CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

VT sa zakazat neda z toho dovodu, ze sa to neda nijak dokazat. Ked sa citis znevyhodneny mozes na VT s nimi ist aj ty :wink: . Takisto ina obloha a dalsie zmeny textur su na publicu nedokazatelne, ale na LANke okamzita diskvalifikacia. Na pube to ma kazdy druhy hrac, je to nedokazatelne. A este k tomu otravnemu hracovi, da sa zakrocit a hodit mu ban za demenciu a umyselne kazenie hry spoluhracovi ;)

//warrior10: http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=2176
warrior10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa warrior10 »

uz niekto niekedy dostal ban za demenciu ? :D lebo taky ban som este nevidel
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Spoluziakov brat (WCVUM) dostal BAN za laming od fruxa.

Nedalo by sa zriadit nieco na serveri, ze tam bude aj VT a teamy budu rovnako ako v hre? Vlastne to iste, co vravel Blazer. Mozno by to zvysilo kvalitu hry, komunikacie...

Takze ak som spravne pochopil, No Sky nie je cheat a smiem to zapnut?
Odpoved: ANO/NIE ?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Mastros napísal:Spoluziakov brat (WCVUM) dostal BAN za laming od fruxa.

Nedalo by sa zriadit nieco na serveri, ze tam bude aj VT a teamy budu rovnako ako v hre? Vlastne to iste, co vravel Blazer. Mozno by to zvysilo kvalitu hry, komunikacie...

Takze ak som spravne pochopil, No Sky nie je cheat a smiem to zapnut?
Odpoved: ANO/NIE ?
Bany za demenciu, laming, umyselne kazenie hry spoluhracom (teamattack, block, teamflash) su docasne, ale ano davaju sa, nebudeme tam mat predsa bordel :). Neviem ako chces dosiahnut aby kazdy bol na ventrile, ale ked nam hojko hostne ventrilo server, mozno sa to rozbehne, ja by som tam kludne chodil :P

NoSky vlastne cheat (cheat=podvod) je, preco by si si mal ty nieco ulahcovat, zasahovat do suborov hry niecim, co nevyrobil vyrobca. (aj ked ti jednofarebna obloha vobec nic nepomoze).Ale pre mna za mna si to kludne zapni, osobne v tom problem nevidim, jedine, ze by ma niekto chcel presvedcit o opaku :)

warrior10: VenTrilo :P http://www.ventrilo.com/
warrior10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa warrior10 »

mozem sa spytat co je to vlastne to VT ?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Asi najlepšia možnosť ako zakročiť proti spomínanému napomáhaniu si medzi hráčmi, je po smrti povoliť spectatovať len z prvej osoby a len vlastný team. Ja osobne na túto možnosť v žiadnom prípade pristúpiť nekcem. Prekáža mi to na druhćh serveroch a som rád že my to tu tak nemáme. že máme voľnosť.
Tiež sa hlásim do VT klubu :)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Tak dneska mi isla karta na de_nuke, dokonca ma obvinovali z cheaterstva, ale Drago to poriesil :) ale stalo sa mi ze ma to switchlo k CT a ani som si to nestihol uvedomit ked sa mi pred mieritkom zjavil CT ktory zacal do mna palit a kedze ja nezviknem full-outovat tak som ho omylom "dal" za co som dostal 50minut ban, nedalo by sa to nejak osetrit?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Asi nie, na zaciatku kazdeho kola sa musis sustredit :) aby si vedel ci si CT, alebo T. Ak su na serveri lamy, co umyselne TK na zaciatkoch, staci povedat, a ma kick, popripade BAN.

Druha vec, zacnem asi kickovat ludi, ktori nezmyselne obvinuju druhych z cheaterstva. Ked sa napojite na server, mate presne instrukcie, co a jako robit v pripade, ze mate podozrenie na cheatera. Takze nerad citam dristy typu: "on ma WH" ci "cheater".
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Drago napísal:Druha vec, zacnem asi kickovat ludi, ktori nezmyselne obvinuju druhych z cheaterstva. Ked sa napojite na server, mate presne instrukcie, co a jako robit v pripade, ze mate podozrenie na cheatera. Takze nerad citam dristy typu: "on ma WH" ci "cheater".
Niektorí hráči skoro vždy po zabití obvinia dotyčného z cheaterstva
Pri nich je to už taký štandart ako Beybo-vo "hh"
Ich obvinenia majú teda nulovú hodnotu
Tie kicky by to teda mohli poriešiť :wink:
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

VT nie je zly napad- ale bolo by treba samozrejme 2 miestnosti...komunikacia by sa ulahcila(hralo by sa viacej ako tym)...ale zasa by mi vadilo, ze by vsetci mohli radit kde kto je....cize nahodit to obmedzenie spectovania len na vlastny tym

len potom neviem ako by to bolo s nahravanim cheaterov....keby som v spec tak by som sa mohol pozerat na vsetkych hracov???

ohladne Mixal_Pd....nepoznam ho osobne, ale viem kto to je, je to kamarat milan dead(je to moj spoluziak a bol aj v klane, ale sa urazil a odisiel)...a robito vsetkym halw....pretoze su na nas nasraty...ale je to ich vec...ako nahle si tak zmeni nick...menim si ho aj ja....a to tak disconnectnem zmenim nick a vratim sa....a on da pokoj....
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Ked si v spectate moze natacat hocikoho... tamto obmedzenie plati iba pre mrtvych...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

VT sa neuchyti.
Nejde o nechut komunikacie, ale ak by bolo treba dalsi server, asi by to stalo peniaze. Vsetci by sme mohli mat zapnute WH, no dokazovalo by sa to velmi tazko a mozno by sme aj stratili hracov, ak by sme obmedzili "mrtve" specovanie len na teammates.

Obvinovanie z cheatovania by som riesil tak, ze nech si hraci pisu... Kym sam admin nenaberie podozrenie alebo hrac nenatoci video, obvinenia by mali byt ignorovane.

A ten No Sky. Priznam sa, ze som ho mal na zopar mapach zapnuty, skusal som a vsimol som si, ze smoke granaty sa minali ucinku. Granat som hodil, pocul a videl som ho dopadnut, po vypusteni dymu aj nadskocil, ale dym som nevidel. Mal som to ciste.
Preto No Sky vypinam uz nadobro, nebudem za svinu.
Prosim, nedavajte mi trest, berte to ako konstruktivny objav.
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ds

Príspevok od používateľa Dinoso »

na jednom serveri som videl aj tak, že keď ma zabili sa mi začiernela celá obrazovka a mohol som prepínať medzi hráčmi ale nič som nevidel.
Takéto niečo asi nebude dúfam, že??

inak hojko pls skus ešte niečo poriešiť s tým updatom servera na protocol 48

// ale veď ak ideš nahrávať cheatera skočíš do specu a odtiaľ môžeš normálne nahrávať
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

Mastros napísal: ale ak by bolo treba dalsi server, asi by to stalo peniaze.
myslim, ze server na ventrilo sa da niekde hostnut..cize aj keby sa nieco platilo tak by to bolo(podla mna) banalna suma(v porovnani s prevadzkou servera)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Tak pani, myslim ze by sme mohli znovu dat MIXa, cas navrhujem streda 20:00 ale moze sa to este zmenit.(ale najradsej by som bol, keby niekedy z dní utorok,streda,stvrtok vo vecernych hodinach). Podla toho ako to bude hracom najviac vyhovovat. Hra sa len ak nas bude 10. Kto by mal zaujem, napiste mi pls SS alebo na icq. Server samozrejme je, dobre by bolo, keby ste vsetci mali (funkcné) ventrilo :)
jastur
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jastur »

hoj, tu SMR4D. Ja trochu zarypem a vytiahnem uz asi zabudnutu temu ohladom mRx. Sledoval som dlho ale nic neobvykle som nevidel, mozno som lama co to nevie rozoznat. Na druhej strane Joko ako byvaly admin na nemenovanom serveri sa zhoduje s Vasim rozhodnutim o WHcku. Podla mna bol fakt taky dobry, ze som si ani neskrtol. Zahral by som si s nim, ved clovek sa viac nauci ked hra s lepsimi ako je on. No skoda ho, dobre sa mi s nim hralo.

S pozdravom jastur.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Uz to nerieste. mRx unban nedostane. Tym to konci.
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

cmuq aj tak vas seckich lubim :) a GL v utorok ...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Najviac ma serie, že vás mRx všetkých presvedčil o jeho "skille"... Dostali ste tu kopu argumentov na základe čoho bol zabanovaný na našom servery. Ako hovorím. Stále neverím že keby bol taký skiller akým podľa vás je, by sa zapodieval na NS servery. A choď už mRx do riti ak zas povieš že tu máš kamarátov a dobre sa ti tu hrá. S týmto na mňa nechoď. To je najstaršia výhovorka ako cheatery používajú. Tak si vymysli niečo iné... Už ma nebaví neustále čítať príspevky aký si bol namakaný, nadupaný a admini urobili chybu. Nie, nie, nie. Žiadna chyba. Najviac ma serie že si presvedčil i mňa... A ja som asi dopomohol tomu aby ti hráči verili keď som vypisoval čo som vypisoval. že ma mrzí že som ťa banol a že som urobil chybu... Konečne sa na to vyser a choj ta, lebo už neviem čo ti mám napísať. Povedz tvojmu fan klubu papa, pozvi ich na tvoje zápasy, na steam (ktorý si tuším predal ako si hovoril), na turnaje v CS-ku, pre mňa za mňa ich zavolaj na tvoje lekcie CS-ka. Len tu už nevyšiluj.
Myslím že už kur*a stačilo

Hráčom. Veľmi pekne ďakujeme za podporu. Skutočne. :evil:
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

:P tak pekny post :D som sa aj zasmial inac leko ja som s BB :D som sa dopocul ze ty si zo zvolena :D mozme prist an lanku a dokazem ti ze niesom cheater :D ale unban na hojkovy nechcem :D len mi ide o to aby si uveril :D takze si ta najdem na pokeci ... a dakedy sa dohodneme :D
Zamknuté