nastavení zvuku - mikrofon
nastavení zvuku - mikrofon
nevíte jestli jde upravit nastavení zvuku? bych chtěl přidat trochu basy na doladění hlasu ale nevím jak tu čast zpřístupnit (mam XPecka)
preco si poslal screen z nastavenia mikrofonu? ak som spravne pochopil, tak chces vystupny zvuk pridat basy..., to nastavis napriklad na ekvalizeri v ovladacoch k zvukovke...
alebo - chces nastavit zvuk, ktory nahravas mikrofonom? To uz zalezi od tvojho mikrofonu..., a pozri este v ovladacoch zvukovky. Obvykle sa daju nejake efekty pouzit. Niektory z nich mozno pomoze...
alebo - chces nastavit zvuk, ktory nahravas mikrofonom? To uz zalezi od tvojho mikrofonu..., a pozri este v ovladacoch zvukovky. Obvykle sa daju nejake efekty pouzit. Niektory z nich mozno pomoze...
no mam problem ze znim jako bukvice. samozrejme ze muj hlas slyším jinak nez ostatní ale i ti mi říkali ze s tim neco je.jinak mám Dynamický mikrofon a počítač starý jako metuzalém, takže ovladač žádné ty "udělátka" nemá, nevim jestli by to nešlo upravit něakým dalším programem ale zase to by byla další zátěž které můj počítač už má až až. opravdu jsem chtěl vědět jestli to nejde něak jednodušeji ponastavit už v něčem integrovanémjohny_sk napísal:preco si poslal screen z nastavenia mikrofonu? ak som spravne pochopil, tak chces vystupny zvuk pridat basy..., to nastavis napriklad na ekvalizeri v ovladacoch k zvukovke...
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
hlavne ked mas taky pomaly PC na co mas na nom nejaky Vista skin ?hellmirek napísal:no mam problem ze znim jako bukvice. samozrejme ze muj hlas slyším jinak nez ostatní ale i ti mi říkali ze s tim neco je.jinak mám Dynamický mikrofon a počítač starý jako metuzalém, takže ovladač žádné ty "udělátka" nemá, nevim jestli by to nešlo upravit něakým dalším programem ale zase to by byla další zátěž které můj počítač už má až až. opravdu jsem chtěl vědět jestli to nejde něak jednodušeji ponastavit už v něčem integrovaném