pryja>ta palicka bola lizatko a volala sa Benatova tycinka...myslim ze oms ju este nedavno u nas videl ...ale ja som si to casto nekupvoa lbo som mal zodrate vsetko potom ....
a ABC to si tiez pamatam....to u ans v kniznici mali ..hehe
este si pamatam ze aspon ja som okrem Cartoon Network, pozeral vzdy v nedelu rano na Pro7 take Disney rozpravky a taky som bol smutny ked sli simpsonovci (vtedy som tomu nechapal, a po nemecky toboz ) :D
Lub0$ napísal:nordkapp_pb Ked budete mat jarmok v meste tak tam skus zabehnut...nesed tolko pri PC......kazdy treti stanok je s tureckym medom a pernikami.
to prave ze ja si nejako nelibujem v predierani sa pomedzi milion ludi ... na jarmarku si najdeme njeaky pekny stanok a tam pobudneme a potom ma vacsinou turecky med moc netrapi ... ale tak ked vravis, tak to asi este nevymizlo ... inak to bola uplna genialita, az na to ze clovek bol z toho ulepeny az za usami
Začiatok Konca napísal:Neviem, či Krotitelia duchov patria do 90. rokov. Ale s nadšením som to pozeral už, ako malý chlapec a s nadšením som to o5 pozeral aj dnes...
Silmer napísal:neviem ci su je 90 roky, ale tusim v sobotu a nedelu rano som kukaval Kakao ..to bola haluz
Hejj to si pamätám, všetci sme na to fičali.. ty woe to čo bolo keď tam tí dvaja čo sú teraz v Mafstory robili haluziny.. som každé ráno vstával o piatej aby som stíhal Šmolkov pozerať..
jo Emil z Lonnebergy toho som aj knihu mal ....to bolo dost dobre ...a Kakao tiez, aky bol niekto hrdina ked mal tu knihu ze Doskakavenia priatelia ......a albumy Kralovstvo zvierat a Lietajuce medvediky ste niekto zbierali? ja si pamatam ze som hrozn e zbieral to Kralovstvo zvierat, to sa mi pacilo, by som to rad nasiel ci to este mam
Edo Shinoda napísal:jo Emil z Lonnebergy toho som aj knihu mal ....to bolo dost dobre ...a Kakao tiez, aky bol niekto hrdina ked mal tu knihu ze Doskakavenia priatelia ......a albumy Kralovstvo zvierat a Lietajuce medvediky ste niekto zbierali? ja si pamatam ze som hrozn e zbieral to Kralovstvo zvierat, to sa mi pacilo, by som to rad nasiel ci to este mam
Ak ty lietajuci medvedici boli nalepky pri takych malych cokoladach tak ano zbieral som ich
mirak2 napísal:mne uz stihli v teme o najlepsom serialy vyminuskovat Emil z Lonnebergy jeden z mojich najoblubenejsich serialov detstva
Najviac som mala cast s ozratym Masurkom
A este jeden serial, na ktory rada spominam a M.Praed bola moja prva platonicka laska s cestnym miestom na stene nad postelou
Robin of Sherwood - http://www.csfd.cz/film/77064-robin-of-sherwood/
Potom sme behali cez prazdniny u babky po dedine s lukmi a sipmi, ktore aj tak nikdy nestrielali