//warrior10: http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=2176
CS 1.6 Server hojko.com
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
VT sa zakazat neda z toho dovodu, ze sa to neda nijak dokazat. Ked sa citis znevyhodneny mozes na VT s nimi ist aj ty
. Takisto ina obloha a dalsie zmeny textur su na publicu nedokazatelne, ale na LANke okamzita diskvalifikacia. Na pube to ma kazdy druhy hrac, je to nedokazatelne. A este k tomu otravnemu hracovi, da sa zakrocit a hodit mu ban za demenciu a umyselne kazenie hry spoluhracovi 
Spoluziakov brat (WCVUM) dostal BAN za laming od fruxa.
Nedalo by sa zriadit nieco na serveri, ze tam bude aj VT a teamy budu rovnako ako v hre? Vlastne to iste, co vravel Blazer. Mozno by to zvysilo kvalitu hry, komunikacie...
Takze ak som spravne pochopil, No Sky nie je cheat a smiem to zapnut?
Odpoved: ANO/NIE ?
Nedalo by sa zriadit nieco na serveri, ze tam bude aj VT a teamy budu rovnako ako v hre? Vlastne to iste, co vravel Blazer. Mozno by to zvysilo kvalitu hry, komunikacie...
-
blazer
Professional
Bany za demenciu, laming, umyselne kazenie hry spoluhracom (teamattack, block, teamflash) su docasne, ale ano davaju sa, nebudeme tam mat predsa bordelMastros napísal:Spoluziakov brat (WCVUM) dostal BAN za laming od fruxa.
NoSky vlastne cheat (cheat=podvod) je, preco by si si mal ty nieco ulahcovat, zasahovat do suborov hry niecim, co nevyrobil vyrobca. (aj ked ti jednofarebna obloha vobec nic nepomoze).Ale pre mna za mna si to kludne zapni, osobne v tom problem nevidim, jedine, ze by ma niekto chcel presvedcit o opaku
warrior10: VenTrilo
-
lekoklatik
VIP
Asi najlepšia možnosť ako zakročiť proti spomínanému napomáhaniu si medzi hráčmi, je po smrti povoliť spectatovať len z prvej osoby a len vlastný team. Ja osobne na túto možnosť v žiadnom prípade pristúpiť nekcem. Prekáža mi to na druhćh serveroch a som rád že my to tu tak nemáme. že máme voľnosť.
Tiež sa hlásim do VT klubu
Tiež sa hlásim do VT klubu
Tak dneska mi isla karta na de_nuke, dokonca ma obvinovali z cheaterstva, ale Drago to poriesil
ale stalo sa mi ze ma to switchlo k CT a ani som si to nestihol uvedomit ked sa mi pred mieritkom zjavil CT ktory zacal do mna palit a kedze ja nezviknem full-outovat tak som ho omylom "dal" za co som dostal 50minut ban, nedalo by sa to nejak osetrit?
Asi nie, na zaciatku kazdeho kola sa musis sustredit
aby si vedel ci si CT, alebo T. Ak su na serveri lamy, co umyselne TK na zaciatkoch, staci povedat, a ma kick, popripade BAN.
Druha vec, zacnem asi kickovat ludi, ktori nezmyselne obvinuju druhych z cheaterstva. Ked sa napojite na server, mate presne instrukcie, co a jako robit v pripade, ze mate podozrenie na cheatera. Takze nerad citam dristy typu: "on ma WH" ci "cheater".
Druha vec, zacnem asi kickovat ludi, ktori nezmyselne obvinuju druhych z cheaterstva. Ked sa napojite na server, mate presne instrukcie, co a jako robit v pripade, ze mate podozrenie na cheatera. Takze nerad citam dristy typu: "on ma WH" ci "cheater".
-
Tempus7
Star
Niektorí hráči skoro vždy po zabití obvinia dotyčného z cheaterstvaDrago napísal:Druha vec, zacnem asi kickovat ludi, ktori nezmyselne obvinuju druhych z cheaterstva. Ked sa napojite na server, mate presne instrukcie, co a jako robit v pripade, ze mate podozrenie na cheatera. Takze nerad citam dristy typu: "on ma WH" ci "cheater".
Pri nich je to už taký štandart ako Beybo-vo "hh"
Ich obvinenia majú teda nulovú hodnotu
Tie kicky by to teda mohli poriešiť
-
PepoJr.
Medium Star
VT nie je zly napad- ale bolo by treba samozrejme 2 miestnosti...komunikacia by sa ulahcila(hralo by sa viacej ako tym)...ale zasa by mi vadilo, ze by vsetci mohli radit kde kto je....cize nahodit to obmedzenie spectovania len na vlastny tym
len potom neviem ako by to bolo s nahravanim cheaterov....keby som v spec tak by som sa mohol pozerat na vsetkych hracov???
ohladne Mixal_Pd....nepoznam ho osobne, ale viem kto to je, je to kamarat milan dead(je to moj spoluziak a bol aj v klane, ale sa urazil a odisiel)...a robito vsetkym halw....pretoze su na nas nasraty...ale je to ich vec...ako nahle si tak zmeni nick...menim si ho aj ja....a to tak disconnectnem zmenim nick a vratim sa....a on da pokoj....
len potom neviem ako by to bolo s nahravanim cheaterov....keby som v spec tak by som sa mohol pozerat na vsetkych hracov???
ohladne Mixal_Pd....nepoznam ho osobne, ale viem kto to je, je to kamarat milan dead(je to moj spoluziak a bol aj v klane, ale sa urazil a odisiel)...a robito vsetkym halw....pretoze su na nas nasraty...ale je to ich vec...ako nahle si tak zmeni nick...menim si ho aj ja....a to tak disconnectnem zmenim nick a vratim sa....a on da pokoj....
VT sa neuchyti.
Nejde o nechut komunikacie, ale ak by bolo treba dalsi server, asi by to stalo peniaze. Vsetci by sme mohli mat zapnute WH, no dokazovalo by sa to velmi tazko a mozno by sme aj stratili hracov, ak by sme obmedzili "mrtve" specovanie len na teammates.
Obvinovanie z cheatovania by som riesil tak, ze nech si hraci pisu... Kym sam admin nenaberie podozrenie alebo hrac nenatoci video, obvinenia by mali byt ignorovane.
A ten No Sky. Priznam sa, ze som ho mal na zopar mapach zapnuty, skusal som a vsimol som si, ze smoke granaty sa minali ucinku. Granat som hodil, pocul a videl som ho dopadnut, po vypusteni dymu aj nadskocil, ale dym som nevidel. Mal som to ciste.
Preto No Sky vypinam uz nadobro, nebudem za svinu.
Prosim, nedavajte mi trest, berte to ako konstruktivny objav.
Nejde o nechut komunikacie, ale ak by bolo treba dalsi server, asi by to stalo peniaze. Vsetci by sme mohli mat zapnute WH, no dokazovalo by sa to velmi tazko a mozno by sme aj stratili hracov, ak by sme obmedzili "mrtve" specovanie len na teammates.
Obvinovanie z cheatovania by som riesil tak, ze nech si hraci pisu... Kym sam admin nenaberie podozrenie alebo hrac nenatoci video, obvinenia by mali byt ignorovane.
A ten No Sky. Priznam sa, ze som ho mal na zopar mapach zapnuty, skusal som a vsimol som si, ze smoke granaty sa minali ucinku. Granat som hodil, pocul a videl som ho dopadnut, po vypusteni dymu aj nadskocil, ale dym som nevidel. Mal som to ciste.
Preto No Sky vypinam uz nadobro, nebudem za svinu.
Prosim, nedavajte mi trest, berte to ako konstruktivny objav.
-
Dinoso
Medium Expert
ds
na jednom serveri som videl aj tak, že keď ma zabili sa mi začiernela celá obrazovka a mohol som prepínať medzi hráčmi ale nič som nevidel.
Takéto niečo asi nebude dúfam, že??
inak hojko pls skus ešte niečo poriešiť s tým updatom servera na protocol 48
// ale veď ak ideš nahrávať cheatera skočíš do specu a odtiaľ môžeš normálne nahrávať
Takéto niečo asi nebude dúfam, že??
inak hojko pls skus ešte niečo poriešiť s tým updatom servera na protocol 48
// ale veď ak ideš nahrávať cheatera skočíš do specu a odtiaľ môžeš normálne nahrávať
-
PAIN
Light Professional
Tak pani, myslim ze by sme mohli znovu dat MIXa, cas navrhujem streda 20:00 ale moze sa to este zmenit.(ale najradsej by som bol, keby niekedy z dní utorok,streda,stvrtok vo vecernych hodinach). Podla toho ako to bude hracom najviac vyhovovat. Hra sa len ak nas bude 10. Kto by mal zaujem, napiste mi pls SS alebo na icq. Server samozrejme je, dobre by bolo, keby ste vsetci mali (funkcné) ventrilo 
hoj, tu SMR4D. Ja trochu zarypem a vytiahnem uz asi zabudnutu temu ohladom mRx. Sledoval som dlho ale nic neobvykle som nevidel, mozno som lama co to nevie rozoznat. Na druhej strane Joko ako byvaly admin na nemenovanom serveri sa zhoduje s Vasim rozhodnutim o WHcku. Podla mna bol fakt taky dobry, ze som si ani neskrtol. Zahral by som si s nim, ved clovek sa viac nauci ked hra s lepsimi ako je on. No skoda ho, dobre sa mi s nim hralo.
S pozdravom jastur.
S pozdravom jastur.
-
lekoklatik
VIP
Najviac ma serie, že vás mRx všetkých presvedčil o jeho "skille"... Dostali ste tu kopu argumentov na základe čoho bol zabanovaný na našom servery. Ako hovorím. Stále neverím že keby bol taký skiller akým podľa vás je, by sa zapodieval na NS servery. A choď už mRx do riti ak zas povieš že tu máš kamarátov a dobre sa ti tu hrá. S týmto na mňa nechoď. To je najstaršia výhovorka ako cheatery používajú. Tak si vymysli niečo iné... Už ma nebaví neustále čítať príspevky aký si bol namakaný, nadupaný a admini urobili chybu. Nie, nie, nie. Žiadna chyba. Najviac ma serie že si presvedčil i mňa... A ja som asi dopomohol tomu aby ti hráči verili keď som vypisoval čo som vypisoval. že ma mrzí že som ťa banol a že som urobil chybu... Konečne sa na to vyser a choj ta, lebo už neviem čo ti mám napísať. Povedz tvojmu fan klubu papa, pozvi ich na tvoje zápasy, na steam (ktorý si tuším predal ako si hovoril), na turnaje v CS-ku, pre mňa za mňa ich zavolaj na tvoje lekcie CS-ka. Len tu už nevyšiluj.
Myslím že už kur*a stačilo
Hráčom. Veľmi pekne ďakujeme za podporu. Skutočne.
Myslím že už kur*a stačilo
Hráčom. Veľmi pekne ďakujeme za podporu. Skutočne.