aplikacia wnw

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

aplikacia wnw

Príspevok od používateľa smejo »

nema nahodou niekto k dispozicii instalacku aplikacie wnw? maturoval som aj s nastavenim pripojenia, nakoniec som rozbehal wapko, ale vyhadzuje mi to nejaky error, ked sa chcem napojit na t-zones, odkial by sa mala dat stiahnut instalacka (podla http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=120401 )
Prehliadač web’n’walk
Ak máte telefón s už predinštalovaným web’n’walk prehliadačom (napr. Nokia 6288), môžete ihneď začať surfovať. Ak Váš telefón nemá prehliadač web’n’walk, veľmi jednoducho si ho stiahnete zo svojho mobilného telefónu z portálu t-zones kliknutím na ikonu web’n’walk v hlavnom menu portálu. Prehliadač si tiež môžete stiahnuť prostredníctvom SMS na číslo 123 v tvare WEB. Pred inštaláciou prehliadača si prosím prečítajte licenčné podmienky pre používanie tohto softvéru.
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

skus operu mini...a najdes ju na nete a spla taku funkciu ako wnw
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

potrebujem tmob modifikaciu s ich nastaveniami - mozno mi to pomoze rozbehat aj www, nie len wap
MayDaySK
Star
Star

WNW je Opera Mini?

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Mne sa stala taká anomália že keď som chcel stiahnuť wnw tak mi to núkalo operu mini! ako to je možné? Klikol som na aplikáciu wnw že stiahnuť a presmerovalo ma to na operu mini. Tú už ale mám. Preto som chcel wnw lebo opera nieje kompatibilna s pokecom, stale to rapluje tak som chcel vyskusat čo to spravi s wnw.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: aplikacia wnw

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

zavolaj infolinku a oni ti poslu, zbytocne sa budes je*at a hladat inu moznost
Napísať odpoveď