spracovanie dvd do divX

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

spracovanie dvd do divX

Príspevok od používateľa mmv38 »

vie my niekto poradit ako a kde mam nastavit AUTO GORDIAN KNOT, problem je v tom, ze ripujem dvd na avi pre moj lacny dvd prehravac s usb vstupom HYUNDAI DV2X709DU, tak po case mi ide zvuk oneskorene za obrazom, priloha 1-vlastnosti ked nejde, priloha 2-vlastnosti ked ide-je to stiahnuty film z internetu, ripujem preto, lebo mam male decka, a dvd mi vzdy poskriabali, teraz to nahram na kluc a mam pokoj. alebo doporucte iny software. dakujem
Prílohy
2ide.JPG
1nejde.JPG
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Ten co ti nerobi problemy je robeny cez VirtualDub pomocou Divx. Jeden kodek MP3 Nlen si uz neviem spomenut na nazov ma v sebe chybu ktora sposobuje to posunutie a vo VirtualDube si to vies nastavit.
Options --- Preferences --- AVI --- je tam položka Do not correct MPEG Layer 3 audio streams len neviem ci ma byt zaskrtnuta alebo nezaskrtnuta. Nepamatam sa uz som to par rokov nerobil. Musis to vyskusat.

A este v nastaveni Audio --- Conversion --- nic nezaskrtavaj a vsetko nechaj na hodnote No change

Alebo daj Audio --- Direct stream copy a bude sa ti konvertovat len video. Zabere to vsak viac miesta.
sovietman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

konvertuj video do Xvid, tak ako v druhom pripade...
Napísať odpoveď