YouTube copyright problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

YouTube copyright problem

Príspevok od používateľa blazer »

Dnes som zostrihal jedno video a ozvucil dvoma pesnickami a pokusal sa ho upnut na youtube, ale youtube mi to video mutne a pise o tom, ze skladba fort minor - remeber the name je chranena. Pritom v kazdom druhom videu je pouzita. Ako to kontroluju? Overuje to zvukovu stopu a porovnava, alebo moj videosubor obsahuje nejake IDtagy z tej mp3ky ktora tam je pouzita? Alebo to nebodaj niekto tam po uploade hned pozera? :D Ma s tym niekto skusenost? Pripadne nejaky navrh ako to oblbnut? Skusal som MP3 pred renderom videa premenovat, zbavit tagov a dokonca hodit to na mono kanal ale stale nepomaha. :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nemas to video vo formate wmv? prekonvertuj do ineho formatu a mozno pojde
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ano bolo to vo formate wmv, tak som skusil mpg (dalsie 2 hodiny renderu a pol hodina uploadu) a nepomohlo. :/ Bol to cisty tip, alebo to malo aj zmysel?

//GothaR: sorry, ale ta posledna veta ma zabija :hehe:
//Blazer: no vidis, mna skoro zabili dalsie 2 hodiny renderu :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nejaky su rychly.. podla mna to tam uz maju zabezpecene, ako ked mas telefon a das si overit nazov skladby tak ono si to len usekne a skusi to akosi dekodovat a normalne ti to hodi nazov...
inak je pravda taka, ze aj ja co mam videa, tak mi ich uz 3 blokli lebo som tam mal daco co porusuje pravidla.. skladbu ktora je ©.. ze fajn.. hlavne ze uz 2 rocne video ktore videlo niekolko stotisic ludi tam stale fici :roll:
Sheep
Addict
Addict

blazer napísal:Ano bolo to vo formate wmv, tak som skusil mpg (dalsie 2 hodiny renderu a pol hodina uploadu) a nepomohlo. :/ Bol to cisty tip, alebo to malo aj zmysel?

//GothaR: sorry, ale ta posledna veta ma zabija :hehe:
To nie je jeden moj prispevok po ktorom by niekto nezacal riesit pi*ov***, aky mas omg problem? Sa ti snazim pomoct tak co pustas hubu na spacir. :roll:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No nie, len ma zaujimalo ci ten prispevok vazne mal nejaky hlbsi zmysel, ci je wmv format nejaky zvlastny v tom, ze obsahuje data o pouzitej mp3ke, alebo ako ta teda napadlo ze prave wmv je ten format, ktory mi budu blokovat (i ked to zrejme pravda nebola, lebo mi dali dole aj mpg). Mal si totiz pravdu ze to bolo wmv, tak som myslel, ze si na nieco prisiel :)

K teme: Asi to vzdam, nic mi nepomaha, dokonca ani zrychlenie pesnicky (len tak pre test). Hodim tam asi inu mp3, v tom videu su 2 a tato teda nieje az tak dolezita. Dik aspon sheepovi za snahu :)

//autoeditácia príspevku ( 16 Jan 2009, 12:31 )
Tak som zmenil tu druhu mp3 za uplne inu, vydrzalo to tam 2 hodiny a prestala sa im pacit zase ta prva pesicika... zasadnuti su na mne :)
Sheep
Addict
Addict

Pisal som to preto ze wmv format je "skladany" a nie je natoceny kamerou ale ak ti to ani tak neberu tak to nahraj na inu stranku tych video blogov je velmi vela.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dokaslalo sa youtube..Sice poviem, ze ano porusuje clovek autorske prava, ale, ked tam ma clovek rok video, ktore ma 100tis navstev+ a oni z nicoho nic ho bloknu kvoli audiu, tak to cloveka pekne nasere..Zachvilku tam clovek vela toho neprida :(

Ale vlastne ked mam zakupeny original CD a dam pesnicku z neho do dakeho videa..Tak vlastne to sa moze nie? Ci nemam vlastne prava na sirenie? alebo ako to je? :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Nemoze, je to akoby si bol DJ a pustal veci na party. Potrebujes este nejaku povolenku. Myslim teda.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Soviet napísal:Ale vlastne ked mam zakupeny original CD a dam pesnicku z neho do dakeho videa..Tak vlastne to sa moze nie? Ci nemam vlastne prava na sirenie? alebo ako to je? :)
to im ako vysvetlis ? :D
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Soviet napísal:Ale vlastne ked mam zakupeny original CD a dam pesnicku z neho do dakeho videa..Tak vlastne to sa moze nie? Ci nemam vlastne prava na sirenie? alebo ako to je? :)
Na tom CD nájdeš, že nemáš právo používať tú hudbu na verejnosti. ;)
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Skúšal si tu pesničku skrátiť? Lebo id tagy v playeroch (cddb služba a pod.) sa prideľujú aj podľa dĺžky.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ano, s tou pesnickou som robil vselico, skratena, zrychlena, pridane zvuky, ale na vsetko sa skor ci neskor prislo. Tak video skoncilo na ceknito.sk v kvalite -1 :( Ale aspon tam ma dobre ohlasy :P
83monika
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 83monika »

ahojte. chcela by som sa spytat ci niekto nevie ako mam dat na youtube video. prihlasila som sa a nechce mi to ist. dik
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

definuj blizsie 'nechce mi to ist' :)
prihlasis sa a na hlavnej stranke, mas moznost 'Nahrat' (Upload)..potom sa ti otvori stranka, dav vyhladat, najdes video v pc a das nahrat video...a myslim, ze tu je tvoj problem - to video sa tam moze kludne nahravat aj 15 a viac minut (zalezi od rychlosti netu), tak treba cakat.. :)
83monika
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 83monika »

nechce mi to ist - lebo mi tam vzdy ukazuje ze mam malo miesta. lenze video ma 3,40 minut. podla mna to nie je malo.
hitman957
Medium Star
Medium Star

Re: YouTube copyright problem

Príspevok od používateľa hitman957 »

čaute...chcel som dať na youtube video z jedneho serialu ale ešte mi ho ani nenačitalo cele a už mi došiel mail že porušujem autorske prava...da sa to nejako obisť? poradte mi prosim čo mam robiť
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

casto pomoze zrkadlovo otocit obraz (horizontalne).

popripade to nedavaj na youtube ale inam kde to neblokuju. liveleak napriklad :) mozno vimeo.
hitman957
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hitman957 »

zrkadlove otočenie nepomohlo :/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak uz si osetrili asi aj to...
tak potom to dat jedine inam. nic ma do toho ale z akeho dovodu chces na youtube davat video zo serialu? neuploadol ho uz niekto iny?

nepomohlo by este dat do popisu taketo nieco?
I do not own ANY of the property and rights, they are owned by Twentieth Century Fox. I am simply giving commentary on the some of which I believe to be some of the best and funniest moments. This is considered to be fair use.
Napísať odpoveď