Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Mastros, to K- bolo vazne tvrde
Ano, ta odpoved bola super, pretoze najst tieto tvoje tri "zavazne" otazky na googli mi zabralo asi minutu. Ale tebe sa samozrejme nechce, tak ocakavas, ze my ti to tu siahodlho vysvetlime. Chodis na server pol roka a nevies co je begrip. K tomu sa nevyjadrujem, tu si pozri video. Fastzoom. Dalsi zakladny CS pojem
Pouziva ho skoro kazdy
video.
Ako si das do CSka botov ? Tak, ze si ich stiahnes, a potom ich tam budes mat
Toto si si vazne nemohol sam najst
//to je sila, jaka ja ta dnesna mladez drza !
Ako si das do CSka botov ? Tak, ze si ich stiahnes, a potom ich tam budes mat
Toto si si vazne nemohol sam najst
//to je sila, jaka ja ta dnesna mladez drza !
navod na vytvorenie css serveru
Tak ja by som potreboval nejaky navod na vytvorenie css serveru.....mani admin plugins aj metamod mam ale čo s tim dalej.....fakt by som potreboval radu 
-
mahoni910
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Caunter strike
steeel by som sa spitat...zee ja som tayk somar ze som sa hral s nastavenim v cs1.6 a zemnil som nechtiac rozlisenie na najvetsie a teraz ked zapnem cs tak mi ukaze len ciernu obrazovku ale hudba hra...aa skusal som to uz aj preinstalovat aleee stale to nejde...nevite ako sa da rozlisenie zmenit aj bez toho aby som bol v menu v cs? dakujem
-
blazer
Professional
Re: Caunter strike
Do odkazu z ktoreho CS spustats dopis do cesty "-width 800 -height 600"mahoni910 napísal:steeel by som sa spitat...zee ja som tayk somar ze som sa hral s nastavenim v cs1.6 a zemnil som nechtiac rozlisenie na najvetsie a teraz ked zapnem cs tak mi ukaze len ciernu obrazovku ale hudba hra...aa skusal som to uz aj preinstalovat aleee stale to nejde...nevite ako sa da rozlisenie zmenit aj bez toho aby som bol v menu v cs? dakujem
takze to bude vyzerat nejak takto
Kód: Vybrať všetko
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\tvoje_steamID\counter-strike\hl.exe -game cstrike -width 800 -height 600EDIT:
moosha aku hodnotu maju tvoje prispevky? Informacnu urcite nie. Tu cestu som pisal ako defaultnu steamovu, ak ma NS tak s defaultom to spravi takto:moosha napísal:O 5€ ze nema Steam.
C:\Program Files\Valve\hl.exe -game cstrike -width 800 -height 600-
G0lDiER_
King
Hannibal: podla mna je este dost dobry http://www.blitz.sk.
Maju dobre ceny, pristuponst a minimalne vypadkov.
Edit:
Ydeno: no to som tiez chcel pripomenut, no uz som zabudol. to co je na tom videu co sem hodil Drago je skor ukazka "fastswitch" awp/knife.
Maju dobre ceny, pristuponst a minimalne vypadkov.
Edit:
Ydeno: no to som tiez chcel pripomenut, no uz som zabudol. to co je na tom videu co sem hodil Drago je skor ukazka "fastswitch" awp/knife.
Neviem, ale nevidel som ziadnu odpoved na tvoj problem so Zombie serverom + botmi.owned napísal:citujem sam seba.. hehe ..dosiel som na to
Cize. Zombie server si mozes spravit (cez AMX a do toho zombie plague plugin). Avsak botov tam nedas. Na dovody sa ma nepytaj nevedel by som ti to vysvetlit. Proste ide o to, ze botov tam nedas. Jedine, az by si chcel hrat s kamosmi po sieti...
Couner Strike server
Mám Cs 1.6 server spustím ho príkazom
Len ked vypnem putty vypne mi aj server ako to mam urobit aby server bezal stále pomožte pls 
./hlds_run -game cstrike -autoupdate +maxplayers 20 +map de_aztec > /dev/null 2>&1 &-
blazer
Professional
Pokial viem tak:
Nohup znamena No Hangup, cize aj ked uzivatel ukonci spojenie, proces by sa vypnut nemal
ale mozno sa mylim, ja linux neovladam
$ nohup ./hlds_run -game cstrike -autoupdate +maxplayers 20 +map de_aztec > /dev/null 2>&1 &ale mozno sa mylim, ja linux neovladam
ghhhh
nieviete co mam robit vzdi ked si naskinujem novu zbran na counter strike source tak je fialova s ciernimi kockami skusal som stiahnut iny skin ale stale bola fialova ta zbran co mam robit pls 
Re: ghhhh
Žiadne skiny si nedávaj.skvido napísal:nieviete co mam robit vzdi ked si naskinujem novu zbran na counter strike source tak je fialova s ciernimi kockami skusal som stiahnut iny skin ale stale bola fialova ta zbran co mam robit pls
-
aviceN
Guru
Re: ghhhh
musis potahat texture packskvido napísal:nieviete co mam robit vzdi ked si naskinujem novu zbran na counter strike source tak je fialova s ciernimi kockami skusal som stiahnut iny skin ale stale bola fialova ta zbran co mam robit pls