Salvia Divotvorna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

A jeje trosku to tu zapadlo prachom :coffee:
Skusim to tu trosku oprasit :wink:
Salvia je zaujimava rastlinka.
Ukaze vam svet uplne inak v inej novej dimenzii...
Latky ktore obsahuje vam navodia stav ktory sa velmi tazko opisuje.. :salala:
Kto to zazil.. je to nieco jedinecne. a co je zaujimave je to legalne a je to tak povediac priroda a mozte toho pestovat kolko chcete.. akurat zo zaciatku chvilku trva kym zozeniete rastlinky.. a potom spracujete a nakoniec sa dopracujete az k vytuzenemu extraktu..
Je tu niekto kto mal sancu to vyskusat.. podobne ako ja. :indian:
Pripadne to doma pestuje..
Dakujem za odpovede. :smt033
bonjour
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bonjour »

jjj ja som si vcera objednal 20x extrakt, 2g z botanic.cz... mal som uz viacero drog a zistil som, ze tie zrychlovacie (?) -ecko,piko-nie su moc pre mna, kedze to jaksik nikdy nemalo ziadany efekt.. zatial co trebars na takej trave dokazem premyslat dlhe hodiny a vychutnavat si vsetko ovela silnejsie nez v normal stave.. co ma ale z drog najviac zaujalo bolo LSD (mal som iba jedenkrat), ale kedze momentalne sa k nemu neviem nijako dostat, tak skusam alternativu a teda prave salviu :) pred halucinogenmi mam velky respekt, kedze moje prve uzitie LSD by sa dalo priradit k bad tripu :? s odstupom casu sa na to ale pozeram aj tak pozitivne, pretoze na tych par hodin som bol proste iny clovek.. a to je to co ma na tom fascinuje - pozerat sa na svet uplne inak, inymi ocami, usami aj vsetkym ostatnym :) a to je to co ocakavam aj od salvie.. o to viac sa mi paci to, ze to trva iba par minut, pretoze ked som mal LSD tak som v tom najhorsom stave trcal nejake 3 hodiny :)
za par dni by mi mala prist, s kamaratom pojdem niekam odskusat a potom sa ked tak este ozvem :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jjj troska ti zavidim to pestovanie ... :) nepofotis troska ?
kebyze mam cas tak by som si tiez zasadil a pestoval.
lebo predsa legalne a myslim si ze ta to tak negumuje ako trava ....
travu som uz nemal 3 roky a vobec mi ani nechyba .. a tak isto som nemal ani salviu 3 roky ale mam na nu chut !:P
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

heh tak ja uz som zasadil asi pred dvoma mesiacmi odrezky, zakorenili, vyhnali aj nejake listky ale nic moc no opadlo to, obschlo, odrezky su stale zive, vrchne listy su okej ani nesu obschnute ale mam taky pocit ze toto zimne obdobie im neprospieva vyzera to akoby vegetovali a cakali na jar.. stare rastliny takisto cez zimu rastu iba minimalne za za december a januar mi vyrastli mozno 5-10 cm.. iba zopar novych listov, a listy su male.. hold treba cakat do jari, zachvilu hodim foto..

a mam aj mensi problem.. na extrakt uz mam dost listov, lenze extrakt sa robi pomocou liehu alebo acetonu.. lieh 97% je fest drahy. no a aceton neviem nikde zohnat? v jednom jedinom obchode u nas maju technicky aceton, aj tominimalne mnozstvo je 9 litrov plechovka.. :D cize ak by niekto vedel de sa daju splasit 05litrove plechovice technickeho acetonu, dajte mi vediet.. diks
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

brainwirm napísal:heh tak ja uz som zasadil asi pred dvoma mesiacmi odrezky, zakorenili, vyhnali aj nejake listky ale nic moc no opadlo to, obschlo, odrezky su stale zive, vrchne listy su okej ani nesu obschnute ale mam taky pocit ze toto zimne obdobie im neprospieva vyzera to akoby vegetovali a cakali na jar.. stare rastliny takisto cez zimu rastu iba minimalne za za december a januar mi vyrastli mozno 5-10 cm.. iba zopar novych listov, a listy su male.. hold treba cakat do jari, zachvilu hodim foto..

a mam aj mensi problem.. na extrakt uz mam dost listov, lenze extrakt sa robi pomocou liehu alebo acetonu.. lieh 97% je fest drahy. no a aceton neviem nikde zohnat? v jednom jedinom obchode u nas maju technicky aceton, aj tominimalne mnozstvo je 9 litrov plechovka.. :D cize ak by niekto vedel de sa daju splasit 05litrove plechovice technickeho acetonu, dajte mi vediet.. diks
cisty aceton sa vraj da kupit v lekarni, ale priprav sa ze si o tebe budu mysliet ze to chces fetovat
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

zvonenie33 napísal:cisty aceton sa vraj da kupit v lekarni, ale priprav sa ze si o tebe budu mysliet ze to chces fetovat
nebudu.. aceton sa totizto neda fetovat, acetonove riedidla sa fetuju lebo obsahuju aj toluen, ktory sa da fetovat.. :D ket sa sfetujes z acetonu tak si frajer :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

brainwirm napísal:nebudu.. aceton sa totizto neda fetovat, acetonove riedidla sa fetuju lebo obsahuju aj toluen, ktory sa da fetovat.. :D ket sa sfetujes z acetonu tak si frajer :D
len aby to vedela aj teta z lekarne :D
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

brainwirm napísal:heh tak ja uz som zasadil asi pred dvoma mesiacmi odrezky, zakorenili, vyhnali aj nejake listky ale nic moc no opadlo to, obschlo, odrezky su stale zive, vrchne listy su okej ani nesu obschnute ale mam taky pocit ze toto zimne obdobie im neprospieva vyzera to akoby vegetovali a cakali na jar.. stare rastliny takisto cez zimu rastu iba minimalne za za december a januar mi vyrastli mozno 5-10 cm.. iba zopar novych listov, a listy su male.. hold treba cakat do jari, zachvilu hodim foto..

no ak ich pestujes v byte a neprisvecujes im tak je to jasne ze moc neporastu ... inac ovela jednoduchsie je to vraj pestovat vonku na slnku (samozrejme nie cez zimu)
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal:no ak ich pestujes v byte a neprisvecujes im tak je to jasne ze moc neporastu ... inac ovela jednoduchsie je to vraj pestovat vonku na slnku (samozrejme nie cez zimu)
ked uz vonku tak urcite niekde do tiena (pod strom...) Podla mna ale lepsie rastu len tak za oknom...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Jedno zaujimave video :)

:D
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Ak chcete mat doživotne halucinacie tak si dajte durman:D date si raz a hodinu halusky a ptm K.O.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mam zakorenenych este 12 rastlin (mal som 19 som daco predal) 15-20 cm velkych ak by niekto mal zaujem, pm, ratam ze za 2 mesiace bude minimalne dalsich 20
Jano623
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jano623 »

->slavo<- napísal:čim silnejsi plamen tym viac stupnov a tym padom sa aj viac tej halucinogennej latky spali . takze radsej nejakym slabym zapalovacom ,alebo tak. a nie spiralou :D
Cize ako vlastne spiralovym ci normalnym :D
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ja ju moc nefajcim tak neviem presne len som si myslel ze je to jak z thc ktore je lepsie spalovat tiez menej aby sa neznicilo ohnom vsetko thc .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

T3RM1X napísal:Ak chcete mat doživotne halucinacie tak si dajte durman:D date si raz a hodinu halusky a ptm K.O.
OMG, ty vies vobec co to ten durman je? :roll: Take rady zboznujem...hlavne, ze co durman zazitok to blby zazitok a nikto to uz po vyskusani nechce ani vidiet....to su mi halusky...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jasne ze spiralovym. Kym pri ganji je to cim vatcsia teplota tym viac sa spali THC sem je to cim vyssia teplota tym viac sa Salvinorinu vobecu uvolni z listov/extraktu
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Tak ako hulime hulime... :veget:

Je to legalne a tie stavy stoja za to :smt033

Nejake zazitky pripadne trapasy za tuto zimu....

Naslo by sa nieco :smt082
bombicka
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Salvia Divotvorna

Príspevok od používateľa bombicka »

//del
Waldo
Medium Star
Medium Star

Re: Salvia Divotvorna