Cawko, chcel by som počuť váš osobný nazor na Kartu ATI Radeon 3850x2 1Gb (512)Priepustnost
Lebo Niesom s Nou dostatocne spokojny
MAM S NOU TENTO PROBLEM :
- napr. pri hre spiderman web of shadow alebo GTA IV mi to seka ako siaci stroj aj na minimalnych poziadavkach mam nainstalovany catalyst 8.12 ale ziadne ine ovladace n tuto grafiku uz neviem najst, alebo napr. pri crysis sa mi hra po pol hodine hra vypne a karta je horuca, rovnako ako GTA IV nerozumiem tomu vobec.
POtrebujem vas nazor alebo Pomoc
DAKUJEM
Moja zostava : - procesor AMD Phenom 9550
- Uz spominana karta
- 2 Gb RAM 800Hz
- LC Power Zdroj 550 W
- XP-SP3
- MAticna - Gigabite S-series
NAZOR NA ASUS 3850x2 ?
jednak zdroj takemu co by som sa ani nedivil ze by ti to kvoli nemu robilo
....
dalej moze sa prehrievat graficka zapni GPU z a hraj a potom povedz vsetky teploty..
dalej spiderman web of shadow zasekava kazdemu kvoli tomu ze engine je robeny tak ze sa nacitava po 1km2 alebo kolko ak by som ti to mal vysvetlit teda aj mne to ide plynule ale obcas zasekava a to mam 4gb ram + ATI HD 4870 512mb
dalej moze sa prehrievat graficka zapni GPU z a hraj a potom povedz vsetky teploty..
dalej spiderman web of shadow zasekava kazdemu kvoli tomu ze engine je robeny tak ze sa nacitava po 1km2 alebo kolko ak by som ti to mal vysvetlit teda aj mne to ide plynule ale obcas zasekava a to mam 4gb ram + ATI HD 4870 512mb
Fuu ha no ale neviem ako mam zapnut to aby mi zobrazovalo teploty GPUST1 napísal:jednak zdroj takemu co by som sa ani nedivil ze by ti to kvoli nemu robilo....
lebo ked mam bednu otvorenu ide vsetko ako ma a grafika sa neprehrieva