KMPlayer (problem s rozmerom videa)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

KMPlayer (problem s rozmerom videa)

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Zdravím, mám menší problém, ak spustím neaký film, jeho rozmer je len taký ako na obrázku... Pričom rozlíšením videa to nemôže byť, robí to pri každom filme.. Ak si dám film na celú obrazovku robí to to isté, pričom by sa malo to video roztiahnuť, ale stále to je také aké je... Neviete čo s tým, ako to nastaviť ? Môže to byť codecmi ?
Prílohy
af.jpg
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jo - presne toto sa mi minule stalo a nevedel som na to prist... nepomohol reinstall ani nic.... tak som proste hodil zoom a posunul nahor titulky
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Takže problém sa podarilo vyriešiť a to následujúcim spôsobom. Dal som odinštalovať KMPLAYER, potom som šiel do Program Files a tam ručne zmazal zložku The KMPLAYER, potom som ešte prehladal PC, dal som hladať výraz KMPLAYER, to čo ešte našlo som vymazal (všetko).. Nainštaloval KMPlayer a ide tak ako má :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

najlepsia vec na KMplayeri je, ze on si nastavenia uklada do registrov.. vsetky nastavenia, associacia suborov, rozmery, filtre atd.. vsetko je v registroch.. a ak nahodou menis win alebo to davas na iny win.. staci si iba zalohovat (exportovat) ten kluc.. da sa to ulozit aj cez KMplayer a iba pridas do registrov a je to :)))

Kód: Vybrať všetko

[HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer\KMP2.0
Napísať odpoveď