Instalacia Windowsu !!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Instalacia Windowsu !!

Príspevok od používateľa tadyyy »

Cafte.
Mam zas problem. V PC mam mrte virusov a tak som si stiahol windows Viena ze si ho nainstalujem...
Je to ISO subor,ale neviem ako ho mam napalit...vzdy to napise neaku chybu...spravil som 3 moznosti :
1: Napalil som normalne ISO subor a ako bootovatelne CD cez nera,napisalo chybu
2: Rozpakoval som to cez win rar,napalil ako bootovatelne CD ale zasa napisalo chybu
3: Napalil som ISO subor ale bez bootovania,nespravilo to nic...

co mam spravit,ako,cez co mam napalit ten windows aby to islo ? normalne aby mi nabootovalo a zacalo instalaciu ?
Skusal som subor vypalit uz aj cez nera aj cez Alcohol ako ISO subor s bootovanim a nejde...
vzdy mi tam napise hento...
skusal som uz aj nanovo vytvorit ISO subor (predtym som mal uz stiahnuty hned ako ISO) ,s bootovanim a nasledne vypalit ako ISO (vsetko toto cez program IMGBurn) ale nejde :(

vlastne mam presne ten isty problem aky sa riesil tu :

Kód: Vybrať všetko

http://www.zive.cz/Poradna/caldera-DR-Dos---instalace-win-xp-sp-2/sc-20-cq-381201/default.aspx?consultanswers=1
ja som to skusal uz aj cez Alcohol a ajtak ajtak nejde.
ak vie niekto neaku uzitocnu radu ako by sa to dalo vyriesit tak budem rad..dakuejm
Prílohy
Ta chyba
Ta chyba
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Toto je problem, ktory sa tu riesil neskutocne vela krat. Je tu niekde aj obrazovy postup, myslim od su-do. Cely problem je, ze to napalujes nepsravne. Otvor Nero, najdi polozku vypalit obraz, vyhladaj ten stiahnuty, napal a mozes zacat s instalaciou.
tadyyy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tadyyy »

mohol by som poprosit presny link na to kde sa to riesilo a kde je obrazkovy postup ? dakujem moc.. ( tlacitko hladat som pouzil)

edit : ok uz som nieco nasiel od Su-Da kde ukazal co presne musim stlacit v nerovy...takze teraz staci iba hento dat a tam hodit ten subor ktory je vlastne v ISO? nemam ho rozbalit a potom tam pridat ( mam ho vo win-rare) ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

on winrar samotny dokaze spracovat ISO.. rozbalit atd... ak si pozeral ten postup v NERO, kde das vypalit obraz na disk.. tam si hned hodi okno, kde si vyhladas to ISO.. s ISO imagom samotnym nic nerob.. ono si to pekne rozbali samo pocas napalovania.. pretoze ak to rozbalis, prides o boot-record
Napísať odpoveď