on je stara a senilna podla mna nevie co rozprava ked skusa nevie ani nadpis ....ani v ktorej triede je... ked niekto odpoved 3x sa musi predstavit lebo zabudne jeho meno ... a ked da pisom ku tak vravi ze musime mat to co v zosite to aj na pisomke a to sa neda ako ,, nauka o spolocnosti,, vediet od slova do slova je dost debilne...fizz napísal:Nezdal...ja som na toto odpovedala vzdy, ze ja sa zas nezdam sama sebe na horsiu znamku a znamky mi to len potvrdzuju... Dostane nejaky test/skusanie a je po probleme...
Je*nuta učiteľka
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Je*nuta učiteľka
Veľa žiakov ma mýlnu predstavu že priemer rozhoduje o známke.. napr. si predstavím že mám študenta, kt. uvidím chvastať sa, že má samé jednotky, priemer 1,0 a všetko opisuje - hneď ho skúšam a dávam adekvátnu známku.. Ale ak má aj vedomosti na 1, potom si to fakt treba preriešiť s tou učiteľkou..Ďuri12 napísal:Moja kamoška má menší problém s jednou učiteľkou.Chodí na základnú a zo slovenčiny jej vychádza dvojka.Priemer má 1,7 a tá učiteľka jej chce dať 3.Jej spolužiačke tiež chce dať 3 a priemer má 1,3.Jej mama už rozprávala s tou učiteľkou ale stále jej chce dať 3.Riaditeľka s tým tiež nič neurobí.
Dá sa s tým niečo urobiť?
-
Stenky
Professional
moja frajerka dostava pravidelne 3ky z chemie a to sa moze ucit a napisat pisomku akokolvek dobre. ich chemikarka dava dobre znamky iba
1. ziakom co k nej chodia na doucko (cash)
2. ziakom co idu maturovat z Chem. (kupia si jej knihu, cash)
3. ziakom co chodia k jej synacikovi do zubnej ambulancie (cash)
4. kombinacia 1,2,3
frajerka nesplna ani jednu zo 4 kriterii takze napriek tomu ze sa s kamaratkou ucia z tych istych poznamok a napisu to iste, jedna ma za 1 a druha za 3
1. ziakom co k nej chodia na doucko (cash)
2. ziakom co idu maturovat z Chem. (kupia si jej knihu, cash)
3. ziakom co chodia k jej synacikovi do zubnej ambulancie (cash)
4. kombinacia 1,2,3
frajerka nesplna ani jednu zo 4 kriterii takze napriek tomu ze sa s kamaratkou ucia z tych istych poznamok a napisu to iste, jedna ma za 1 a druha za 3
Re: Je*nuta učiteľka
ano da sa s tym nieco robit!!!! ked si je taka sebaista nech poziada o komisionalne preskusanie-t.j. par ucitelov aj ta sprostana a samozrejme aj riaditel/ka a skusat ju nemoze ta sprost ale iba iny ucitelia tak sa to robi stale ak nastane takyto problem...ale ja by som si s nejakou znamkou hlavu nelamal. na mature som mal 1,2,2,4 a aj triedna mi vravela ze si mam poziaat o "komisonalky" ale ta co uz...netrebaaaaĎuri12 napísal:Moja kamoška má menší problém s jednou učiteľkou.Chodí na základnú a zo slovenčiny jej vychádza dvojka.Priemer má 1,7 a tá učiteľka jej chce dať 3.Jej spolužiačke tiež chce dať 3 a priemer má 1,3.Jej mama už rozprávala s tou učiteľkou ale stále jej chce dať 3.Riaditeľka s tým tiež nič neurobí.
Dá sa s tým niečo urobiť?