vyzera to velmi dobre no uvidime aky byde ten pribeh.....dobra bola ta hlaska ked sedeli v tom bare stym typkom a
Vin hovori:He is dating my sister...
Typek:tou a lucky man
Brian:?? to som nerozumel ale povedal nieco v zmysle why?
Typek: You are still breathing
Šu-Do napísal:fast and furious je asi jediny film aky som videl zamerany na tuningove auta.. ale jediny problem je, ze to na ne az tak moc zamerane nie je... ukazu tam par peknych aut a to je vsetko.. skor by som prijal fakt, nieco take ako NFS... stretavky takychto jazdcov s paradnymi autickami... nech sa viac zameraju na tuto stranku...
vacsina tych aut ani pekne nesu....su len gycovo ovesane plastami nic viac
Syfon napísal:trailer je super, tesim sa hlavne na auta dufam, ze ich tam bude co najviac
Mne sa zdal dost slaby, ved co je to uz za logiku kradnut naklad takym stylom...stacilo by trochu viac rozumu a mohli to mat omnoho elegantnejsie a bez zbytocneho rizika...nuz Hollywood. Dufam, ze zvysok filmu bude o dost lepsi. V jednotke to bolo spracovane rozumnejsie.
ah, v pohode... uvidim co to bude zac.. momentalne sa na to jemne tesim..
ten trailer mi pripadal ako keby to len jednoducho vystrihli z filmu... ale tak to su uz ini jazdci, ked sa tam otoci PRESNE zadkom ku kamionu aby tam zhodil tu vec na pripojenie..
FAF - ma zaujal iba kvoli tomu ze su tam tuningove auta a ja som fanusik takychto aut. Najviac sa mi asi pacila 3 a 1 a 2 uz pomenej, ale 4 si tiez nenecham ujst ako aj ostatne casti.
Hm, tak druhý trailer zaujímavý, treba uznať. Ale stále nechápem, ako sa podarilo Justinovi Linovi po neuveriteľne zlej trojke ukecať producentov, aby mu dovolili natočiť ďalšie pokračovanie.
FT napísal:Hm, tak druhý trailer zaujímavý, treba uznať. Ale stále nechápem, ako sa podarilo Justinovi Linovi po neuveriteľne zlej trojke ukecať producentov, aby mu dovolili natočiť ďalšie pokračovanie.
ten trailer som pozeral 2x a zdalo sa mi že pri tych kamionoch s tou ropou tam skakala letty ?? no a vtom čo pisal kibo na uvode je vin v dominikanskej republike a ona v LA predava drogy..............hm tak ako je možne že spolu kradli a ešte hned na začiatku ropu ?? .............
mi-chau napísal:Nepockas si s tymi dejovymi trhlinami az na film?Veru, normalne som stratil chut to pozriet.
U mna to iste
Seth: dik za recenziu, toto sa neoplati ani tahat, spomenul si tam presnie tie iste negativa, ktore som od toho ocakaval. (nezmyselny pribeh, kopirovanie jednotky, zbytocne pouzite pocitacove efekty,...)