Prehliadač web’n’walk
Ak máte telefón s už predinštalovaným web’n’walk prehliadačom (napr. Nokia 6288), môžete ihneď začať surfovať. Ak Váš telefón nemá prehliadač web’n’walk, veľmi jednoducho si ho stiahnete zo svojho mobilného telefónu z portálu t-zones kliknutím na ikonu web’n’walk v hlavnom menu portálu. Prehliadač si tiež môžete stiahnuť prostredníctvom SMS na číslo 123 v tvare WEB. Pred inštaláciou prehliadača si prosím prečítajte licenčné podmienky pre používanie tohto softvéru.
aplikacia wnw
aplikacia wnw
nema nahodou niekto k dispozicii instalacku aplikacie wnw? maturoval som aj s nastavenim pripojenia, nakoniec som rozbehal wapko, ale vyhadzuje mi to nejaky error, ked sa chcem napojit na t-zones, odkial by sa mala dat stiahnut instalacka (podla http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=120401 )
WNW je Opera Mini?
Mne sa stala taká anomália že keď som chcel stiahnuť wnw tak mi to núkalo operu mini! ako to je možné? Klikol som na aplikáciu wnw že stiahnuť a presmerovalo ma to na operu mini. Tú už ale mám. Preto som chcel wnw lebo opera nieje kompatibilna s pokecom, stale to rapluje tak som chcel vyskusat čo to spravi s wnw.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: aplikacia wnw
zavolaj infolinku a oni ti poslu, zbytocne sa budes je*at a hladat inu moznost