PDA

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

PDA

Príspevok od používateľa mihalswk »

chcel by som bud PDA alebo neaky new mobil len sa nwm rozhodnut ,..,,.ake PDA su dobreee? pozeral som nieco na alza.sk ale nwm si vybrat ,.,.alebo som chcel nokiu N96 .,,.,.ale fakt nwm prosim vas o radu
romulus2
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

Medzi PDA-čkami je jednoznačne špičkou firma HTC. Ja osobne by som z tej ponuky bral Touch Diamond alebo nový Touch HD. Ale neviem či už máš skúsenosti s PDA, alebo si v tom nový :?:
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ne ne ne v PDA som uplne nový doteraz som mal len mobily ,.,.,.ale teraz sa podla mna viacej opllati PDA nez obycajny mobil ,.,.
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No to máš pravdu. Ja som tiež prešiel na PDA...keby som si mal vybrať ja tak určite beriem ten touch HD. Tu máš nejaké recenzie - odporúčam preštudovať
http://www.mobil.sk/spravy/?clanok=8136

http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefon ... ?ARI=10468

Má asi najväčší displej aký je na trhu + 5 Mpx fotoaparát. Jeho "predchodca" je Touch Diamond, ktorý má VGA displej a 3,2 Mpx fotoaparát. Tu máš nejaké linky naňho
http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefon ... p?ARI=9635

http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... clanku=722

//edit: neviem či ho budeš používať aj na písanie nejakých dlhších textov (tam by sa Ti zišla aj hardwarová klávesnica) čiže ďalší kandidát je Touch PRO
http://www.mobil.sk/spravy/?clanok=7832

http://www.pda.sk/pgs/content/view/759/31/

//edit2: Obelix: detaily :roll:
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

AHA DIK vyzera to celkom dobre
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

len Vas poopravim PDA je nieco ine ako toto co tu davate linky to su MDA ...
PDA je bez GSM modulu ak tam je aj GSM modul je to MDA ...
len pre info ...
je tu viac vyrobcov ...
HP, HTC, a mnozstvo dalsich ...
Vyberaj podla toho co tam chces mat GPS, Wifi, BT, IRDA, VGA display, Fotak a pod ...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ja som na vianoce dostal samsung omnia a nevymenil by som ani za nic. ma velky displej (niektori mozu namietat, ze ma divne rozlisenie 240x400, ale drviva vacsina aplikacii je uz prerobena aj na toto rozlisenie), vyhody WM 6.1 professional spolu v kombinacii s aplikaciami od samsungu (imho perfektny napad su widgety). velmi sa mi paci velka bateria- s niekolkymi hovormi denne, par sms, trochou hrania a icq cez wifi na zachode ( :D ) som sa dostal na vyborne 4 dni. ak som vynechal hranie a icq tak som to vytiahol tak na 6,5 dna. to je myslim hodnota, pred ktorou sa moze schovat aj htc :wink: hlavne touch (neviem presne ktory), ktory ma baterku 900mAh (tento samsung ma 1350mAh)
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jjajj takk,..,aa z PDA sa da aj normalne volat?? alebo nie
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ved ti to napisal obelix - pokial nema GSM modul, tak sa nedovolas nikam, ba dokonca ani simku nebudes mat kde strcit, okrem slotu na pamatovku :D
ThierryXXX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ThierryXXX »

Touch HD ma moj bratranec uplne novucky najkrajsi najlepsi mobil s akym som mal skusenost preuzasny displej skvele ovladanie navigacia aj hra s pohybovym modulom 5 mpix fotak proste parada
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

vsetci dobre radia:) sefko na trhu touch HD je fakt supa ale tomu je aj taka cena na inzerat kupis do 13 papierou:) dobra ramka romka display;) druha volba umna je jasne ze omnia:) cenovo lacnejsia okolo 9(fungel) ale zas mensia ram rom display ale vedsi procak a neskutocnu vydrz;) (2 filmy som skukol + este +/- 2 hodky pocuvania hudby pri cestovany domov,doma pri odpajany sluchatiek 20% do vecera vydrzal este som trocha volal) ale hlavne ty musis vediet co chces a kolko mas penez...;)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ThierryXXX napísal:Touch HD ma moj bratranec uplne novucky najkrajsi najlepsi mobil s akym som mal skusenost preuzasny displej skvele ovladanie navigacia aj hra s pohybovym modulom 5 mpix fotak proste parada
v podstate si opisal aj omniu akurat skusenosti si pouzil moje :)
TraiTor: doplnim- omnia ma sice ram 128mb, ale aby som pravdu povedal, aj keby mala viac, nepocitil by som to. a to mam na pozadi spusteny inesoft dialer+inesoft profiler (sprava profilov a kontaktov), voice2go (ovladanie hlasom), g-alarm (budik), ulohy, spravy a v 99% casu aj nejaku hru. pri praci potom vobec nepocitujem, ze by bola spomalena (v porovnani s tym, ked mam vsetko vypnute).
neviem ako touch HD, omnia ma aj 8gb vnutornu pamat+pamatovky (ale mam tusaka, ze htc tiez podobne...)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

No len tolke nadsenie z Touch HD... pozerat na nom filmy, ci celkovo jeho "vykon" nie su nic moc, hoci papierovo vedie na celej ciare... Dokonca starsie PDA kde bol povodne WM2003 a po flashi je tam WM6.1 je sviznejsie a vykonnejsie, ako Touch HD
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Na Touch HD som už videl niekoľko opravných hotfixov, ktoré opravujú lagy fotoaparátu + občasné zamŕzanie. A ostatné chybičky sa určite podarí doladiť ďalšou ROM-kou.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

nie nepodari. tieto problemy su tu uz od cias HTC Touch Cruise, TyTN II, touch pro, diamond...teraz HD...
Napísať odpoveď