t0m4s3 napísal:Prispevok z dovodu opravy prechodu na 288tu stranu ...
vysvetli
a k tomu DT no neviem je to tazka situacia neviem ako to vyriesia, bud daju free migraciu pre hordu z DT alebo free migraciu pre ally na DT...a nejak tam zvyhodnia ally napr viac expov alebo co...ine vychodisko nevidim
AXO napísal:repair odinstaluje vsetky patche, takze mas teraz len zakladnu verziu hry, takze tie patche musis stiahnut a znovu nahodit, a prepisat realmlist
a to co su v blizze dementi ? co to tam aspon nenapisu dakujem pekne dpc ja nemozem teraz stahovat 5 gb dpc
asi tak,su tam tri moznosti na zaskrtnutie,ak si nechal vsetky tri nech sa zmazu a opravia tak sa to asi stalo,neviem ti povedat lebo vzdy som dve odskrtol aby sa s tym nerobilo...
ludia ale ako je mozne ze ten priecinok sa nezmensil furt je taky isty velky plus ked sa prihlasim mi to tam vypise ze patch required pres restart ked to dam tak mi to zacne uprgradovat z 2.43 na 3.03 alebo nejak tak takze cim to moze byt? podla mna sa mi nevymazali vsetky patche len z nejakeho dovodu hra chce instalovat novy patch pls help a este jedna otazka : na druhom compe mam tiez wow to iste tj teoreticky keby som mal zmazane patche tak mozem preniest naspat s druhej kopie wow problem je len v tom ze neviem kde su ulozene pomoze mi niekto?
pocuj ty podla toho co pises hras na neofiku s neofik patchami a repair ti len resetol vsetky nastavenia na ofik takze sa automaticky wow pokusa stiahnut origos patche