This seems to be a Creative (sound card) related driver. Remove your soundcard from device manager, and reinstall the software from the Creative CD. The install might ask for the Windows XP CD, you can't tell beforehand.
Hope this helps.
Zdá sa, že v Creative (zvukové karty) spojené vodiča. Odstráňte z vášho zvukové zariadenia manažér a Preinštalujte softvér od Creative CD. Inštaláciu mohli požiadať o disku CD systému Windows XP, nemôžete povedať vopred.
Dúfam, že to pomôže.
SSemteXX napísal:Zdá sa, že v Creative (zvukové karty) spojené vodiča. Odstráňte z vášho zvukové zariadenia manažér a Preinštalujte softvér od Creative CD. Inštaláciu mohli požiadať o disku CD systému Windows XP, nemôžete povedať vopred.
Dúfam, že to pomôže.
tak to by mohlo byt aj ono ale vysvetli co presne po mne chces a co to mam ostranit ja nemam nainstalovanu zvukovku co je na doske dokonca ju mam zakazanu
Axelik.m napísal:tak to by mohlo byt aj ono ale vysvetli co presne po mne chces a co to mam ostranit ja nemam nainstalovanu zvukovku co je na doske dokonca ju mam zakazanu
zle som sa vyjadril oby dve su nadoske ale tu co je na pevno som neinstaloval ked som ju zapajal tu novu creative X-fi som musel dat opravit windovs a zakazat tu staru v biose a ked sm instaloval odznova veci na dosku tak som uz neinstaloval ovladac na staru zvukovku