem sa spytat ci sa vobec na neaku skolu dostanem :( , chcel by som ist na tech. lyceum. znamky mam 1,2 a 3 zo sloviny, prirodopisu a chemii. len sa naozaj bojim :? pls help
9.roc ZS
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Filipito napísal:sorac ze otvaram tuto temu ale ... :?
takze mam 5 neospravedlnenych hodin + drze spravanie , takze asi bude 2 zo spravania :(, ale chcem sa spytat ci sa vobec na neaku skolu dostanem :( , chcel by som ist na tech. lyceum. znamky mam 1,2 a 3 zo sloviny, prirodopisu a chemii. len sa naozaj bojim :? pls help
9.roc ZS
tak sa začni správať normálne ... a neospravedlnene hodiny predpokladam ze rodicia o tom nevedia :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nezvykne byt dvojecka az od 6 neospravedlnenych?
ved si vyries nejake ospravedlnenky... a nehraj sa na drsnaka - drz hubu a krok (1. ucitel ma vzdy pravdu, 2. ak nema pravdu ucitel, tak plati 1. pravidlo ;) )
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pinacolada napísal:nesklamali ste ma ! jaa som to vedel ze tu sme iba sami najhorsi :lol:
Svata pravda, je som bol aj najhorsi ziak na skole individualne dlhsi cas, takych tu uz vela asi neni co :smt047
Filipito
Darca
Darca

Mama otom vie, ta ucitelka nenavidi nasu rodinu :?. Takze s tim nic nespravim,proste je ti .... Zajtra uvidime ak nic tak to bude inak riesene :roll:,ale moc by som nechcel aby sa do zaplietol dedo...
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Ucitelka je j.bla a nic tym podla mna nedocieli. Ale ak si uz mal 2 tak by si asi mohol trochu zbrzdit :smt018 si myslim. Ale inak by som sa nejak nebal a ak da, tak toto doma musia pochopit, sak kazdy chodil do skoly.

//autoeditácia príspevku ( 14 Jan 2009, 23:40 )
Gangy napísal:Svata pravda, je som bol aj najhorsi ziak na skole individualne dlhsi cas, takych tu uz vela asi neni co :smt047
No takych ako ty urcite nie. Proste jedinecny kvietok :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

hlavne, ze sa tu riesia podstatne veci typu "asi dostanem 2ku zo spravania lebo mam 5 neospravedlnenych hodin" lol strasne smiesne mi to pride ako vsetci hovoria, ze koli 2ke zo spravania sa nedostanes na ziadnu skolu a podobne :D pre boha.. pride mi to take, ze pisat na forum koli takejto veci je strasna frajerina (to si myslis, ze to tu niekto vyriesi za teba?)..budem mat dvojku..poviem to chalanom z fora a hned ma budu mat za drsnaka jesis maria..ved vzdy kazdemu hovoria, ze prave on patri do najhorsej triedy na skole..pocuval som to ja, pocuva to moja sestra, bude to pocuvat moja dcera alebo syn a pocuvate to vy.. o nic nejde.. ved je to len zakladka.. uzite si posledne dni, zabavte sa ..hlavne spravte vela spolocnych fotiek na ktore sa potom budes pozerat cez zimne stretavky s ludmi zo ZS
Filipito
Darca
Darca

si ko**t ? :roll: , nemam nic ine na plane ako sa chvalit pred kamosmi dal som to na hojko ty kokso vsetci ma budu zrat OMFG sa uvedom lolec

k teme: nikdy som nemal 2 zo spravania, dvojka je uz potvrdena, ale volal som na tu skolu a ziadny problem :) normalne mi odlahlo, dakujem vsetkym ktory pomohli nie pointovi
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Z vysledkov uchadzacov spravia priemer a zaradia ich do tabulky dajme tomu prvych 150 zoberu a ti zvysni pojdu na ine skoly.
Filipito
Darca
Darca

sheep: to viem ale dik :) , na nasu beru 60 ziakov ale myslim ze sa tam v pohode dostanem.
fizzfr klud jo? nemuis zbytocne spamovat...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Filipito neviem co sa urazas ale point ma vazne pravdu.Nemyslim si ze sa chces chvalit narozdiel od pointa ale myslim ze riesit to na fore je prinajmensom smiesne.Na zakladke som aml v 9tke 2ku zo spravania a bez problemov ma zobrali na najtazsiu skolu v okrese.Elektrotechnicka.Preberame tam gymplacke ucivo mame aj rovnake knihy + este odborne predmety.A to nebolo nenahlasenie bitky ale vydymenie 4-5 tried zapalenym zositom vyhodenym z okna.Musim povedat ze som mal nasrate v gatiach ale vedel som ze z toho nebude pruser.Na strednej som uz 3tim rokom z toho som mal 3 krat 2ku zo spravania a tento polrok to bude 3ka zo spravania.Myslis ze ked mam 3ku zo spravania nezoberu ma na vysku?No offence
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

2Pacaveli napísal:zastrasenie, ale my sme najhorsia trieda na skole (podpalene hajzle, najdene cigy u ziakov, etc. to proste by som dlho pisal)... preto sa bojim. nebolo by to sice po prvi krat, co by som mal 2, ale uz nechcem.
jaaaaaaaaaaj neviem co za ko*ot mi dala za toto k-, uz som na strednej, co tak si precitat datum prispevku ty fas... ach... aspon keby si sa podpisal ty picus...
Filipito
Darca
Darca

Dieg0 napísal:Filipito neviem co sa urazas ale point ma vazne pravdu.Nemyslim si ze sa chces chvalit narozdiel od pointa ale myslim ze riesit to na fore je prinajmensom smiesne.Na zakladke som aml v 9tke 2ku zo spravania a bez problemov ma zobrali na najtazsiu skolu v okrese.Elektrotechnicka.Preberame tam gymplacke ucivo mame aj rovnake knihy + este odborne predmety.A to nebolo nenahlasenie bitky ale vydymenie 4-5 tried zapalenym zositom vyhodenym z okna.Musim povedat ze som mal nasrate v gatiach ale vedel som ze z toho nebude pruser.Na strednej som uz 3tim rokom z toho som mal 3 krat 2ku zo spravania a tento polrok to bude 3ka zo spravania.Myslis ze ked mam 3ku zo spravania nezoberu ma na vysku?No offence
no kamo diky toto mi aj pomohlo. Len neviem preco ucitelky potom tak strasia :?
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Filipito napísal: Len neviem preco ucitelky potom tak strasia :?
Hmm no skusme sa zamysliet.. preco.. vas asi strasia?... Preco sa vas snazia odradit od vystrajania ko*ot... preco?... Hold mas pravdu, ziadna logika!
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

lol my sme sa na 1-4 bili aj stolickami.. teda bili sme starsich aj stolickami..
napriklad za predbiehanie na obede :D ale tie casy su uz prec.. uz sa snazim sekat dobrotu. .lebo tiez som to nemal moc ruzove..
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Ale zasa je lepsie sa posrat z toho ze asi budem mat 2jku zo spravania a mam cipaky ako si byt isty ze ved to ma len strasi a potom mi tu 2jku .ebne
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Zalezi teda od skoly.Na zakladke som musel vyparatit velku vec aby som dostal 2ku.Na elektre na strednej mam 6 zavaznych zapisov 1 menej zavaznych a 10 neospravedlnenych hodin.Za to mam momentalne trojku.A na obchodnej kde chodi kamaratka sa zvolala ucitelska rada aby rokovala o tom ci jej daju podmienku za 3 meskania na hodinu.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Point napísal:hlavne, ze sa tu riesia podstatne veci typu "asi dostanem 2ku zo spravania lebo mam 5 neospravedlnenych hodin" lol strasne smiesne mi to pride ako vsetci hovoria, ze koli 2ke zo spravania sa nedostanes na ziadnu skolu a podobne :D pre boha.. pride mi to take, ze pisat na forum koli takejto veci je strasna frajerina (to si myslis, ze to tu niekto vyriesi za teba?)..budem mat dvojku..poviem to chalanom z fora a hned ma budu mat za drsnaka jesis maria..ved vzdy kazdemu hovoria, ze prave on patri do najhorsej triedy na skole..pocuval som to ja, pocuva to moja sestra, bude to pocuvat moja dcera alebo syn a pocuvate to vy.. o nic nejde.. ved je to len zakladka.. uzite si posledne dni, zabavte sa ..hlavne spravte vela spolocnych fotiek na ktore sa potom budes pozerat cez zimne stretavky s ludmi zo ZS
S týmto postom súhlasím aj ja veruže.. a aj s väčšinou pred ním.. napr. že každý je najhorší na škole, že nie je šanca mať pre takú lamerinu 2 zo správania.. keby som mal zakladať takúto tému zakaždým keď sa mi vyhrážajú 2 zo správania mám rank Hardcore Addict..
Napísať odpoveď