uz viem preco mrzne pc ale neviem to vyriesit
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
uz viem preco mrzne pc ale neviem to vyriesit
vzdy ked mi zmrzne pc ....( nie uplne len sa mega spomali ) myskou ide sice hybat ale nic neraguje .... ani alt ctrl del ..... omyl reaguje ale mozno po 10 minutach zistil som to nahodou ked mi zamrzol pc stlacil som alt ctrl del a nic ale volal ma kamos na cigaretu a kym som sa vratil zistil som ze zmrznuttie sposobuje toto :
program ktory berie 100 % pri kopirovani alebo pri hocicom inom ked mi to zacne mrznut je svchost.exe mam ho v tabulke zapnuty dokonca 5krat
svchost.exe system
svchost.exe system
svchost.exe local service
svchost.exe netvork service
jeden z nich sem tam zacne brat 100 % procesora ked sa mi podari vypnut proces ( co trva dlho ) tak potom to bud ide alebo sa vytazenie procesoru znova zapne na 100 % tym istym procesom pripadne sa prenesie na egui.exe co nemam sajny co vlasne je
Vyrusy nemam ( snad ) mam eset smart security a cekol som cely system a nic ..kde je chyba ?
da sa ten debilny proces nejak vypnut ? alebo ked cez dos vymazem svchost.exe ?
program ktory berie 100 % pri kopirovani alebo pri hocicom inom ked mi to zacne mrznut je svchost.exe mam ho v tabulke zapnuty dokonca 5krat
svchost.exe system
svchost.exe system
svchost.exe local service
jeden z nich sem tam zacne brat 100 % procesora ked sa mi podari vypnut proces ( co trva dlho ) tak potom to bud ide alebo sa vytazenie procesoru znova zapne na 100 % tym istym procesom pripadne sa prenesie na egui.exe co nemam sajny co vlasne je
Vyrusy nemam ( snad ) mam eset smart security a cekol som cely system a nic ..kde je chyba ?
da sa ten debilny proces nejak vypnut ? alebo ked cez dos vymazem svchost.exe ?
-
XtremeQTXX
Expert
-
gego
Light Professional
hm no fajn a co odporucas teda ...??? ale zaujmave je ze nic som nemenil ziadne upgrade ovladacov pouzivam stare co mi sli a zrazu to zacalo robit ... tazko povedat ... porad ak vies budem rad ... lebo kym dopisem tutu spravu zas bude 100 % procaka a ani nebudem vediet ci ju odoslalo kedze vsetko zmrzneMarko5211 napísal:omg wirom to nieje!!! je to ovladacmi!!!svchost je sice systemovy proces no niektore vyrusy sa tvaria ze su to tieto procesy a robia bordel ak ti uz ide o to....sakra ked neviete nieco normalne k tomu povedat tak radsej budte ticho...
//autoeditácia príspevku ( 16 Jan 2009, 17:37 )
basnik tym chcel povedat to ze jedna veta co si napisal vylucuje druhu.... citujem v jednej veteMarko5211 napísal:co tym chcel ako basnik povedat????
on basnik tym chcel povedat to ze si napisal ze vyrus to nieje ale hned dalsia veta je ze svchost.exe vlasne virus je .... som s toho v prdeliwirom to nieje!!! svchost je sice systemovy proces no niektore vyrusy sa tvaria ze su to tieto procesy
-
Marko5211
Medium Professional
omg dobra tak sa chytajme za slovicka ak chces byt zaujimavy tak mozes ist inde...pre ostatnych slabomyselnych druha vate ma znamenat ze moze byt vyrus ktory sa vydava za svchost....mrzne ti to pravdepodobne preto ze mas firefox 2,5-3,0 a sp2+nejaky ten ovladac...zformatuj disk nahod win bez sp2 a nahod firefox 1,5 a potom skus...raz sa mi stalo na jednom pc co som robil....
-
gego
Light Professional
tak pre upresnenie mam win xp + sp2 a uplne formatovanie disku bolo .... ale len systemoveho kedze mam v pc viac diskov lenze na druhych mam len hry a filmy a hudbu a take proste zalohy dat ... myslite ze na to ma vplyv???? vistu nedavam ze vraj brzdi cely pc ak tak skusim windows seven ten je vraj menej narocny ... problem budu asi ovladace kedze neviem ci ich najdem ....
ps: win nemam originalny ani som nikdy nemal nechapem aky to ma na win vplyv ci je originalny alebo nie .....
ps: win nemam originalny ani som nikdy nemal nechapem aky to ma na win vplyv ci je originalny alebo nie .....
-
Marko5211
Medium Professional
co to tu splietas???samozrejme ze staci systemovy sformatovat ale skus to spravin nanovo nenainstaluj FF a skusaj tak....takisto aj s ovladacmi...nenahod hned vsetky ale skusaj ktory ti to robi ,ak to zistis tak znova reinstall ale potom uz ten driver nenahod....ja som to takto musel preinstalovat asi 15krat...tak vela stastia
-
mspeedo
Light Professional
Tento pomerne casty problem riesil niektory update, tak si svoj cerstvo nainstalovany nelegalny system updatni vsetkymi updatmi vratane SP3 a malo by to s vysokou pravdepodobnostou prestat.
Kazdy svchost.exe v sebe zahrna niekolko beziacich servicov, na Viste sa to da zistit lahko cez taskmanager, na XP mozno pomoze nejaky externy program. Ked zistis, ktory service je za to zodpovedny, malo by stacit vypnut ho cez services.msc
Kazdy svchost.exe v sebe zahrna niekolko beziacich servicov, na Viste sa to da zistit lahko cez taskmanager, na XP mozno pomoze nejaky externy program. Ked zistis, ktory service je za to zodpovedny, malo by stacit vypnut ho cez services.msc