takže vec sa ma takto .......chemiu som si opravil a dam to na 3 ..ostatne budu tiež tri nejake nepodstatne predmety aspon na tu školu budu 2 ale tušim len dva .........ciže viac menej same 3 .......čo myslite ?? technické lýceum ?? .....
chlebik napísal:takže som 9. ZŠ ........a ideme písať monitor a tak.......chcem isť na strednú priemyselnú školu .........takže sa chcem opýtať.........ak tam niekdo chodil aký je potrebný zhruba priemer na monitor a aké známky----totiž mam samé 2-3 a tak to bude aj na vysvečku možno sa objavi aj nejaka 1 ale fakt len možno ........problém je že z CHémie mi vychádza 5 a tak dajme tomu by som to opravil ešte ale asi len na tu 4. .............dosť ludi vravi že ich tam zobrali aj s dvomi 4 a tak. lenže nvm či to neni len chvastanie a klam. ich stranka je teraz v prerabke a neni tam skoro nič pisane preto sa pýtam tu či tam niekto nechodil .............
Zdar, ako vravia kolegovia - dnes školy berú všetko - priemyslovky duplom. Detí je menej a každý chce žiakov, neboj sa, určite Ťa zoberú aj s priemerom 3,5 a Monitorom okolo 50%.. to je v pohode, viem o čom hovorím tiež som 9.