nieje pravda, u nas ak nemas dost kreditov tak Ta do leta nepustiaaswer napísal:uhm... každí má nárok aj na letný semestertakže sa môžeš flákať aj vtedy
![]()
,,, a čo sa týka toho, že kedy ťa vylúčia? ... núž závisí od toho koľko kreditov si nazbieral... ak ich budeš mať dostatočný/minimálny počet aby si šiel aj do druhého ročníka, tak vyhadzov ti nehrozí...
prenasanie predmetov na VŠ
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: prenasanie predmetov na VŠ
chcem sa nieco opytat tak to pisem sem: ak sa nedostavim na skusku ani na jeden termin bude to problem? som prvak vsetky predmety okrem toho jedneho uz mam spravene cize mam dostatok kreditov a nechce sa mi ist na poslednu ustnu skusku jednoducho chcem aby mi dal FX a predmet si prenesiem do dalsieho rocnika jednoducho som taky vystresovany z toho skuskoveho ze sa uz nedokazem na to naucit a navyse to je ustna skuska, na prvy termin som bol prihlaseny v AIS-e ale nedosiel som.... nebude z toho ziaden problem ked nepridem ani na jeden termin a jednoducho mi da FX a si to len prenesiem? vdaka dopredu za pomoc 
sa tam chod aspon ukazat, mozno budes mat lahku otazku, dostanes E a predmet vybaveny
a o rok to bude ine, nebude ustna alebo budes menej vystresovany ?
len tam pekne chod....nemas co stratit
len tam pekne chod....nemas co stratit
pochybujem, že s toho bude problém....
ALE ...
budúci rok budeš mať o jeden predmet naviac = jedna skúška naviac - z tohto už nebudeš vystresovaný? Čo ak budúci rok budú robiť čistky na tom predmete? (viem o čom hovorím - spolubývajúcich takto povyhadzovali.) Najhoršie, čo môžeš spraviť je neskúsiť to.
ALE ...
budúci rok budeš mať o jeden predmet naviac = jedna skúška naviac - z tohto už nebudeš vystresovaný? Čo ak budúci rok budú robiť čistky na tom predmete? (viem o čom hovorím - spolubývajúcich takto povyhadzovali.) Najhoršie, čo môžeš spraviť je neskúsiť to.
h.olub napísal: len tam pekne chod....nemas co stratit
dakujem za rychle odpovede... presne taketo odpovede som cakal... ze tam mam ist a nic nestratim to som si hovoril aj ja ale to nieje skuska ze tam pojdem skusit a mozno spravim, to je ten typ profesora kde treba vediet uplne vsetko, cloveka vyhodi aj ked ma zle uviazanu kravatu alebo sa mu nepaci mesto/dedina z ktoreho pochadza cize nemozna uloha pre mna zbytocne by ma "znicil"
takze tak...
takze radsej budes studovat rok (mozno) zbytocne ak to nedas ani na dalsi rok?
chod to aspon skusit, pocas skuskoveho su profesori iny, mne dal jeden tiez prejst na milost s tym, ze sa tesi na statnice

chod to aspon skusit, pocas skuskoveho su profesori iny, mne dal jeden tiez prejst na milost s tym, ze sa tesi na statnice
práve dnes som u takého profáka spravil skúškugingo napísal:... to je ten typ profesora kde treba vediet uplne vsetko, cloveka vyhodi aj ked ma zle uviazanu kravatu alebo sa mu nepaci mesto/dedina z ktoreho pochadza cize nemozna uloha pre mna zbytocne by ma "znicil"takze tak...