cawko ludia hladam filmy ako su napriklad pubertacka alebo Sesterstvo putovnych nohavic ( ale ne teto) len proste hlatam filmy pre takuto vekovu kategoriu ako su tieto
Zaxman napísal:tak ak nazvy tak nato je tu zasa tema očosi vyšie nazvy filmov nie ?
No to mi tiez napadlo, ale ta tema sluzi na hladanie nazvu filmu, ked niekto pozna dej.
Ked chcel niekto nazvy filmov z konkretneho zanru (ako to je aj tu), tak sa to riesilo v samostatnych temach.
no tak take filmy su holky to chtej taky kluci to chtej taky .........prcičky........superbad abo superband nvm presne.......a kopu dalšich ak si myslel niečo taketo ?
Zaxman napísal:no tak take filmy su holky to chtej taky kluci to chtej taky .........prcičky........superbad abo superband nvm presne.......a kopu dalšich ak si myslel niečo taketo ?
no diky aj za teto ale mam ich ale myslim skor na take ako su Pubertacka
to tych 100 žhavých holek je podla mna blbosť mlady tam vkuse filozofuje ako keby vedel čo kcu všetky baby na svete aj ked v amerike je to asi tak .............................no každa baba je ina takže te jeho keci mi v polke filmu začinali liezť na nervy
Zaxman napísal:to tych 100 žhavých holek je podla mna blbosť mlady tam vkuse filozofuje ako keby vedel čo kcu všetky baby na svete aj ked v amerike je to asi tak .............................no každa baba je ina takže te jeho keci mi v polke filmu začinali liezť na nervy