Naj hlasky
dnes spoluziak z dediny taku vec povedal ze som umieral,,
predstavte si horehronsky prizvuk ....
pytam sa ho čo maš z telesnej
a on:"dala mi dvojku..ale ale kebyže sa idem biť s niekym kto ma jednotku z telesnej tak by som mu určite natrtk*l
vobec nič to nemalo spoločne a ešte taky debilny vyraz v tvari mal tak ja som umrel skoro
alebo jedno ešte viem: kamarat chcel baliť ženy a bol pirpity tak im začal vravieť
že si na benchpress(cvik na prsia na lavičke) naložil 7ton a že najťažšie je činku odlepiť zo stojanu a on tak silno trhol že vychilil planetu z obežnej drahy tak nech si prestavia čas o 2dni dozadu
alebo uplne najlepši:
v jednej firme robili 2ja chlapi (nepatrí sa to asi vravieť lebo to bolo davno a oni už niesu asi medzi nami) a jednemu dala jeho sestra postražiť vnuča..tak ho vzali do firmy a maly popisal vykresy a chlap vravi dietatu,,to nemožeš to je uradny dokuemnt a on to znova popisal,tak ho len odsunul nabok a maly bol taky rozmaznany že pozrel na neho a vravi:"poviem mame ty kok*t" a ten druhi chlap čo tam bol vravi tomu prvemu:" no jano,ked ti to už povie aj maly chlapec,tak na tom bude dačo pravdy".
predstavte si horehronsky prizvuk ....
pytam sa ho čo maš z telesnej
a on:"dala mi dvojku..ale ale kebyže sa idem biť s niekym kto ma jednotku z telesnej tak by som mu určite natrtk*l
vobec nič to nemalo spoločne a ešte taky debilny vyraz v tvari mal tak ja som umrel skoro
alebo jedno ešte viem: kamarat chcel baliť ženy a bol pirpity tak im začal vravieť
že si na benchpress(cvik na prsia na lavičke) naložil 7ton a že najťažšie je činku odlepiť zo stojanu a on tak silno trhol že vychilil planetu z obežnej drahy tak nech si prestavia čas o 2dni dozadu
alebo uplne najlepši:
v jednej firme robili 2ja chlapi (nepatrí sa to asi vravieť lebo to bolo davno a oni už niesu asi medzi nami) a jednemu dala jeho sestra postražiť vnuča..tak ho vzali do firmy a maly popisal vykresy a chlap vravi dietatu,,to nemožeš to je uradny dokuemnt a on to znova popisal,tak ho len odsunul nabok a maly bol taky rozmaznany že pozrel na neho a vravi:"poviem mame ty kok*t" a ten druhi chlap čo tam bol vravi tomu prvemu:" no jano,ked ti to už povie aj maly chlapec,tak na tom bude dačo pravdy".
-
D34Dlife
Star
- Kontaktovať používateľa:
dnes som pisal bratrancovi :
ja-uz som presiel Mirrors Edge ... trvalo mi to cca 8 hod.
on-ty si dnes nebol v skole?
ja-bol ale hral som to vcera 3-4 hodiny a dnes znova
on-no z vlastnych skusenosti davnejsieho zavislaka viem ze ked zavislak povie 3-4 hodiny v skutocnosti to bolo tak 5-6hodin,no a krat dva je to uplne bezny komercny standard
ja-uz som presiel Mirrors Edge ... trvalo mi to cca 8 hod.
on-ty si dnes nebol v skole?
ja-bol ale hral som to vcera 3-4 hodiny a dnes znova
on-no z vlastnych skusenosti davnejsieho zavislaka viem ze ked zavislak povie 3-4 hodiny v skutocnosti to bolo tak 5-6hodin,no a krat dva je to uplne bezny komercny standard
-
aswer
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
heh
kamošovi sa tiež nechcelo cvičiť a tak si vybavil omluvenku na celý semester... (mal známeho lekára, tak to šlo ľahko...), no ten o kus prehnal...
Docent, keď čítal ten "nález" len pokrútil očami
a povedal: Vy si myslíte, že ja som sprostý? Podľa toho čo tu máte napísane, by ste dávno mali byť na invalidnom vozíku
....kus to prehnal 
Docent, keď čítal ten "nález" len pokrútil očami
na jednom väčšom chate sme vždy mali online viac žien ako mužov, až raz nastala situácia, kedy sme boli sami chlapi a zrazu sa objavila kamarátka...
[16:53:27] orlando píše: kua chlapi, konecne tu mate jedinu babu a nie su prvy krat v presile
[16:53:58] snehula píše: No poďte do mňa
trocha dvojzmyslu, ale smali sme sa riadne
:D
[16:53:27] orlando píše: kua chlapi, konecne tu mate jedinu babu a nie su prvy krat v presile
[16:53:58] snehula píše: No poďte do mňa
trocha dvojzmyslu, ale smali sme sa riadne
raz sme na telesnej hrali futbal a jeden kričal na spoluhráča aby mu nahral: Michrina nahraj mi.
profesor: co? zdochlina? chlopci nenadavajte po sebe !
v jednej krčme si kamarat objednal pol litra pomarančového džúsu a opitý krčmár mu nalial polovicu pomarančového a zvyšok dolial jablkový a kamarát mu hovorí: Veď ste tam naliali aj pomarančový aj jablkový.
opitý krčmár: Nepidjebuj a ber!
profesor: co? zdochlina? chlopci nenadavajte po sebe !
v jednej krčme si kamarat objednal pol litra pomarančového džúsu a opitý krčmár mu nalial polovicu pomarančového a zvyšok dolial jablkový a kamarát mu hovorí: Veď ste tam naliali aj pomarančový aj jablkový.
opitý krčmár: Nepidjebuj a ber!